Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנ"ל לקחתי אתמול שוט של פינלדניה ופשוט פחדתי לנהוג כי בכל מטר היו שוטרים...

יש איזה טבלה שאומרת כמה מותר מכל דבר ומה מידת ההשפעה לאחר זמן?

תודה!

נו ומה יצא לך מזה?

זה דפק לך את הראש?

אם אתה נוהג אל תשתה אפילו מץ אחד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפוד זוהר נדרש בכביש בין עירוני כשעוצרים בשוליים לצורך תיקון תקלה (הסיבה היחידה שבשבילה מותר לעצור בשוליים). שוליים אגב נחשבים 3 מטר מהקו הצהוב בין אם המקום סלול ובין אם לא, מעבר ל-3 מטר זה כבר לא קשור לכביש.

אף פעם כששוטר עצר אותי לא שמתי אפוד זוהר, ולא נראה לי שמישהו יחשוב שצריך. וגם אם יגידו לך שכן, החוק לדעתי אומר שלפחות אחד מהעומדים בשוליים חייב לשים אפוד זוהר כדי שיבחינו בהם, כך שהאפוד הזוהר של השוטר אמור להספיק. :wink:

בקשר לשתיה, חבל לשחק בתחום האפור של ה"כמות המותרת". הסיכון לא שווה בשביל כוס בירה. בטח שלא היינקן.

פורסם

מצטרף לשירשור בשביל שאלה שעניינה אותי,

אם שתיתי כמה שלוקים של בירה\וודקה, לא כמות משכרת פשוט כמה שלוקים וממש שניות ספורות אחרי ששתיתי עוצר אותי שוטר ועושה לי את הבדיקה אז בגלל שהריח עוד "טרי" לי בפה אני לא אעבור את הבדיקה?

פורסם

סביר להניח שתעבור את הבדיקה אם זה כמה שלוקים של בירה

אבל שוטרים אמורים לחכות כרבע שעה עד ללקיחת דגימה[

ואז התוצאה תצא אמיתית משום שהאלכוהול ניספג בדם

אגב, כששוטר עוצר אותכם, ומשחרר אתכם אחרי שנשפתם בשקית

זה יכול להיות שני מצבים, או שאין לכם כלום, או שאין לו ינשוף באיזור

כי בדיקת השקית היא מאד לא מדויקת ,ויכולה להראות רק אם שתית או לא

פורסם
מצטרף לשירשור בשביל שאלה שעניינה אותי,

אם שתיתי כמה שלוקים של בירה\וודקה, לא כמות משכרת פשוט כמה שלוקים וממש שניות ספורות אחרי ששתיתי עוצר אותי שוטר ועושה לי את הבדיקה אז בגלל שהריח עוד "טרי" לי בפה אני לא אעבור את הבדיקה?

יש הבדל בין כמה שלוקים של בירה לכמה שלוקים של וודקה, שלוק של וודקה שווה ערך לצ'ייסר שכמות האלכוהול בוא הרבה יותר גבוה משלוק של בירה.

בכל מקרה אם תשתה כמה שלוקים של בירה אני לא חושב שתכשל בבדיקה, בקשר לוודקה תלוי איך אתה מגדיר "שלוק".

פורסם
סביר להניח שתעבור את הבדיקה אם זה כמה שלוקים של בירה

אבל שוטרים אמורים לחכות כרבע שעה עד ללקיחת דגימה[

ואז התוצאה תצא אמיתית משום שהאלכוהול ניספג בדם

אגב, כששוטר עוצר אותכם, ומשחרר אתכם אחרי שנשפתם בשקית

זה יכול להיות שני מצבים, או שאין לכם כלום, או שאין לו ינשוף באיזור

כי בדיקת השקית היא מאד לא מדויקת ,ויכולה להראות רק אם שתית או לא

מה זאת אומרת אמורים?

אם עוצר אותי שוטר ולא מחכה רבע שעה עד לבדיקה אני יכול להגיד לו משהו בעניין?

זה כתוב בחוק או שהם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם?

פורסם

אם ה"לחכות" יש חיוב ויש שלילה.

אם הרגע שתית ויש ריכוז גבוה של אלכוהול בפה, מן הסתם הבדיקה לא תהא מדוייקת, על אף שבדיקתם דם יכול שתהא תקינה, וזאת מהטעם הפשוט שהאלכוהול טרם נספג בדם ועל-כן טרם משפיע (משבש) על חדות חושיך.

לעומת זאת אם תמתין זמן מה, האלכוהול שבפה יפוג אך ריכוזו בדם יעלה.

על מקרה כגון זה, טען סניגור שדווקא זמן העיכוב עד אשר לקוחו נבדק, הוא זה שהיה בעוכריו, כי בעת שנעצר לבדיקה טרם היה תחת השפעת אלכוהול, והיה יכול להגיע ליעדו ללא בעיה ועל-כן בעת שנעצר לבדיקה לא עבר כל עבירה. לאחר שעלו מומחים והצדיקו טענה זאת, זיכה השופט את הנהג וקרא למחוקק לסגור פירצה זאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה שוכח שגם אם כמות האלכוהול אצלך בגוף היא "חוקית" או "גבולית",

אתה עדיין נוהג ומגיב פחות טוב מאיך שהיית נוהג ומגיב אם לא היית שותה בכלל.

