Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סוזוקי בלנו ובתקופה האחרונה החלה אצלי בעיה ברכב, כשאר אני נוסע ברכב נסיעה ממושכת המנוע שלי מתחיל לגמגם, ז"א בעת עצירה הטורים יורדים ממך לטווח אפס והמנוע( וכתוצאה מכך כל הרכב) מתחיל ממש לקפץ ולרקוד.

שמתי לב שזה קורה בזויות מסוימות שהרכב נמצא בהם לדוג' אם האוטו בעליה אפילו בזוית קטנה הבעיה נוצרת, הבעיה צצה רק כאשר הרכב "חם" ז"א לאחר נסיעה ממושכת ולרוב המזגן עוזר לזירוז התהליך של ההגעה למצב הריקוד.

הלכתי למוסך כמה פעמים אך המוסכניק טען שהוא יכול לגלות את מקור הבעיה רק כאשר הרכב נמצא בבעיה זאת אומרת שהוא רועד , וזה לא קרה כאשר הגעתי אליו, קרה הרבה פעמים שהבעיה החלה אז נסעתי למוסך שהבעיה בעיצומה וברגע שאני נכנס למוסך הבעיה מפסיקה ( מישהו אמר חוק מרפי?). בפעם היחידה שהצלחתי להגיע אליו שהאוטו רועד הוא טען שיתכן והבעיה בחוטי הצתה, הוא החליף לי אותם ( גבה מחיר של 200 ש"ח ) ונסעתי משם, למחרת הבעיה חזרה.

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

תופעה כזאת חייבת בדיקה יסודית ולא להחליף חלקים סתם,אבל הייתי הולך לכיוון מ''ש דלק, כאשר מ''ש דלק מתנחממת היא יכולה להתנתק לסרוגין.

• תוכן חדש...