Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבאר שבע בירת הנגב היה מוסך מרכזי אחד לטויוטה , לאחר מעל ל-10 שנים נפתח עוד מוסך טויוטה מורשה יבואן , בעל המוסך לא שייך לענף הרכב והוא תלוי בעובדים , לאחר כשנה נפתח עוד מוסך מורשה טויוטה במרחק של כ- 300 מטר ממנו ! עברו שנתיים בלבד

והמוסך שבעליו לא מקצוען סגר אין שעריו לאחר השקעה של מעל למיליון שקלים !. הסמלים של טויוטה פורקו , הפועלים פוטרו וכלי הרכב שהיו בתצוגה הוחזרו ליבואן.

היבואן לדעתי גם אשם לסגירתו של המוסך הזה כי לא קבע רדיוס מנימום בו אסור להקים מוסכים של הרשת ! , מוסכים המורשים השני והשלישי ממוקמים זה מול זה , התחרו זה בזה על אותם הלקוחות והחלש מבניהם כשל ! , זה שכשל לא היה בעל מקצוע וזו גם הייתה אחת הסיבות לנפילה שלו !.

העדר תכנון ומחשבה תחילה ,גרמו לנזק גדול לבעל המוסך שניסה לחדור לענף לא לו וכשל !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אלו די העקרונות של שוק החופשי לא?

היו שני מוסכים מורשים, ובסוף הטוב יותר נשאר. מה רע בזה?

ד"א, רעיון למי שרוצה להרוויח כסף.

כבר שנים שזה מסתובב אצלי בראש.

תפתחו סוכנות למכירת רכב + מוסך של מזדה ופורד בראשון.

העיר הרביעית בגודלה בארץ. (יותר גדולה מבאר שבע, יותר גדולה מאשדוד).

ויש רק מוסך אחד של מזדה, קטן, ועם מוניטין לא טוב.

בנוסף אין איפה לרכוש מזדה/פורד - צריך ליסוע לעיר אחרת.

פורסם

תהרגו אותי אבל מה הקשר בין הכותרת לתוכן ??

רדיום? מה קשורה המתכת הרדיו-אקטיבית הזו לכתוב?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בוא נעשה את אותו ניתוח שוב.

בב"ש היה מוסך מורשה של טויוטה וכל בעלי הטויוטה באיזור נאלצו להתנקז אליו. הוא לא היה מהענף ונשען על שכירים שלא יכול היה לפקח על מקצועיותם כי הוא לא מהענף.

למזלם של אנשי הסביבה מכונאים יותר מקצועיים זיהו את המצוקה ופתחו לידו מוסך שהצליח לקבל מעמד של מורשה מטעם יבואן טויוטה. למרות שהוא היה חדש הוא הצליח במהרה לגייס מספיק לקוחות שהיו מאוכזבים מהמוסך הותיק שבעליו לא היה איש מקצוע.

לשמחתם של בעלי הטויוטות בסביבה המזל לא נגמר וקם עוד מוסך בדיוק מולו שגם הוא הצליח לעמוד בסטנדרטים המחמירים של טויוה וקיבל אישור מטעם היבואן. עכשיו תושבי בירת הנגב נהנים מבחירה שגורמת למוסכים להתחרות על כיסו של הלקוח וזה מוביל רק לשיפור והתיעלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה אני או שמלבד הרעיון שמדובר במוסך - אין שום קשר לרכב בהודעה שלך.

באותה מידה היית יכול לכתוב על פיצוציה או חנות ללבני נשים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תרגום הכותרת

מוסך טויוטה נסגר,בשל טווח ראייה ברדיוס של ננומטר

הסבר

מוסך טויטה שנכשל ,עקב בעלים שלא השכיל לראות את הנולד, בשלב התכנון ובשלב ההקמה

פורסם
ברזילי אני חוזר ואומר שצריך לשלול ממך את האישור להשתמש בסימן קריאה!

תודה על הארה, אעשה כל מאמץ להמעיט בהכללתו בכל תכתובת . תודה לך , אתה יודע יש המדברים בתנועות ידיים ויש הכותבים עם סמני קריאה .אני נמנה עם אלה.

דוד

פורסם
תהרגו אותי אבל מה הקשר בין הכותרת לתוכן ??

רדיום? מה קשורה המתכת הרדיו-אקטיבית הזו לכתוב?

תודה על ההערה , טעות כתיב .

פורסם
זה אני או שמלבד הרעיון שמדובר במוסך - אין שום קשר לרכב בהודעה שלך.

באותה מידה היית יכול לכתוב על פיצוציה או חנות ללבני נשים.

רון.

יש הבדל גדול בין פיצוציה לבין מוסך הנותן שירות שהוא המוצר שהוא מוכר ללקוח , פיצוציה מוכר מוצר מוגמר (שוקולד, סיגריות ועוד). מיומנותו של המוסך היא הערובה להשרדותו .

פורסם

ומוסך לא אמין הוא מוסך כושל כאשר יש מסביב מתחרים.

ושלא תחשוב שבמזדה למשל המצב שונה, גם במזדה יש מוסכים מורשים שלהם במרחק כמה מאות מטרים בודדים אחד מהשני, וגם בפיג'ו זה המצב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, כאשר יש מספיק לקוחות לכולם וכאשר יש רמת טיב וכו' זהה ושווה אז אין בעייה , פרוסות העוגה תהיינה דקות יותר ולכולם תהייה העבודה.

לא כך היה המצב בבאר שבע.

פורסם

מה הקשר לפורום רכב? יותר מתאים לפורום עסקים/כלכלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי השם דיסקובר ,אתה צריך לחפס את הקשר בכוחות עצמך גם אם זה קצת מסובך , אבל תתאמץ , רמז קל ?....מוסך/רכבים

פורסם

ברזילי, אני מבין אותך, אבל האמת היא שזה די עניין כלכלי.

מישהו יודע האם יבואן יכול לסרב לתת למוסך להיות מורשה רק מכיוון שיש עוד מוסך מורשה באיזור?

• תוכן חדש...