Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה באסים אז תשים בכל הדלתות 5X7 ואז יהיה לך בס אבל עדיין זה לא סאב כן! אני מציע הכי טוב שתלך למתקין ותשמע מה הכי טוב בישבילך אחרי הכל אני לא יכול להתווקח עם האוזן שלך

(זיעה שווה את המאמץ :-))

פורסם

מה אתה לא יודע ביקשת עזרה עזרנו לך אתה רוצה קצת באס אז רמקול 7*5 יתן יותר באס מרמקול 6.5

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

טוב למה ? למי ?

אני אישית לא אוהב את הרמקולים של אנפיניטי אם אתה אוהב את הצליל שלהם מה טוב תהנה אם לא ההיתי שוקל לקחת 7*5 של מורל

בכל אופן המידה 7*5 עדיפה בהרבה מ6.5 מיכוון שאצלך בדלת יש מקום ל7*5

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

בגדול כן אבל אל תחשוב שיהיה לך באס כמו סאב יהיה לך באס די דומה לבאס של רמקול 9*6

פורסם

תלסחו לי, רמת הדיון בת'רד הזה מזכירה לי את הרמה שהייתה בפורום לפני 3 שנים. :shock:

אין לך אפשרות לשים סאב ואתה רוצה להפיק את המיטב מהמערכת?

דבר ראשון תבודד את הדלתות, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בפח המזוויע של מאזדה 3.

דבר שני, ברר מה הגודל האמיתי של הרמקולים בדלתות האחוריות. מאחר ש 5X7 היא לא מידה סטנדרטית המבחר בהתאם. אם באפשרותך להתקין רמקול בקוטר 6.5 יש לך הרבה יותר אפשרויות.

ודבר אחרון, באם ברצונך לקבל חוות דעת על רמקול X או מגבר Y זה לא עוזר שאתה רושם "180 וואט". נא לתת את הדגם המדוייק.

ובאמת, אם למישהו אין משהו מעשי לתרום לשרשור הזה באמת לא חייבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,הגודל בדלתות האחוריות הוא 6.5 ולא 5X7 מה עדיף לי לשים איזה קוטר של רמקול?

ורמקול שדיברתי עליו האינפיניטי 5X7 הדגם שלו הוא: וInfinityוREF6812ו

מה אתה עוד ממליץ לי?

פורסם

אתה פתחת את הדלת וראית שיש שם רמקול 6.5 או שאתה מנחש בגלל הגריל החיצוני?

אני אומר לך בוודאות יש שם רמקול 7*5 למה אתה ממשיך לחפור בזה כשאומרים לך את התשובה ואם אתה לא מאמין לי תפרק את הדיפון ותבדוק בעצמך

שיהיה לילה טוב

• תוכן חדש...