Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine KCA-SC100 - Alpine Sirius Satellite Radio Interface

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אנשים לאחר שטחנתי את הפורום ואני לא חושש שיסקלו אותי בגלל נושא טחון הינה השאלה הבאה.

זהו הדגם

Alpine KCA-SC100 - Alpine Sirius Satellite Radio Interface זהו רדיו לוויני או יותר נכון מקלט רדיו ממיר אווווו לעזאל אני לא יודע מזה.

מה שאני יודע ששי לי 9887 עם הכנה למכשיר הזה ובעצם הוא מסוגל לקלוט סגנל דיגיטלי מלווין שמשדר רדיו ואין לי מושג גם איזה.

למה אני מתענין בו? המכשיר שלי מכוייל ל US ולא אירופאי אז בעצם השאלה היא האם בארץ ניתן לקלוט סגנל שכזה?

פשוט לא ראיתי אף אחד מכם מדבר על זה אז נראה לי שאין את זה רק כדי לדעת.

תודה לעונים.

ג'ובני

פורסם

לא, אין טעם לקנות את זה, כי אין לנו רדיו לוויני בארץ, וגם לא יהיה ב 100 שנה הקרובות:)

dont bother.

תחסוך את הכסף, צא לחופשה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

[

תחסוך את הכסף, צא לחופשה:)

חחחח את זה חבר אני עושה חודש הבא ותגיד לי מזה הדגם הזה יצא לך לשמוע אותו? תראה זה גם כן רדיו לוויני משו XM לא יודע תראה

Alpine HCE-100XM - Alpine XM NavTraffic receiver

ג'ובני

פורסם

אני אצטרך להגיד את זה שוב :)

אין לנו בארץ לא סיריוס, ולא XM, וגם לא יהיה.

אל תטרח לקנות כזה דבר, כי זה יעלה לך הרבה כסף על שטות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...