Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שאלת רק לגבי בולמים 8)

בולמים לא מנמיכים.

קפיצים כן

ו...הנושא די בתחום ה"אפור", הרי כל קפיץ ישן, שוקע עם הזמן, למשל, הקפיצים המקוריים של הג'יפ שלי שוקעים כ 3-5 ס"מ במשך השנים, שים לב שיש הרבה טויוטה פוראנר עם ה"תחת" על הריצפה, והפנסים מסתכלים לשמיים ... כי רק החלק האחורי שקע...

כמו כן, יש מספר גבהים לכל סוג רכב, ע"פ דגמים, למשל: סיאט לאון רגיל, מול לאון טורבו, הבדל של 20 מ"מ, אימפרזה רגילה מול WRX, אפילו יותר, כמעט כל רכב ספורטיבי מקבל הנמכה מהיצרן, וכמעט כל SUV מהדגמים הישנים מצוייד בקפיצי פיתול (מוטות פיתול) הניתנים לכיוון ע"פ רצון המשתמש, ומה תגיד על הטוארג שיכול לשנות את גובה הרכב מ 15 ס"מ עד 27 ע"י קפיצי אוויר .... בקיצור, הבנת את הפואנטה של ה 35 מ"מ ששאלת ???

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אם אתה מחשיב את הרכב שלך ככלי ספורטיבי, תכפיל את התקציב, לא תתאכזב, בילשטיין, קוני, KW, אייבך, H&R ,או הפחות "ממותגים" WEITEC, FK ואחרים יספקו את ה"סחורה"

עצתי לך, אם אין לך כסף, אל תזרוק 500 שקל לבולם לפח, תחסוך, תמתין מעט, ולא תצטער.

ליאור

לפי מה שאני בררתי, בילשטיין דורש הרבה יותר מהכפלת התקציב. בלישטיין קדמי בודד (לא להנמכה) עולה 1750 .

פורסם

כתבתי לך לפי סדר המחיר והמותג, מימין לשמאל, עבור מעט שמאלה והמחירים יורדים, אני נוסע על רביעיית קוני ספורט מתכווננים צהובים ומרוצה מכל רגע, תמשיך עוד ימינה, המחירים ירדו עוד ... רק אל תמשיך עד לכיוון המונרו ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור אני מודה לך על העזרה.

רק שים לב שאת ההודעות כתבת למשתמשים אחרים - כי חשבת שזה אני (כותב האשכול).

רק עוד שאלה, האם יש מקום בדרום (איזור ב"ש עדיף) שעליו אתם ממליצים לרכוש את הבולמים?

שיהיה זול ואמין.

תודה והמשך שבוע נעים

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

לפי מה שבדקתי בזמנו, גם לMONROE יש בולמים לא רעים בכלל, דגמים נדירים שלהם אבל ישנם.

ובמחירים נוחים,כמובן שאני לא מדבר על 500 שקל לבולם.

• תוכן חדש...