Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הלכתי לראות איביזה קופרה 2005, 50 אלף קילומטר , עם צ'יפ ופילטר אוויר.

הבחור שהוא הבעלים של הרכב היה גלוי איתי , הוא אמר לי שהקופרות ידועות כבעלות גיר רגיש, אך הוא גם הסביר לי שכול עוד בהילוך ראשון ובמעבר מראשון לשני אני אהיה עדין,(כלומר משני ומעלה אני אתן כוח, ואעביר הילוכים באגרסיביות), לא צריכה להיות לי בעיה עם הגיר.אין לי בעיה בראשון ובמעבר מראשון לשני להיות עדין אבל משם והלאה אני מתכוון לנסוע ולהנות מהכוח של האוטו, לכן השאלה היא האם לדעתכם יהיו לי בעיות עם הגיר? (יש לציין כי הגיר של הרכב הוחלף לפני שנה)

האם יש עוד דברים חוץ מהגיר שידועים כמחוללי צרות בקופרות?

בקשר לצריכת דלק, הבנתי שהרכב נוח בצריכת דלק, הםא יש למישהו נתונים "מהשטח" ?

בתודה לכול העונים.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר ליהנות מהכוח של האוטו גם בלי לקרוע את הגיר, אלא רק אם אתה מתעקש לעשות רייסים עם כל מה שזז. המקסימום חצי שניה שתאבד במעבר עדין בין ההילוכים לא יפגעו לך בזמני ההקפה סביב איילון ואם לומר לך את האמת - לדעתי הרבה מהסיבות שהקופרה קיבלה את ה"מחלה" הזאת של הגיר הרגיש נובע מהעובדה שהרבה חבר'ה צעירים שקנו אותה התעקשו להפוך אותה למכונת רייסים משומנת היטב...

צריכת דלק - אל תצפה למשהו טוב יותר מ-1:10 בממוצע, גם אם אתה נוסע רגוע, ואם אתה מתכוון להשתמש במנוע כמו שצריך - גם פחות

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בקשר לצריכת דלק, הבנתי שהרכב נוח בצריכת דלק, הםא יש למישהו נתונים "מהשטח" ?

הי,

הקופרות אכן ידועות במחלת הגיר שלהן אך ברכבים בהם הוחלף הגיר צפוי שקט (יחסי) לפחות לזמן הקרוב.

בדר"כ ברכבים בהם היתה בעיה בגיר היא עלתה תוך זמן קצר והגירים הוחלפו עוד במסגרת אחריות.

בקשר לצריכת הדלק- אם ממוצע של 1:8 משולב הוא נוח עבורך (במידה ואתה מנצל את הכח של הרכב) אז סבבה.

תחת עומס הוא אוכל המון, בנסיעה רגועה בעיר נתון של 1:8 הוא ריאלי ומחוץ לעיר ברגוע נתון של 1:12 יכול להיות הגיוני גם כן.

אבל אם לרכב יש צ'יפ ופילטר סביר להניח שרגוע לא יהיה בלקסיקון שלך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני משער שהלכת לראות את הצהובה... אני גם התעניינתי ברכב.

הרבה בעלי קופרות בין השנים 2006-2007 דיווחו על בעיות בגיר הרכב. עדיין לא שמעתי על רכבים בעייתים משנת 2005 עד עכשיו.

אבל (ואבל גדול) לא כל הקופרות בארץ הגיעו עם בעיות בגיר. אגב, לא מזמן צ'מפיון זימנו את בעלי הרכבים להחליף שמן גיר שאמור לטפל ברגישות הקיימת. מעניין אם הבחור עם הרכב שראית החליף שמן גיר.

חוץ מזה האם בדקת את הגיר בנסיעה? הרגשת בעיה מסויימת?

לגבי צריכה, מדובר בצריכה ממוצעת של 1:10 עם צ'יפ בנסיעה נורמלית. למרות שאני בקודמת הצלחתי להשיג צריכה של 1:11-12.

פורסם

לפי הידוע לי הגיר בקופרה זהה לזה של הFR, כנראה שנבנה לעומס נמוך יותר, מה גם שכמיטב המסורת הצ'מפיונית צ'יפ עושה פלאים למנוע ומשם הדרך להחלפת גיר שעבר חיים קשים קצרה.

מההתרשמות שלי (מכיר 3 איביטורבואים) הבעלים לא לוחצים יותר מדי ב1-2, מה גם שאת גיל ה"פתיחות" עברנו, על מנת לשמור על כל מכלולי הרכב ולא רק על הגיר.

וכן, בנהיגה רגועה הרכב מתפקד באופן כמעט היברידי (כמאמר בעלים של איזו אימפרצה)

קצת פרסומת סמויה אך יש בראשל"צ שני איביטורבואים למכירה 2006-2007 קופרה וFR בהתאמה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפי דעתי אם אתה מחפש מכונית מיני לוהטת אז אכן הקופרה היא הרכב המועדף בכל הפרמטרים כמו יציבות,כוח שממש לא חסר לאוטו הזה 180 כ"ס חייה,יפה וסקסית.

