Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכבי (פונטו ספייס) מותקן מזה כ-5 חודשים רדיו דיסק פיוניר 3950. (כזה)

ללא מגבר או כל רכיב אחר בינו לבין הרמקולים, למעט חוטים.

הרמקולים האחוריים הם אלה שהגיעו עם המכשיר (6/9 לא "מותג מדבקה", גם מדבקה אין עליהם). התקנתי אותם על המדף האחורי.

הקדמיים הם קנווד ישנים שהיו לי מהרכב הקודם.

טוויטר אחד מקורי- מה שהיה ברכב. השני לא עבד ולכן הוחלף באחד מהטוויטרים זבל שהגיעו אף הם עם המכשיר.

(הרמקולים הקדמיים ה"עוצמתיים" משמשים את אבא לשמיעת חדשות בסובארו שלו).

בגדול, יחסית למחיר אותו השקעתי אני מרוצה מאוד מאיכות השמע. (מנגנת לי ממש יפה את פרל ג'ם וסקורפיונס לצד ברי סחרוף ומרסדס בנד)

בקטן, הייתי רוצה לפעמים לשמוע את הבאסים קצת יותר טוב. (לא בום בום בום, גיטרה באס.)

לטובת הענין אני מוכן להקצות בסביבות ה500 ש"ח.

ברור לי שאם אני "אמתח" את התקציב ההבדל יגדל אף הוא, אך כרגע אין באפשרותי.

אני מבקש את המלצותיכם בנושא, האם אני בכלל ריאלי? או שבסכום כזה לא יהיה כל שינוי?

(לא כתבתי באיזה רכיבים אני רוצה להשקיע כי אני פשוט לא יודע.)

תודה, סימון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

השינוי שבאמת יהיה הכי ראלי בישבלך זה לקנות קומפוננט-מורל פולס 6וחצי ישנה לך בצורה משמעותית את הסאונד ברכב אפילו עם המגברה של רדיו דיסק.

ואם בעתיד תירצה לשפר עוד יותר את הסאונד תוכל להביא מגבר ולהגביר אותו ואז ישמעו עוד יותר טוב.

ובסופו של דבר תוסיף גם סאב.

פורסם

הקומפוננט אני לא בטוח שישפר לך את הבאס אבל בטוח ישפר לך בכמה רמות את רמת הצליל ברכב!

אני הייתי ממליץ על זה גם.

ב500 שקל אתה לא יכול לא לקנות מגבר ולא לקנות סאב כי אין לך למה לחבר אותו.

אם תקנה 6X9 סביר להניח שתקבל את אותה התוצאה, אולי שיפור קל כי, בכל מקרה אתה מגביר אותם ע"י הר"ד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש לי מאחור 6X9 (רשמתי בהודעה הראשונה כ-6/9) והבאס די נחמד לרמקול סוג ז' שמישהו קרא לו על שם של טנדר (D-MAX).

האם מגבר פשוט יפיק משהו מרמקול לא אייכותי שכזה או שפשוט עדיף להתאזר בסבלנות עד שיהיה אוויר לנשימה? (מה שלא יקרה בקרוב-ראו חתימה)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...