Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש רעשים מהרמקולים תְססס

16V
שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מאז שחיברתי מונו בלוק יש רעשים אני לא יודע מה הבעיה

זה לא ברמקולים!

הRCA אצלי ככה שבשני הקצוות יש שתי פיצולים אחד לסאב אחד לקומפוננט

עכשו מאחורה משכתי את הRCA והוא ניפתח לשתיים(לא ניקרע אלה פשוט היתפצל ינו זה כמו אוזניות שלכול אוזניה הולך חוט ככה) ובעמצא ראיתי ישיש מין חוט חשמל בצבע זהב דק דק שהוא טיפה בחוץ.

הרעשים הם סססססססססססס

גם אם הרדיו דיסק על וליום 0 עדיין יש תססססס

מה הבעיה איך אני מסדר את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר רואים את החוט החשוף הכבל לא שווה ויתכן והוא מקצר בתוך הקבל עצמו.

נסה להחליף RCA בשביל בדיקה, תעביר כבל חדש אפילו קצר בשביל בדיקה ככה באוויר בין הHU למגבר ותיראה מה קורה.

יתכן והGAIN גבוה מידי כמו שהיה אצלי.

בדוק שכבל המינוס מחובר היטב ומהודק לגוף השלדה, בחיבור הכבל לשלדה המגע צריך להיות נקי מצבע (תשייף את האיזור עם נייר זכוכית את שלא יהיה צבע באותו איזור מגע).

בדוק שכבל הפלוס וכל הRCA לא נוגעים אחד בשני או קרובים.

צריך שכבל הRCA יעבור בצד אחד ברכב, והכבל פלוס יעבור בצד השני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להבין למה אם רואים את החוט הכבל לא שווה?

זה לא החוט של הרמקלו עצמו

חוט בעמצא שזה ניראה לי הערכה ביכלל\

שכחתי להגיד שהמונו מחובר בדי קומבינה

שהולכת ככה

יש לי רק חוטט אחד של 8G מהמצבר שבסוף מחובר ל2 חוטים של 8G שמלוטשים אם סלוטף שחור מבודד

כול חוט הולך למגבר אחר

ומכול מגבר יוצא חוט 8 G לנקודה מאוד קרובה אחד לשני במינוס

והרימוטד גם מפוצל בקצה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד לי הרכב שיש ברשותך חשוב לך?

אכפת לך אם הוא ישרף מהקומבינה הזאת? אתה מסכן את הרכב, הכבל יתחמם ועלול (כמעט ובטוח) להישרף.

אל תעשה שטויות קנה כבל עבה 4G.

הזול עולה בסוף יקר אז אל תחסוך בכמה שקלים עבור כבל חדש.

יש כבלי RCA איכותיים עם סיכוך, אם הכבל "נפצע" אז החוטים בפנים מתקצרים ואותו הכבל לא יעבוד כמו שצריך או לא יעבוד בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר קומבינות, יותר בטיחותי להעביר כאבל למגבר אחד ולהעביר ממנו למגבר השני בלי איזולירבנדים למיניהם... הכוונה היא למגברים שבהם החוט יושב עם סופית... סופית על סופית וזהו... מפחיד הקטע של האיזולירבנד.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז למה לא אמרת קודם?! :-)

יש בעיה ברדיודיסק של פיוניר, תיקח חוט חשמל קטן, ותחבר אותו בין גוף הרדיודיסק(תמצא ריזה בורג ותחבר אותו לשם) ואת הקצה השני תחבר ליציאת RCA כך:

http://i22.photobucket.com/albums/b342/Ultimate157/PioneerFix.jpg

(תמונה מגוגל.)

פשוט תלפף חוט מסביב ליציאת RCA ותחבר אותו לגוף המכשיר, כמובן שהחוט צריך להיות חשוף, ואחרי שאתה מחבר ככה את החוט תחבר חזרה את הRCA.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת נסחפו בתמונה :lol:

יחיאל בזמנו לימד אותי טריק שפשוט עושים מין ר' עם כבל קטן, דוחפים אותו בין ה RCAים ואת הקצה השני מחברים לשאסי של ההד-יוניט.

כן, כל מכשירי פיוניר סובלים מזה וזה נכון לפחות לכל המכשירים שיוצרו עד שנה זו (ואולי גם הם?).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...