Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XR3I בירור לגבי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהיה לי אלפא ספרינט ואחרי שה XSI שלי הושבתה שלא באשמתי מחפש כיוון חדש ואחר.

הפג'ו הייתה קטנה והייתי אומר שיותר מדי, רכב חמוד אבל יצאתי מהתאונה עם חוסר רצון לקנות פחית שימורים.

חושב בכיוון של פורד אסקורט XR3I שנת 90 בעקרון (לא גג נפתח, עדיפות לסגורה). המחירים יחסית זולים והרכב נראה מפתה.

מה שמעניין אותי זה אחזקה כללית במידה ונמצא רכב במצב סביר +. חלפים למנוע, מנוע, בעיות נפוצות? מחיר חלקי מתלים ועוד...

אגב אם יש הצעות לכיוונים נוספים זה יעזור... התקציב בערך 15K.

החלק השני שמעניין אותי זה הכיף שברכב? מנוע? אחיזה וסיבובים.

זה בעיקר הכל.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחרי רכבים קלילים (לפחות התחושה בהם כזאת) נראה לי תהיה מסורבלת מדי בשבילי.

דגמים 316, 318 הכיף בהם מועט מאוד, אין זמינות שיפורים למנועים אלו (לא שאני מחפש לשפר אבל אם כבר הרכב חלש והתשובה המיידית זה לשפר), מטחנת דלק ותחושת כבדות בסיבובים (חלק מהנאמר מנסיון על 316I של חבר מהדור שציינת, הרכב היה אוטומט אך הדברים נכונים גם לגבי הידני (אומנם פחות אך נכונים)).

הדגמים הגבוהים יותר (320 ומעלה) זה כבר רמת אחזקה עוד יותר יקרה, בתקציב יכנס רכב במצב לא טוב אם בכלל יכנס.

בעקרון אלו הסיבות.

אשמח לעוד הצעות :)

את רוב הרכבים בסכום הזה אני מכיר כי זה כבר הרכב ה 3 שאני מחפש באותו סכום אבל אולי יצוץ משהו מעניין.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

"הכיף בהם מועט מאוד" ? ופורד בטח נותנת יותר לא ?

אין משהו שהפורד תתן לך יותר מ BMW

לא אמינות

לא ביצועים

ולא שיפורים

בקיצור לא כיף

אפילו ליאשה היה נזילות !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דווקא הבנתי ש xr3i חמודה בנסיעתה. ועל ה e30 יצא לי ליסוע הרבה, אתה מוזמן לפרט איזה שיפורים יש לרכב הזה... אין לו שוק שיפורים והדברים היחידים שניתן לעשות לו לא משתלמים וחסרי הגיון (מנוע של Z3 (1.9 או 1.8) או הסבה למנועי 6 בוכנות.

האמינות אומנם גבוה וכך גם מחירי הטיפולים כשהם מגיעים.

שוק השיפורים של xr3i רחב מאוד מהזול ועד ליקר.

חוץ מזה שוב אני לא מחפש לשפר, מעדיף רכב מקורי ומהנה (הכל בגבולות ההגיון לסכום הזה).

ה e30 פשוט לא באה בחשבון, 316\18 מגושמת מדיי.

בכל מקרה אשמח לשמוע דעות על ה xr3i.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדעתי האישית ומיותר לציין שאני גם קצת משוחד , הרכב מאוד כייפי .

אמנם זה לא RS וסביר להניח שבמקרה הטוב יש 1/3 מהסוסים , אבל הרכב די מהנה .

לא , אין את ההתנהגות של הצרפתיות , אבל אם הרכב יהיה מונמך כמו שהיה אצלי ועם צמיגים טובים , אין תת היגוי .

שוק השיפורים של הרכב גדול משמעותית מכל צרפתייה שיוצרה אי פעם .

יש לי בשורה מעניינת . ה"פ בשבילך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

למרות שנראה לי שיאשה הולך לקמבן אותך באיזה XR3I מטורפת, לדעתי יהיה קצת קשה למצוא רכבים כאלו במצב סביר ובמחיר טוב.

