Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן מחובר המינוס?

חבר אותו למינוס של המנוע.

למה שלא תתכתב עם "גריידי" על הבעיה שלך? או תבדוק באתרי אינטרנט?

עוד דבר, אני הזמנתי חיישן ועלותו נמוכה בהרבה מעלות שעון חדש.בדוק אם יש לך בכלל בעיה בשעון.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הבעיה בחיישן נדמה לי, החיישן אמור לקבל מינוס מהסעפת עצמה, משהו נדפק בדרך והמינוס לא תקין, כשאני נותן מינוס מהמצבר או מהשאסי העסק מסתדר, כמה עלה לך החיישן? אני צריך של גריידי.

פורסם

איציק לפני שאתה רץ לקנות חיישן שעולה מספיק כסף.

למה בידיוק אתה רוצה להביא חיישן אחר?

פשוט תחבר את החיישן למקום אחר מה הבעיה?

יהיה הרבה יותר פשוט

אם אתה טוען שאם אתה מחבר את המינוס לשלדה או למצבר אז הכל מסתדר.אז תמצא מקום אחר שבו תחבר את החיישן.

לא חבל לקנות חיישן חדש אם החיישן עצמו עובד טוב?

נ.ב.בנוגעה לחיישן.אני מצדיק אותך מומלץ מאוד כדי לדעת מה מצב התערובת שלך כל הזמן.

A.R.T Performance

פורסם

טוב שסוף סוף מצאת את הבעייה, יש לך אוטו נהדר שמור עליו...

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

• תוכן חדש...