Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום כפי שניתן להבין מהכותרת אני סובל מדפיקה חזקה בהעברת להילוך רוורס ובנוסף השהיה או דפיקה לעיתים במעבר מהילוך שני לשלישי האוטו עבר כ130K ק"מ הוחלף שמן גיר ב30K בלבד האים הבעיה יכולה לנבוע מחוסר בשמן גיר?

או מכיוון מחדש של יחסי העברה?

תודה לעונים.

בברכה ליאור.

פורסם

יש להתחבר עם סורק ע"מ להעלות קודי תקלה באם קיימים או לחילופין לבצע בדיקת לחצים ע"י התחברות לניפל קו לחץ בגיר ולמדוד לחצים של כל ההילוכים.

בדוק את כמות השמן בגיר ובדוק האם קיימת נזילה מהתיבה או ממחזירי השמן.

פורסם

כפי שכבר נכתב ייתכן שקיימת בעיה באחד הסולונואידים בבלוק או צריך לבצע כיוון בסיסי לתיבה וגם למצערת.

אצל רוב המוסכים החלפת סולונאיד,חיישן או צמה בגיר נחשב כשיפוץ גיר.

לרוב במוסך המורשה או מוסכים אחרים תשמע את מילת הקסם 'הלך הגיר' ויש לשפצו בעלות אסטרונומית לכן אני ממליץ לך לגשת לחברינו מהפורום ספי או רון.

פנה למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

פורסם
מי זה דניס? דני יותר טוב.

בוצעה בדיקת לחצים?

אם בדיקה זו תצא טובה, בצע כיוון בסיסי לנתוני הגיר והמנוע עם סורק.

סליחה.דני.

לא בוצעה בדיקת לחצים האים ניתן לבצע אותה במוסך רגיל? לא מוסך שמתמחה בגירים?

בברכה ליאור.

פורסם

שאלה אחרונה האם הבעיה יכולה לנבוע רק ממחסור בשמן גיר? ואם כן האם ניתן להוסיף שמן גיר ללא חשש שהדבר יגרום לקריסת הגיר ?

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...