Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי ירדן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

אחרי ראלי שוודיה חשבו כולם שסבסטיאן לואב לא חזר לסופר-ראלי בגלל שהמכונאים לא יכלו להחזיר את הרכב שלו לתחרות, ועכשיו זו הפעם השניה שהוא לא חוזר לסופר-ראלי, עכשיו התחילו הרינונים או שסבסטיאן תבוסתן? או שהוא פשוט לא יודע להפסיד בכבוד? ולכן נזרקו לאויר כמה הצעות והאחת מהן והחשובה לפחות בשבילי, שכל אחד חייב לחזור לסופר-ראלי במידה והועדה התכנית החליטה שהרכב יכול להמשיך בתחרות, וזה למה ? בגלל הצופים שמשלמים את מיטב כספם לראות את הכוכבים, וגם הספונסרים. אני מקוה מאוד שאנו לא מתחילים לראות פה תופעה של לואב לא להמשיך בתחרות במידה והוא מראש הפסיד אותה. ועוד רגע דובי יגיע ויכתוב שזו טקטיקה קבוצתית:roll:

המשיכו לנהוג בזהירותת זלמן

פורסם

סבסטיאן לואב סיים את הראלי במקום העשירי, השתתף היום בכל הסטייג'ים וגם ניצח שלושה. למה אתה אומר שהוא פרש, זלמן?

פורסם

זלמן

אם דבריו של דקל נכונים , תכין כובע רך מספיק כדי שלא יתקע לך בגרון !!!:-):-):-)

אני מאמין שלאוב כן ספורטאי אמיתי ובוודאי לא תבוסתן !!!:evil::evil::evil:

מישל (העמותה להערצת סבסטיאן ):lol::lol::lol:

פורסם

זלמן ידידי

לא רק שסבסטיאן לואב חזר בהתאם לחוקי הסופר-ראלי , הוא גם עשה זאת בסטייל והוכיח עד כמה הוא טוב, אלוף עולם אמיתי.

תחת עיננו הבוחנות, כן , היינו שם , הוא פשוט טס בקטע נהר הירדן, פעמיים .

היה מדהים .

דובי

IMG_4656.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני אוכל את הכובע מישל, אתמול הודיע לואב שהוא לא ממשיך בראלי כי אין טעם לעניין כנסו לראלי עולמי תקראו, נראה שהיום מישהו לחש לקבוצה שלו שזה לא ממש לעניין. אני שמח שהוא חזר ומקוה שכך ימשך.

מישל מה יש עמותה חדשה היכן נרשמים :evil:

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
תחת עיננו הבוחנות, כן , היינו שם , הוא פשוט טס בקטע נהר הירדן, פעמיים .

קוריוז - פז בר הצלם בדיוק הגיע לנקודת צפייה בסטייג' הזה בו עמדנו (בפעם הראשונה), זיהיתי את לואב עוד מרחוק לפי הטורים הגבוהים ואמרתי לו שיתכונן כי הוא אוטוטו מגיע, פז הסתכל עלי כאילו נפלתי מעולם אחר ומציין בפני שלואב כבר בדרך חזרה לצרפת - 15 שניות אחרי זה הוא כבר אמר לי שהוא חייב לי תמונה.. :lol: (האמת שלא חשבתי שפז כזה זריז בשליפת מצלמה)

אז פז - תעמוד בהבטחה שלך! :-D

תמונות נבחרות (אולי גם כמה סרטונים) וסיכום קצרצר שלי אעלה בימים הקרובים אחרי שאתאושש מסופ"ש לוהט (תרתי משמע) :onfire:

שבוע טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מי נסע בסוף לצפות בראלי משטח ארץ הקודש?

לצערי לא יכולתי להגיע...

איך היה? איך נראה?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...