לגבי בעיית הגירים אכן הייתה בעיה משנתונים של 06-07 לא מדובר בדגם שיצא ב05 ולא נשמעו אנשים שהיה להם בעיות בגיר משנתון 05 אבל בכל מקרה צריך לבדוק את הנושא ועוד דבר שציינו פו זה שלא כל הקופרות היו להם פגם בגיר אלא רק חלק ושוב אני חוזר רק חלק וזה נכון!!! אז שאנשים לא יטענו שכל הקופרות זבל ואסור לגעת בהם כי הגירים שלהם על הפנים זה ממש השמצה לשמה. האוטו הוא כיום,במחיר שלו האוטו ספורט שמחזיר תמורה בהתחשב למחיר שלו שהוא נמכר כיום.

לגבי צריכת הדלק היא:

צריכת דלק - בעיר 9.1

צריכת דלק - כביש מהיר 16.3

צריכת דלק - משולב 12.6

בתכלס הרכב הוא טוב הוא גם יחסית אמין ללא בעיות הגיר שהיו בחלק מהדגמים!!!.

שיהיה בהצלחה :-)

יניב

פורסם

צריכת הדלק שצויינה דהלן דמיונית לחלוטין או שייכת לזקנה.

הסיבה שלא נשמעו טענות לגבי גירים בקופרות מודל 05 נובעת גם ואולי רק מהעובדה כי במודל זה נמכרו ביו 5 ל8 קופרות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
צריכת הדלק שצויינה דהלן דמיונית לחלוטין או שייכת לזקנה.

הסיבה שלא נשמעו טענות לגבי גירים בקופרות מודל 05 נובעת גם ואולי רק מהעובדה כי במודל זה נמכרו ביו 5 ל8 קופרות...

עידן

לפי נתוני היצרן זאת הצריכה המדוייקת, האם יש הבדל בין המציאות למה שרשום ואני מדבר על נסיעה רגועה העברת הילוכים גג ב3 סל"ד ללא לחיצות מיותרות?

פורסם
לפי נתוני היצרן זאת הצריכה המדוייקת, האם יש הבדל בין המציאות למה שרשום ואני מדבר על נסיעה רגועה העברת הילוכים גג ב3 סל"ד ללא לחיצות מיותרות?

נתוני היצרן נבדקו בתנאי צעבדה ולא בחיי היום יום ואכן דימיוניים לגמרי

זאת ועוד, ברכב עם צ'יפ יחד עם העונג עולה גם צריכת הדלק

לגבי הקופרה- חבילה ששוה את הכסף בהחלט,, מי שוכש רכב מוגדש צפוי לעלויות דלק גבוהות יחסית בהתאם

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הגיר בקופרה ובFR אותו דבר!יש לי לקוחה בת50 עם FR שהחליפו לה גיר באחריות אחרי 8אלף ק"מ, עקב חריקות קשות בין הילוכים.

וגם יש תצד השני שלא חסר איביזות 2005+ עם טורבוים של מעל ל300כ"ס, שעברו כבר כמה מנחתים ועשרות יציאות מהמקום ועדין לא קרה כלום.

פורסם
הגיר בקופרה ובFR אותו דבר!יש לי לקוחה בת50 עם FR שהחליפו לה גיר באחריות אחרי 8אלף ק"מ, עקב חריקות קשות בין הילוכים.

וגם יש תצד השני שלא חסר איביזות 2005+ עם טורבוים של מעל ל300כ"ס, שעברו כבר כמה מנחתים ועשרות יציאות מהמקום ועדין לא קרה כלום.

איזה שנה? אתה יודע אם רק היא נוהגת ברכב? ...נשמע מוזר איזה אישה בת 50 תקנה רכב ספורט גיר רגיל נראה לי שיש לה איזה ילד נחמד שאוהב ללחוץ :-)

פורסם

שום מוזר. ישנה אוכלוסיית מבוגרים (מצומצמת אבל קיימת) שקונה את הרכבים הללו לרוב בגלל רמת איבזור (כמעט תמיד רכבים ספורטיביים גם בעלי רמת איבזור מאוד גבוהה) ולא בגלל הייעוד של הרכב. אישית מכיר לא רחוק מביתי אדם מבוגר (60+) שהחזיק עד לפני שנה איביזה טורבו 2002 ואח"כ החליף אותה ל-FR.

Veni Vidi Vici

פורסם
שום מוזר. ישנה אוכלוסיית מבוגרים (מצומצמת אבל קיימת) שקונה את הרכבים הללו לרוב בגלל רמת איבזור (כמעט תמיד רכבים ספורטיביים גם בעלי רמת איבזור מאוד גבוהה) ולא בגלל הייעוד של הרכב. אישית מכיר לא רחוק מביתי אדם מבוגר (60+) שהחזיק עד לפני שנה איביזה טורבו 2002 ואח"כ החליף אותה ל-FR.

על איזה רמת איבזור אתה מדבר ? בלי לזלזל בנשים אבל אישה בת 50 על רכב ספורט נשמע נדיר ביותר ועוד גיר רגיל :roll: לגבי גברים אתה צודק לא חסר בגילאים האלו עם אימפרזות למיניהם ואיבואים ואם אתה אומר אז גם FR.

פורסם

שטויות, אני מכיר לפחות שתי נשים מבוגרות (50+) עם מיאטות, וזקנה אמיתית (65+, בלי להעליב אף אחד) עם MG ZR (שהיא בעצם 25 בתחפושת כמובן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...