Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בתקופה האחרונה כאשר אני מבצע פניות שמאלה שלא בהכרח חדות במיוחד ובולם את הרכב אני שומע רעשים מציקים מכיוון הגלגל הימני, ולפי תחושת הבטן אני חושש שהגיע הזמן להחליף צירייה.

במקרה הזה אצטרך את עזרתכם:

כיצד אני יודע שהציריות גמורות והגיע הזמן להחליף אותן או שעדיין ניתן לנסוע איתן?

במהלך הטיפול הראשון שביצעתי לאוטו (האוטו נקנה לפני חודשיים) רציתי להחליף לו פילטר דלק ואחרי בדיקה די מעמיקה שלי ושל הבחור שעוזר לי לטפל באוטו גילינו שלא קיים פילטר דלק לדגם הספיציפי הזה: פיג'ו 205 FOREVER שנת 99 ידני.

האם המסקנה שהגענו אליה היא נכונה?

האם אתם ממליצים לי להחליף שמן גיר מכיוון שאין לי שום שמץ של מושג מתי בוצעה ההחלפה האחרונה והאוטו עבר 140K ואם כן איזה סוג וחברה הכי מתאים לרכב שברשותי.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

תעשה סיבוב חד ימינה ושאלה, בלי קלאצ' ועם מעט גז בהילוך ראשון. אם תשמע תקתוקים - כנראה שהצייריה שלך דופקת וצריך להחליף את הצירייה שמנוגדת לכיוון הסיבוב.

פילטר דלק נמצא על קיר האש, ליד הצינורות כניסה לרדיאטור חימום, בין המצבר לראש ההזרקה.

שמן גיר אם אני זוכר נכון מחליפים כל שנתיים. כדאי להחליף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מיקום קצת מוזר אבל הפילטר אכן נמצא על קיר האש, הוא יחסית די גדול ועשוי מתכת.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

כפי שרשמו קודמי , הפילטר ממוקם באיזור הקיר אש כפי שתיאר "צביקה פיק" , הוא בגודל של בערך חצי פחית קולה, עם צינור דלק כניסה וצינור דלק יציאה, בצבע כסוף מט.

עלות זולה של עשרות שקלים בודדים.

אתה יכול למצוא אותו באם תעקוב אחר הצינור כניסה ליחידת ההזרקה (שנראית לכאורה כמו "קרבורטור עם חשמל") באופן שתעקוב לאחור מהיכן הצינור מגיע, או אז תמצא אותו.

שים לב, ל"קרבורטור" (יחידת ההזרקה למען הדיוק) הזה, מגיעים שני צינורות, כאשר צינור אחד הוא החזרים שחוזר חזרה למיכל הדלק, כך שאם אינך מוצא את הפילטר באופן שתיארתי, בדוק באותו האופן במעקב אחר הצינור השני דווקא.

אציין ואזהיר שמדובר בדלק, ודלק זהו דבר דליק, ועל כן, אמליץ שתיגש למכונאי שיחליף זאת בעלות זעומה ביותר, אך במקצועיות ובאחריות, או לכל הפחות, לקבל עזרה ממישהו מקצועי שמכיר את הנושא.

כרגיל, אני תמיד ממליץ אך ורק על טיפול ו/או תיקון במוסך. הפעם במקרה שלך אדגיש, הסכום זעום ולא שווה את החסכון.

כמעט תמיד מכונאי יכול לראות ואו לשים לב למשהו חריג, שלעיני המתבונן הרגיל נראה תקין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...