Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..הגיע הזמן שאני יחליף ת'בולמים ברכב שלי, ה-2 האחוריים אצלי כבר נגמרו..

אני מחפש משהו טוב אבל בלי להיסחף, גם אין לי תקציב דיי גדול..

אני רוצה משהו איכותי ובמחיר סביר..בולמים רכים וגם שיעזרו טיפה לאחיזה.

על איזה חברות\דגמים אתם ממליצים?

לרכב רנו מגאן קופה שנת 2000

תודה לעוזרים

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

או שתקבל נעילה מאחד המנהלים על השפה או שיהיו נחמדים הפעם ויתנו לך אזהרה.

לגבי שאלתך,כמה התקציב?!

בלשטיין אחלה חברה,שמעתי על הרבה אנשים שמרוצים מהבולמים שלהם.

יש לך 6.5K מיותרים?

Got To love It

פורסם

מה הבעיה בשפה? אני אשנה..

לגביי הבולמים, בחרת להסתלבט עליי? איזה 6.5K חח

בוא נגיד שהתקציב שלי .. הוא עד 500 שקל לבולם, וזה הגבול.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

הבעיה עם השפה היא שאנשים פה מנסים לשמור על רמה מסויימת של שיחה, של נושאים וגם של התנסחות, וחלק מזה זה לשמור על כללים מסויימים שנקבעו. לאנשים (ובעיקר למנהלים) קשה לקבל ניסוח כמו ת'אוטו, ת'בולמים וכו', וחוץ מזה שלוש נקודות בסוף/אמצע משפט זה אמנם יעיל, אבל לא מתקבל בקלות.

חשוב שתזכור לא לקחת אישית, הרוב כותבים ככה בסופו של דבר, פשוט לא כאן...

חג שמח, ודש מאודי R8 מדהימה שנתקלתי בה במקרה היום באוטומוטור. :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה דעתכם על החברה מורנו?

קיבלתי כמה המלצות על החברה הזו, שמתאימה לתקציב שלי.

פורסם

בולם תחליפי.

אתה צריך להחליט מה הדרישות שלך מהבולם - אחיזה, נוחות, מחיר וכו'.

לא תמיד קל לשלב בין כולם.

חכה לקובי (K&N) שיציע, סביר להניח, את ההצעה הטובה ביותר לקוני למגאן. במידה ואין לו - תוכל לפנות לפיט-סטופ.

פורסם

500 ש"ח לבולם זה מעט מאוד .

לדעתי במחיר הזה נסה את מונרו סנסוטראק . לא שיש לך עוד אופציות...

:wink:

ותודה לבחורים שדאגו לשמור על רמת הפורום . אני מעריך זאת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תודה לכם על העזרה, לצערי התקציב דל אבל צריך לנצל אותו כמה שיותר.

כנראה שאלך על מורנו.

פורסם

אחרי צמיגים, בולמים הם הרכיב החשוב ביותר לנושא אחיזה ובטיחות !!!

אם אתה מחשיב את הרכב שלך ככלי ספורטיבי, תכפיל את התקציב, לא תתאכזב, בילשטיין, קוני, KW, אייבך, H&R ,או הפחות "ממותגים" WEITEC, FK ואחרים יספקו את ה"סחורה"

קרא סקר חשוב: http://cars.walla.co.il/?w=/4702/1049428

עצתי לך, אם אין לך כסף, אל תזרוק 500 שקל לבולם לפח, תחסוך, תמתין מעט, ולא תצטער.

נ.ב: קרא שוב את השורה הראשונה שכתבתי.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עדיף לך לחסוך בינתיים עד שהתקציב יגדל,חבל לזרוק כסף על משהו שלא יתרום לך הרבה.

דיי התעלקות על השרשור,הרי החלפת בולמים הוא שינוי המרכב,הדבר חוקי בארצנו הבלתי מוגבלת?! או שמה יכולים לתת הורדה וכ'ו?

Got To love It

פורסם

תכנס לאיביי, בכ 1500 שקל תוכל להרשות לעצמך סט בולמים איכותיים של כמעט כל החברות, בהנחה שסט (4 בולמים), יעלה עד 350 דולר, ויש גם קוני ובילשטיין במחירים האלה.

אני אישית הזמנתי KYB GR2 שמומלצים ביותר דווקא בשביל הונדה, ולפי מה שידוע לי הם גם ה OEM בחלק מהדגמים.

פורסם
,הרי החלפת בולמים הוא שינוי המרכב,הדבר חוקי בארצנו הבלתי מוגבלת?! או שמה יכולים לתת הורדה וכ'ו?

בולם הוא חלק תחליפי, בדיוק כמו צמיג או חלון או משאבת מים או טיימינג ....

אם תשים בולם מותאם לרכב הספציפי שלך, זה בדיוק כמו צמיג חליפי מיצרן אחר, כל עוד המידה זהה, העסק חוקי וכשר למהדרין.

ד"א, בחו"ל די מקובל להחליף בולמי זעזועים שמתבלים, )סביב 100K) רק כאן, בארץ המפגרת הזו, אתה רואה "סובארו פשע" 84, או איזה רכב מתפרק ומתפורר, יוצא "נקי" מטסט, אבל מתנדנד כמו שיכור, כי הבולמים שלו כבר הפסיקו לנזול לפני איזה 10 שנים.

מי שניסה לראות פעם בלימת חירום של רכב כזה, חצי מהזמן הצמיג מקפץ ובכלל לא נוגע בכביש !!!

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...