Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים היקרים היום ניתקעתי עם הרכב בחניה למזלי הרכב לא מניע- מה יכול להיות הסיבה לכך?

הבאתי חבר שהוא מכונאי רכב לטענתו הבעיה במפלאג האים הגיוני?

מה עוד יכול להיות הסיבה לכך שהרכב לא מניע בהנחה שהמצבר בסדר והפלאגים חדשים

כמה עולה להחליף מפלאג אודה לתשובות תודה רבה ליאור

פורסם

ליאור שלום,

השאלה ששאלת נשאלה רבות בעבר בפורום. תוכל למצוא שלל תשובות למקרה שאתה מתאר ע"י חיפוש בפורום. תשובת החבר היא אחת האפשרויות אך ללא בדיקה כלשהי לרכב לא ניתן לקבוע.

פורסם

יתכנו סיבות רבות, ואחת מהן היא המפלג, למשל יתכנו בעיות של מיגונים שקיימים ו/או היו קיימים ברכב, ואשר מבצעים או ביצעו ניתוקים ובוטלו, ובעקבות כך מגעים ומחברים רופפים, יחידות ניתוק תקולות, יתכנו תקלות נוספות ואחרות, ובקיצור, יש לאבחן ולא לנחש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה למשיבים עד כה היום הייתי במוסך- והמוסכניק אמר לי כי יש להחליף רצועת טימינג פשוט קרועה הוא דורש 2300 כולל מע"מ ועבודה האים המחיר הגיוני? תודה לכל העוזרים

פורסם
תודה למשיבים עד כה היום הייתי במוסך- והמוסכניק אמר לי כי יש להחליף רצועת טימינג פשוט קרועה הוא דורש 2300 כולל מע"מ ועבודה האים המחיר הגיוני? תודה לכל העוזרים

ליאור שלום רב!

האם ידוע לך כיצד קבע בעל המוסך שיש להחליף רצועת טיימינג?

מה הבדיקות שהוא עשה לשם כך?

קריעת רצועת טיימינג, במנוע שפעל, והמשך ניסיונות התנעה, עקב כבוי הרכב, במכה אחת ללא כל סימני אזהרה,

גורמת אכן נזק גדול היכול להגיע בנקל, לסכומים שציינת, עקב מגע של שסתומים בבוכנה, הגורם לעיקום שסתומים, ועקב כך לפירוק ראש מנוע החלפת כל השסתומים שיתעקמו, החלפת גומיות שסתומים, אטם ראש ומכסה שסתומים, ואטם סעפת יניקה ופליטה.

בנוסף רצועת טיימינג וכ3 רצועת אביזרים( אלטרנטור, הגה כח ומזגן). שמן מנוע ומסנן שמן, ועבודת חוץ של ישור ןהשחזת ראש מנוע.

לא ציינת איזה בדיקה נערכה, על מנת לקבוע האם רצועת טיימינג נקרעה, האם פורק מכסה הטיימינג?

האם בניסיונות ההנעה, המנוע מסתובבב במהירות ללא מאמץ, עקב חוסר בקומפרסייה, שנובע בעקבות עיקום השסתומים.

פרט והרחב בנושא, על מנת שנוכל לעזור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ראשית תודה רבה על התגובה אתה אחלה בן אדם- האמת שאני לא הייתי במוסך כי אחי לקח את הרכב בגרר

הבנתי מאחי כי הרצועה נקרעה הוא הראה לו פיזית וכפי שציינת חל עיקום בשסתומים- דרך אגב הרצועה נקרעה תוך כדי נסיעה

שאלתי עוד אנשים ואומרים לי שיצאתי בזול יש מוסכים שמקשים בין 3000 ל 3500 ש"ח מקווה שבאמת כך הדברים

פורסם

ועוד שאלה צביקה אני יודע שיש ברשותך גם מיציבושי לנסר כל כמה זמן אני אמור להחליף רצועה טיימינג(ק"מ ,שנים) תודה ליאור

פורסם

ליאור שלום רב!

אבחנה מרחוק,של תקלות ברכב, ותקלות של חוסר הנעה בפרט, מחייבות למסור את מירב הפרטים הרלבנטיים, שקדמו לבעיית קשיי ההתנעה.

אם היית מציין ישר בתחילת פתיחת השרשור, שהרכב כבה בפתאומיות, תוך כדי נסיעה / עמידה בחנייה, היית מקבל מידית את האבחנה הקודמת שציינתי, ללא כל נחושים, וכמובן שחברי הפורום המלומדים, היו מכוונים אותך לכוון רצועת טיימינג, ולא למפלג.

כל איבחון מרחוק, חייב להסתייע בפרטים רבים ככל האפשר, שקדמו לבעייה הקיימת.

יש לקוות שהנזק שנגרם, לא גדול יותר ועלותו לא תעלה על הסכום שצייינת.

הוראות יצרן מחייבות כמדומי החלפת רצועת טיימינג כל 70או 90 אלף קילומטר, וכל המקדים הרי זה משובח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...