אם כבר הנעה אחורית - למה לא פורד סיירה? סיירה 2000 או 1800 סמ"ק עם גיר ידני תיהיה גם זולה, גם קלה לאחזקה וגם חביבה ביותר בסיבובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יאשה תודה רבה על ההצעה, את השאר הגבתי לך בפרטי :)

סיירה בדקתי בלוח מכירה, מחירים הזויים ביחס לתמורה...

שוב אני מחפש משהו חמוד לא יותר מזה...

יאשה אני אשמח אם תעזור לי להבין במה להתמקד... בנתיים דיברתי עם אחד, אמר שהכל טוב ויפה חוץ מכמה חלודות קטנות ובעיקר מסביב לסאןרוף. הרכב נוטה להחלדה? בעיות מיוחדות?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

צביקה-האסקורט היא הנעה קדמית.

עמית-בדקת את האדומה מנהריה?(ביד 2). נראית מאד נחמדה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אכן איתו דיברתי. בטלפון תמיד הכל נשמע טוב ויפה... צריך לראות... כרגע אני מסיים שבוע בבית, נוסע לשבוע לצבא ורק אח''כ אוכל באמת ליסוע עד נהריה לראות אותה.

נשמע לא רע בכלל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חלודה בבגאז עקב אטימה לא משהו של הגומייה שם .

חופש בידית הילוכים . רק לסבר את האוזן , ידית הילוכים + שטנגה ( יש רק אחת ) יעלו לך כ 2500 ש"ח . רק חלקים .

אבל מה , כל השאר די זול .

אין בעיות מיוחדות .

חלפים של 4 אסקורטים ( + - ) מפורקים לגורמים מחלקי מרכב , חלונות ועד למנוע שלם וגיר של XR3I ועד לראשים בלבד או סתם חלקים מכאניים , תוכל למצוא אצל הבחור שאת מס' הטלפון שלו יש לך בה"פ .

לדעתי , חובה להנמיך ולהקשיח בולמים . אמנם זאת הוצאה , אבל קח בחשבון שזה יהיה די זול ביחס למכוניות אחרות .

אל תשכחו,

פורסם

נשמע בסדר... עוד שאלה מנסיון עם הספרינט. חלקי פנים וחוץ ממש קשה להשיג?

חוץ מזה יש עוד משהו?

מה המחיר שמבחינתך הגיוני לשלם על רכב כזה במצב סביר + (על מצב טוב לא נדבר כי אני לא מאמין שנשארו הרבה).

שוב תודה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תראה , אין בעיה עם חלקי פנים וחוץ והם גם לא נהרסים ומקרקשים . יחסית לספורטיביות בשנתונים האלה .

מחיר ?

אנערף . זה שיקול שלך ושל המוכר . חוץ מזה שכל מקרה לגופו .

כמה אני הייתי משלם ? זה ברור .

הכי קצת שאפשר עד שזה מגיע למצב מכירה לא נעים . עדיף לשלם עוד קצת שקלים אבל לסגור עסקה עם חיוך . ככה במקרה הצורך לא תהיה לך בעיה להתקשר ולשאול שאלות וכמו כן הוא יוכל וירצה לעזור לך .

הנה קיבלת כבר טיפ על הדרך .

יאללה , אני זז לעשות משהו רע . אתה יודע , לאזן...

:roll:

אל תשכחו,

פורסם

תודה רבה!

לצערי אוכל להתחיל לחפש את הרכב רק בעוד שבוע ומקווה שאז החיפוש יניב תוצאות...

אני רק מקווה שאם אני אסע לנהריה זה לא יהיה סתם... (קרא לי שנסעתי למטולה בכוונה לראות AX SPORT והסתבר שזאת הייתה 1.1 עם פסי קישוט של ספורט).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה דעתך על הסייארה הזאת?

בהחלט נשמעת מעניינת ומשאירה לך ערמות של כסף לשיפורי שילדה (בולמים/קפיצים/הנמכה/אנטי רול עבים וכו')

והכי חשוב, הנאה אחורית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...