אתה נוהג ? אל תשתה. זה לא כזה מסובך, וזה עוד יציל את החיים שלך (ואת הרישיון שלך) ביום מן הימים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה זה ינשוף כלומר איך זה נראה ואיך השוטרים משתמשים בו?

ולמה משתמשים בבדיקת נשיפה בשקית כי זה יותר נגיש?

הבדיקת נשיפה בשקית, היא לבדה יכולה להוות ראיה להוכחת נהיגה בשכרות?

פורסם

אני לא מבין את כל הקטע של הבדיקות, ההשוואות והפחדים.

מה הבעיה לנהוג ולשתות רק קולה?

פשוט חוסר אחריות.

לחשוב שאחד מהאנשים שאני אוהב, אשר נוהג לו לתומו בכביש, יכול להיהרג בגלל אנשים כמוכם, אנשים אשר שותים ומפחדים להיתפס, מעוררת בי חלחלה עמוקה.

פורסם

אדם ששותה בירה - אינו אדם שיכור .

תנסה אתה לצאת עם חברים , לשבת בחוץ ולשתות קולה , יש ?

בירה אחת לא מביאה לשיכרות \ אובדן חושים .

הזמן שעובר מרגע השתייה ועד לרגע הנהיגה , הוא מעל ל 5 שעות (זמן השהות במועדון)

לפעמים צריך להיות ריאלי , לא צריך להיות קטסטרופלי .

סה"כ שאלתי מה הגבול , הבנתי מה הגבול לפי החישובים ומסתבר שלא הייתה לי שום סיבה לפחד , הכמויות ששתיתי היו בסדר , אני סתם הלחצתי את עצמי .

מה שכן , בפעם הבאה אני אשתה רק בירה אחת , השקט הנפשי שלי והבטיחות של הסובבים אותי חשוב יותר .

וכל אלה שיקפצו ויגידו "גם בירה אחת זה לא שקט" - תעשו לי טובה , אל תהיו תמימים , גם אתם שתיתם בירה ונהגתם פעם בחייכם .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
א

וכל אלה שיקפצו ויגידו "גם בירה אחת זה לא שקט" - תעשו לי טובה , אל תהיו תמימים , גם אתם שתיתם בירה ונהגתם פעם בחייכם .

אני יושב ושותה קולה או קפה כשאני יוצא עם חברים וצריך לנהוג (ויעידו אלה שישבו איתי בפאב ולא שתיתי אפילו לגימה אחת של משקה אלכוהולי).

בקשר לתמימות, כולנו היינו צעירים וטיפשים אבל התבגרנו ולמדנו מאז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשביל זה אתה צריך ינשוף משלך

אבל הבעיה שהינשוף של המשטרה הוא חד פעמי וגם אם תשיג אחד כזה לא יעזור לך .. אתה צריך כמות וזה כבר בעיה.

אני החלטתי לעשות מעשה לקנות גלאי אלכוהול אישי וכל פעם [בלי קשר לזה שאני עולה לרכב או לא] אחרי שאני שותה לבדוק את עצמי , שותה בירה .. אחרי רבע שעה בודק מה הרמת אלכוהול שלי, שותה עוד כוס וודקה רדבול ובודק אחרי רבע שעה

ככה בודק את מה הכמות שאני צריך לשתות כדי לעבור את הרמה המותרת.. ומחכה נגיד 7 שעות.. בודק אחרי 7 שעות כמה ירד לי או שאני מחכה 5 שעות ויושן שעתיים ובודק ככה אפשר לעשות מלא אפשרויות כאלה ואחרות כדי לדעת מה הרף שלך עצמך

ובטח אתם שואלים איך אתה בודק את עצמך ..

www.alcotest.co.il

יש שם כמה סוגים של גלאי אלכוהול אישיים

אני אישית לא קניתי משם.. קניתי משו דומה אבל לא אותו דבר.. מההום סנטר ב70 שקל

עד כמה הם מדוייקים ? אי אפשר לעולם לדעת .

אבל זה יכול לעזור הרבה .

ואני חייב לציין שעדיין לא ניסיתי את מה שקניתי כי רק אתמול קניתי אותו . [למישו יש סוללות AAA ? חחח ]

פורסם

לא חייבים קולה, אפשר גם פאנטה, ספרייט, מיץ עגבניות, שוקו, סיידר תפוחים (אם זה חם עם מקל קינמון אז בכלל...), ואפילו מיץ אוכמניות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא יאומן. השרשור הזה נפתח בפורום רכב.

אתם יודעים, הפורום הזה שנועד לאנשים שבשבילם רכב הוא קצת יותר מעוד אמצעי תחבורה.

בדרך כלל הכותבים כאן מבינים עניין.

בירה אחת? שוט? השאלה היא לא "האם זה חוקי?" אלא:

"למה לכל השדים והרוחות אתה עדיין לא מבין שאם אתה מתכוון לנהוג אסור לך לשתות?"

כמו שכבר כתבו כאן, בירה אחת לא תנעים את זמנך באופן מיוחד מצד אחד, ולא תתרום לעירנותך מצד שני.

כל עוד התשובות לשאלות האלה ימשיכו להיות בסגנון "צ'מע אחי אפשר לשתות 3.282 בירות והשוטר בבדיקה יבדוק אותך אחרי 15.3876 דקות ואז הבדיקה תצא בסדר" - אנשים ימשיכו לצאת ממועדונים ולהמרח על עמודים עם המשפחתומטית.

• תוכן חדש...