Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שטויות, אני מכיר לפחות שתי נשים מבוגרות (50+) עם מיאטות, וזקנה אמיתית (65+, בלי להעליב אף אחד) עם MG ZR (שהיא בעצם 25 בתחפושת כמובן).

לדעתי אין קשר בין מיאטה לקופרה לגבי ה-MG אין לי מושג ,המיאטה רכב יפה פנימית וחיצונית פונה לקהל צעיר אבל המלה ספורט והוא ממש לא קשורים זה כמו שתגיד שראית אישה בת 50+ על VOLVO T5 ותאמין לי לא חסר כאלו.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או אבא'לה בן כמעט 60 על לאון טורבו...

ידוע בכינויו DR.J

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היא בחורה ספורטיבית תמיד היה לה רכב ידני,יום אחד עשיתי לה סיבוב באיביזה שלי וישר הלכה להזמין לעצמה אחת.

לא יודע עם הרכב עובר ת4 אלף טור בכלל.

לפי דעתי הגיעו כמה איביזות עם דפקט בגיר,שהיבואן קיבל מחיר טוב עליהן:roll:.

פורסם
או אבא'לה בן כמעט 60 על לאון טורבו...

ידוע בכינויו DR.J

עידן

שחוש ב על רכב הבא כבר עם 200 או 200+ כ"ס וכן הלאה וכן הלאה....

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לדעתי אין קשר בין מיאטה לקופרה לגבי ה-MG אין לי מושג ,המיאטה רכב יפה פנימית וחיצונית פונה לקהל צעיר אבל המלה ספורט והוא ממש לא קשורים .

תגיד לי אתה רציני? :shock::?

פורסם
לפני השיפורים מאוד רציני...8)

המיאטה הרבה יותר ספורטיבית מכל רכב שצויין בשרשור הזה, הרבה יותר מהנה לנהיגה, מתקשרת וכיפית.

רכב ספורטיבי לא נמדד ע"פ הזמן שהוא עושה 0-100.

פורסם
לפי נתוני היצרן זאת הצריכה המדוייקת, האם יש הבדל בין המציאות למה שרשום ואני מדבר על נסיעה רגועה העברת הילוכים גג ב3 סל"ד ללא לחיצות מיותרות?

העברת הילוכים ב 3 ??? זה מאוד גבוה לרכב כמו איביזה טורבו, שסוחב בלי בעיה עוד לפני שנכנס הטורבו.

אם תעביר הילוכים ב 1500-2000 סל"ד אפשר להגיע בקלות לצריכת דלק הזאת, גם בנסיעה בינעירונית, אם היצרן דיבר על 90 קמ"ש הסל"ד הוא באזור 2200 בלבד.

אבל תזכור שהיצרן רושם נתון עירוני לפי הגדרה מסוימת ולא פקקים שלא מתקדמים בכלל עם מזגן דולק.

אצלי באיביזה נסיעה על הילוך 5 ב 60 קמ"ש איטיים, ללא מזגן, נותנת 21 קילומטר לליטר, ופקק נוראי כמו שתארתי נותן 2 קילומטר לליטר!

בנוסף, ללא לחיצות מיותרות זה בזבוז נוראי.

אתה משלם נניח 1000 ש"ח בחודש דלק על רכב ספורטיבי בנסיעה ללא לחיצות, ועוד טונה כסף בביטוח, טיפולים, קלקולים וירידת ערך. עדיף כבר לשלם עוד 150 שקל בחודש ולהרגיש את הכוח שלו !

פורסם

הנתון שנתת בפקקים הוא נתון רגעי וממש לא מדויק, גם בסובארו B4 מנוע 2000 אתה רואה נתון כזה בתנאים דומים.

בפקקים האיביזה "אוכלת" משהו כמו 6 קילומטר לליטר ביום רע.

מחוץ לעיר בנסיעה רגועה על 90 היא מגיעה גם ל 16 קילומטר לליטר.

דווקא צ'יפ בנסיעה רגועה לא גורם לצריכת דלק יותר מוגזמת ולפעמים (נדיר אבל קורה) אפילו לצריכת דלק משופרת מעט.

אני אישית לא נוסע על 60 קמ"ש בהילוך חמישי אלא ברביעי, אני מעביר לחמישי באיזור ה 70.

הילוכים אני מחליף בדר"כ באיזור ה 2500 סל"ד.

פורסם
המיאטה רכב יפה פנימית וחיצונית פונה לקהל צעיר אבל המלה ספורט והוא ממש לא קשורים

חבל שאתה מקשקש על אחת ממכוניות הספורט (ספורט... לא ספורטיבי... ספורט!) הנמכרות ביותר בכל הזמנים.

ואחת ה- Handling cars הטובות שנוסעות על כבישי ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חבל שאתה מקשקש על אחת ממכוניות הספורט (ספורט... לא ספורטיבי... ספורט!) הנמכרות ביותר בכל הזמנים.

פעם ראשונה שמישהו גרם למר תעלול להתלהם שיתבייש לו:-)

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הנתון שנתת בפקקים הוא נתון רגעי וממש לא מדויק, גם בסובארו B4 מנוע 2000 אתה רואה נתון כזה בתנאים דומים.

בפקקים האיביזה "אוכלת" משהו כמו 6 קילומטר לליטר ביום רע.

מחוץ לעיר בנסיעה רגועה על 90 היא מגיעה גם ל 16 קילומטר לליטר.

דווקא צ'יפ בנסיעה רגועה לא גורם לצריכת דלק יותר מוגזמת ולפעמים (נדיר אבל קורה) אפילו לצריכת דלק משופרת מעט.

אני אישית לא נוסע על 60 קמ"ש בהילוך חמישי אלא ברביעי, אני מעביר לחמישי באיזור ה 70.

הילוכים אני מחליף בדר"כ באיזור ה 2500 סל"ד.

16 ק"מ לליטר מטנק עם מנוע 1800 טורבו.?

או שאולי אתה 1900 טורבו דיזל:?

כל מקרה,צריכת דלק הזויה,כנראה המחשב דרך שלך אופטימי....

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
16 ק"מ לליטר מטנק עם מנוע 1800 טורבו.?

או שאולי אתה 1900 טורבו דיזל:?

כל מקרה,צריכת דלק הזויה,כנראה המחשב דרך שלך אופטימי....

המחשב באיביזה אופטימי ב 6-7% בצורה עקבית, בדקתי מספר פעמים על קילומטרז' של פול טנק

פורסם

מר קונדסון היקר בלי לפגוע באף אחד המיאטה הוא רכב יפייפה נראה ספורטיבי אבל לדעתי וזוהי רק דעתי מקובלת או לא הרכב רגיל ביותר...ואני אישית לא הייתי קורא לו רכב ספורט.

• תוכן חדש...