Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 שנת 2005 יש לי קומפוננט של מורל , 6X9 קנאווד 450 וואט לכל צד ומגבר של JBL GTO 75.4 עכשיו,כמו כן יש מערכת מובנת באוטו שאני לא מוציא קצת ריבים עם אבא וזה קיצר לא מוציא אותה:-(

עכשיו במגש האחורי אין רמקוליים אין הכנה אין כלום יש בדלתות מאחורה,הייתי אצל גריז מערכות הוא לא יכול לשים לי את ה6X9 בדלתות מאחורה כי אבא שלי לא רוצה לחתוך את המגש האחורי לא יודע למה יש לזה אולי סיבות?זה יכול לעשות שם משהו?יש למישהו רעיון?

אולי בסוץ אני יתפשר על רמקולים עגולים לדלתות מאחורה אבל אין משהו טוב אני חושב שישמעו יפה

ואני קונה מתאם "מנחת" של רוקפורד

פורסם

הרמקולים 9*6 חדשים?

בכל מקרה, עזוב אותך שטויות. אתה רוצה לשמוע טוב?

תפסיק לריב עם אבא.

אבא תמיד צודק.

תפטר איכשהו מהרמקולים 9*6 האלו.

אם הם חדשים תנסה להחליף אותם אצל גריז לרמקול עגול לדלת האחורית (שלא יהיה מוגבר) - רמקול 6.5 של מורל לא עולה יותר מדיי. תחבר אותו ישירות לרדיו דיסק.

את הקומפוננט תחבר למגבר.

ותקנה סאב ותחבר אותו למגבר בגישור ותשמע הכי טוב שיש.

בלי חורים ובלי כאבי ראש (כאילו, יהיו כאבי ראש, אבל זה מסיבה אחרת לגמרי :twisted:)

(רק אל תקנה את הסאב אצל גריז למה תשלם עליו פי 5 ממה שהוא שווה).

פורסם

רמקולים רגילים עגולים לא קומפוננט?

ולסאב אין לי ממש עכשיו כסף ה6X9 עשו את העבודה השחורה אתה מבין והם חדשים כן של קנאווד 450 וואט כל אחד הגירסה החדשה

מה יקרה עם אני יחתוך את המגש כאילו מה כבר יכול להיות?

יש למישהו להראות לי עם הוא עשה את זה במאזדה 3 ככה שאני יראה לאבא שלי שהכל בסדר איך שהוא חח

פורסם

לך תקנה אוטו במאה אלף שקל ותן לאיזה אחד שיתחיל לגזור אותו כדי לשים שם איזה רמקול. שמעתי על מקרים שהורים לא מסכימים להחליף רמקולים קיימים ברכב ליותר טובים וזה באמת אין לי מושג למה. אבל כאן אבא שלך צודק, זוהי דעתי בלבד.

פורסם

אני עשיתי את זה במאזדה שלי, ולמרות שאין עם זה שום בעיה - מבחינתי ולדעתי זה ממש ממש לא מומלץ.

רמקולים לא אמורים לשבת שם. נקודה. וזה מתבטא בעובדה שלאחר לא מעט זמן מתחילים להופיע מלא רעשים משונים של פלסטיק ותזוזות מתכת בכול תנועה של הרכב. מה גם, שהפלסטיק של המגש מתחיל עם הזמן והחום להתעוות ואף להיסדק.

אני הוצאתי את הרמקולים שלי משם וקניתי מגש חדש מפירוקיה והתקנתי אותו לבד.

ממליץ לך לא להיכנס לזה.

כך זה היה פעם:

15214183768.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

רגע אז עכשיו אני לא ילך ויקנה מגש אחר כן זה אוטו חדש והכל אחרי הכל ואתה ממליץ לי לא להיכנס לזה אז מה אני יכול לעשות אני יתקין את המגבר יתקין את הקומפוננט מה אני יעשה עם רמקולים אחוריים??(אין לי ממש כסף לסאב עכשיו)

פורסם

סאב של קיקר C12 + תיבה יעלה לך סביבות ה-600 שקל או פחות.

