Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני רוצה לבנות פורום, אבל חינמי.

יש לכם המלצה למערכת חינמית מסויימת (לא PHPBBHEB!)?

יש לי חשבון FTP וMySQL DataBase. ניסיתי את IBHEB, PHPBB, ועוד כמה, והוא כל הזמן אומר לי משהו על זה שצריך למחוק קובץ INSTALL.LOCK שאני לא מוצא.

אודה לעוזרים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם, אתה לא יכול לבנות מערכת פורומים על שרת FTP.

אתה צריך שרת HTTP שתקבל על ידי אירוח בתשלום או בחינם (למשל ב godaddy.com)

כשיהיה לך שרת HTTP שתומך בחבילה שאתה רוצה להתקין, תתקין מערכת פורומים כמו למשל http://hebnuker.org

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נכון, פרוטוקול הFTP מיועד להעברת קבצים.{ ומכאן שמו, File Transfer Protocol }

אם אתה זקוק לפורום בעברית, אני ממליץ על הגרסא העברית של WEB WIZ

אם אתה זקוק לפורום באנגלית, תוכל להשתמש בהם ויש גם רבים אחרים בחינם.

תמצא שם באתר גם הוראות התקנה בעברית וקהילה תומכת (למיטב זכרוני)

התקנתי פורומים כאלה בעבר ומהפידבקים שקיבלתי מערכת הניהול של הפורום זכתה להמון שבחים גם כן

פורסם

Vbulletin

מצויין.

ה FTP רק מעביר ת'קבצים לשרת.

מה שאתה עושה זה אחרי שהעברת את כל קבצי הפורום לשרת FTP

אתה נכנס לדומיין שלך (הכתובת שלך ברשת) , שכנראה יהיה ריק , ואתה מוסיף לשם את הכתובת של התיקיה שלך עם הפורום ושם אם אני זוכר נכון יש install.php

וזה מתקין לך את הפורום.

ושוב , אם אני זוכר נכון , אחרי ההתקנה יש למחוק את קובץ ה INSTALL משרת ה FTP

קצת מסובך...אבל יהיה שווה ברגע שתראה את הפורום רץ =]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

העברתי ה-כ-ל לתיקייה PUBLIC_HTML וזה מה שהוא רושם לי כשאני מנסה להיכנס לINSTALL_INSTALL.PHP

http://cp.100ws.com/members/filemanager/?action=view&file=install_install.php

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

רואים מסך שמבקש שם משתמש וסיסמה.

תכניס אותם (אני לא יודע אם זה שם המשתמש של החשבון שלך באירוח או שזה ברירת המחדל של מערכת הפורום שהתקנת) ומשם תמשיך

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז זה לא מראה את מה שהתכוונתי... התכוונתי לזה שאם אני נכנס לINSTALL.PHP הוא מראה לי רק את הקוד של הדף.

פורסם

Vbulletin מעולה ואף מומלץ, למרות שהוא עולה 300 זוזים,

ה-Install.lock קיים כדי שמישהו לא יתקין מחדש את הפורום ויעשה לך פוגרום בדאטאבייס,

זיפזופ מהיר לתייקית ה-Install ומחיקת הקובץ[install.lock], יפעילו את הפורום.

----

פורסם

אז זהו! שאני לא מוצא את הקוטבץ INSTALL.LOCK!

פורסם

אופס,

ההפך,

אתה אמור ליצור קובץ חדש הנקרא Install.Lock וכך לנעול את אפשרות ההתקנה מחדש ואז הפורום מתחיל לעבוד.

----

פורסם

הוא אומר לי שאני צריך למחוק את הקובץ, ואז לנסות להתקין מחדש. עדיין לא הצלחתי להתקין אותו עדיין.

פורסם

צור איתי קשר בה"פ יחד עם פרטי החשבון ואני אתקין, נשמע לי שיש בעיה רצינית בהתקנה, אני חושב[לא בטוח] שבתחילה יש למחוק את INSTALL.lock ולאחר מכן את תיקיית ה-install.

עברו שנים מאז.

----

• תוכן חדש...