Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהאוטו עומד במקום לאחר שהמנוע הגיע לחום מנוע הטורים לא יציבים הם נעים בין 850-950 סל"ד. כשהוא מגיע ל850 סלד יש תחושה שהאוטו נחנק וכמעט נכבה ואז ישר עולה ל950 סל"ד.

דוגמא נוספת, כאשר אני משלב להילוך ראשון, מוריד את הרגל מהג האוטו אמור להיות במצב של שיוט קבוע, אך הוא מקרטע ומקפיץ את האוטו אך לא נכבה. (התגובה היא אותה תגובה כשאתה מניע את הרכב על הילוך ראשון, קפיצות).

האוטו אצלי כמעט 4 שנים, הבעיה הייתה עוד כשקניתי את הרכב אך לא ייחסתי לזה חשיבות.

המנוע סוחב מעולה גם בעליות, אין נזילות שמן. עובר פעם בשנה ניקוי מע' הזרקה, כל חצי שנה טיפול שמנים+מסננים.צריכת דלק משולבת 1:14.

אולי הטורים נמוכים מדי בסרק? כי לפני שהאוטו מגיע לטמפ' עבודה, כשהטורים קצת גבוהים מ1000 סל"ד הם יציבים. ובשילוב ראשון התוצאה היא שיוט במהירות קבוע ללא קפיצות.

פורסם

איך אתה עושה ניקוי מערכת הזרקה?

ומה העלות?

כי הבנתי ששימוש בתוספים לרכב ישן כמו שלך (ושלי) לא מומלץ.

הבנתי שאינפוזיה גם מאוד לא מומלצת לרכב ישן כמו שלך (ושלי).

אז איך אפשר לנקות את מערכת ההזרקה?

לי יש רכב זהה לשלך. גאסטי 93 מנוע 1.2 הזרקה ידני,הרכב עשה כל חייו 105,000 ק"מ בלבד.

לי אין שום בעיות אבל חשבתי לעשות ניקוי למערכת כדי לשפר את צריכת הדלק

ומהסיבה שבחיים הוא לא עבר ניקוי יסודי אלא רק שימוש בתוסף 44K מידי שנה.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לדגם "הפרימיטיבי" של מע ההזרקה הזו בג"סטי אין מנוע טורים.( לא במתכונת המפוקדת בכל אפן) אלה מייצבים קבועים.

יש למע הזו תקלות אפדמיות בנושא הטורים בסרק ויש לאבחן זאת נכון.

ממליץ להכנס לבעל מקצוע בתחום.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...