Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה פיליסיה 1600 שנת 99. המנוע הוא של פולסוואגן דגם AEE חד נקודתי 75 כוח סוס.

המצב של המנוע לא טוב כבר הרבה זמן שהוא אוכל הרבה שמן ומשמיע תיקתוקים. המנוע מעולם לא נפתח ולא עבר תיקון.

חשבתי להחליף למנוע אחר חזק יותר משהוא כמו 100 130 כוח סוס שיתאים לו.

איזה מנוע יתאים לי? (אני יודע שלפולו יש מנוע אם 100 כוח סוס)

האם הדבר אפשרי?

האם זה חוקי?

תודה לעונים.

פורסם

כמו שאמרתי לך לפולו יש מנוע 1600 ו1400 עם 100כ"ס.

גם בשנה של הרכב שלך וגם אותו גודל ואותו יצרן אז לא תיהיה בעיה בחוקיות.

ל130 כ"ס יהיה קשה להגיע, אני לא מכיר מנועים 1.6 חזקים מבית VW.

יש את ה1.8 של גולף וה2.0 של גולף , אבל המנועים האלו גם לא כ"כ חזקים,יקרים יותר בהרבה ובעיות עם אישור המנועים האלו.

יש לך אפשרות לקחת את ה1.6 100כ"ס של הפולו קלאסיק אם אני לא טועה, לפתוח אותו ולשפר לכיוון ה115-120.

פורסם

כפי שאני יודע יש גירסא 16 שסתומים למנוע הזה. היא הותקנה בפולו GTI ומספקת 115 סוסים.

115 סוסים לאומת 75 שכבר עייפים, אני מניח שהשיפור יהיה משמעותי ביותר. מעבר לזה, עם קצת רצון אפשר לשים גם טורבו.

הכל עניין של תקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לך קודם לפנות למכון טסטים כלשהו ולברר מה המנועים המאושרים להחלפה

תספר לנו ונראה...

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...