Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבוצה 3 מה לקחת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מה לדעתכם הכי כדאי ??

1.ג'טה

2.קורולה

3.סיוויק

חשוב שהרכב יהיה נוח (נוסע המון) וחזק

תודה מראש

פורסם
שלום לכולם

מה לדעתכם הכי כדאי ??

1.ג'טה - איכות גבוהה בתא הנוסעים, נוח באופן יחסי, אמינות ממוצעת לאירופאית, מאובזרת ומרווחת.

2.קורולה - איכות ממוצעת ליפנית, נוחה, גיר גרוע בלשון המעטה, מנוע סביר מאוד, מרווחת.

3.סיוויק -איכות בינונית, נוחה פחות מהקורולה והג'טה (לטעמי), מנוע מעולה וגיר גם כן, צריכת דלק סבירה, מרווחת.

ממליץ לחשוב גם על פז'ו 307, למרות שאמינותה מוטלת בספק

וגם על הפורד פוקוס, נותנת תמורה מעולה לכסף, אם כי גרסאת ה1.6 עצלה משהו.

ניתן לחשוב גם על סובארו B3 - אחלה אוטו, נותן אחלה תמורה למחיר, נוח ואמין מאוד, אם כי בגלל הבגאז' הקטן והעיצוב השנוי במחלוקת (שאגב אני אוהב), והגיר בעל 4 מהירויות אינו אהוד על כמה ישראלים מצויים.

ועוד אפשרות : שקודה אוקטביה, כעקרון אחותה הגדולה של הג'טה, אם כי לג'טה איכות החומרים גבוהה יותר, ותדמית גבוהה יותר.

ועוד אחת : רנו מגאן החדשה - נוחה מאוד, מעוצבת נחמד, שימושית ומרווחת, איכותית יחסית, עם זאת, שוב אמינות שנויה במחלוקת, למרות שזהו אחד הצרפתיות הבטיחותיות והאמינות שיצאו.

יש כל כך הרבה אופציות, הבאתי לך יתרונות וחסרונות של רובן.

חשוב שהרכב יהיה נוח (נוסע המון) וחזק

תודה מראש

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ליסינג?

אם כן הייתי לוקח את הג'טה מבלי לחשוב פעמיים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ערב טוב

אוקטביה וג'טה הם די זהות והג'טה עדיפה (בידוד רעשים ואיכות ההרכבה וכו') אני הייתי ממליץ על הסיוויק שהיא מרווחת מאד נוסעת טוב ומאובזרת לא פוסל את ה308! החדשה וגם פוקוס 2 ליטר מאווזרת נוחה חזקה ומרווחת.

תהנה.

פורסם
ערב טוב

אוקטביה וג'טה הם די זהות והג'טה עדיפה (בידוד רעשים ואיכות ההרכבה וכו') אני הייתי ממליץ על הסיוויק שהיא מרווחת מאד נוסעת טוב ומאובזרת לא פוסל את ה308! החדשה וגם פוקוס 2 ליטר מאווזרת נוחה חזקה ומרווחת.

תהנה.

הפוקוס 2.0L היא קבוצה 4.

פורסם

הג'טה לא חזקה.

ההונדה לא הרכב הכי נוח. נסעתי בו מספר פעמים והמתלים האחוריים הלא משוכללים מורגשים.

גם אני חושב שה308 יכולה להתאים לך (אבל לא נסעתי/נהגתי בה עדיין).

אולי המג'נטיס תהיה טובה לך - גם אותה הייתי בודק.

• תוכן חדש...