Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XR3I בירור לגבי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה נוספת שהייתי שוקל זה ZX וולקן.

היתרון הוא שנתון גבוה יותר, בטיחות טובה יותר (עד כמה שניתן לשלב את המילה בטיחות ביחד עם רכב מתחילת שנות ה-90) ורכב מהנה מאוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגבי הסיירה, להביא מנוע 2000 16 שסתומים זה כבר לא מעט כסף, נמשיך בזה שהמנוע עדיין לא מספיק חזק בשביל ממש להנות מהרכב, יישור קו (וכבר ניתן לשכוח מהמתלים וכל השאר). שלא נשכח את העובדה שזה פשוט ליסוע ברכב מכוער עם מנוע טיפה חזק והנעה אחורית שלא תנוצל גם ככה.

נכנס לזה שזה רכב פרוייקט, זה לקנות רכב בידיעה שהוא לפרוייקט, בידיעה שיעמוד יחסית הרבה זמן.

אני מחפש רכב עם טיפת פלפל (לא הרבה) שיהיה לרכב יום יומי. באתה הביתה, הנעת נסעת... פה ושם מוסך אבל לא להכניס למוסכים לחודש +- לפרוייקט כזה או אחר (בקטע הזה ה XSI הייתה מעולה פשוט, מקורית לגמרי).

לגבי ZX זאת הייתה האופציה הראשונה. סיבה שולית למה ירדתי ממנה זה 4 דלתות, סיבות אחרות הן צריכת דלק והעובדה שאם אתה נופל על אחת בעייתית אכלת אותה בגדול (לגבי הבטיחות מסכים איתך ב 100%).

אני שולל דיי בקיצוניות וזה רק ע''מ להבהיר את הנק' שלי.

בנתיים סגור על ה XR3I וצריך לעשות נסיעת מבחן, או שאני נדלק וקונה או מתבאס ויורד מהרכב לגמרי.

הייתי שמח לקבל לגביה עוד מידע...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...