רק הסאב יעלה לך 300 ש"ח ככה אם יש לך מאיפה להביא תיבה.

אז מה המסקנה? במקום להרוס את היחסים שלך עם אבא וכל דבר שיקרה לאוטו ישר איכשהו יקושר לרמקולים מאחורה.

לך תתקין הכל. ותחכה בינתיים עם הסאב.

מאחורה לא צריך קומפוננט, רק אם יש לך יותר מדיי כסף. אחרת מספיק רמקול עגול להשלים ת'אווירה.

גם ככה אתה לא מגביר אותו.

ובמקום לקנות אתה יכול להעביר את מה שהיה פעם קדימה אחורה.

ובשביל הסאב אז תלך לעבוד או תחכה לבר מצווה או לא יודע מה, תשיג 300 ש"ח + תיבה. או 600 ש"ח. ותתקין לך את הסאב.

סאב לוקח 3.5 דקות להתקין. וזה גם עם 3 דקות הפסקה באמצע.

ואפשר לעשות את זה אחרי שכל המערכת מותקנת ויושבת טוב.

אז הקיצור - הת'רד שלך צריך להיות מעכשיו - איך אני משיג 600 ש"ח?

**נמחקה הערה טפשית**

פורסם

תשמע עזרת לי ממש שתדע אז לפי מה שהבנתי אותך להתקין את המגבר ולהתקין את הקומפוננט מקדימה את ה6X9 להחליף לרמקול עגול נגיד של אינפיניטי 180 וואט לכל צד בדלתות האחוריות של האוטו אח לחבר אותו למגבר או לא?

אני יחבר רק את הקומפוננט?(עד שאני יקנה סאב,אם בכלל)

פורסם

לא. את האחוריים תחבר רק לרדיו דיסק ולא למגבר.

חיבור למגבר דורש חיווט מחדש וזה לא כדאי עבור משהו זמני.

תשאיר בינתיים במגבר 2 ערוצים פנויים.

עד שתקנה סאב ואז תחבר את זה בחמש דקות.

ושוב, במקום לקנות אחוריים חדשים - כיוון שהם לא ממש משמעותיים - רוב הסאונד יבוא מהקומפוננט ומהסאב.

תעביר את הרמקולים המקוריים של המזדה 3 שנמצאים עכשיו מקדימה לדלתות האחוריות וככה חסכת לך כמה שקלים על רמקולים אחוריים.

ובנוסף תנסה למכור את ה-9*6 שיש לך עכשיו, כנראה שלא תקבל עליהם יותר מדיי - 150-200 ש"ח - אבל זה יותר טוב מאשר שהם יישכבו בבית בארון.

ככה בעזרת ה-200 שקל שקיבלת מהרמקולים ועוד קצת שחסכת מלקנות אחוריים תוכל לקנות סאב + תיבה.

תראה אם גריז מוכן לתת לך זיכוי על ה-9*6.

פורסם

הבנתי אותך,אוקיי.

עכשיו יש לי שאלה אתה/אתם לא מציעים לי לגעת במגש האחורי עכשיו במידה וכן אני יחתוך אותו לבסוף וישים שם 6X9 אתם לא ממליצים לי לעשות את זה?

יש אנשים שבאמת קרה להם שהפלסטיק התחיל לזוז ולעשות כל מיני רעשים מוזרים בסיבובים וכ'ו

פורסם

אני אישית הורדתי את ה-9*6 שלי לפני כמה ימים ביגלל הרעשים שהם גרמו להם.

ואני אישית הייתי מחפש מתקין אחר ולא גריז.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

dany,

בגלל החיתוך במגש האחורי התחילו לך רעשים?

אז אני מתאר לעצמי שעכשיו אין לך כלום במגש האחורי,אבל מה יש לך בדלתות מאחורה?

ולמה לא גריז?

(יעזור לי אם תענה על השאלות הללו):-)

פורסם

אני לא חתכתי כלום,ככה מגיע המחבר,הרכב הוא לא מאזדה 3,אבל כן רק ביגלל הרמקולים שם הסאונד לא היה כמו שצריך.

למה לא גריז אני יענה לך בה"פ אם מעניין אותך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...