Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה העץ של הכסף ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מה שאר רכיבי המערכת(אם יש)?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

*זוג קומפוננט של CLIF DESINGNS PX650C 60 Watts RMS שיושב לי בדלתות הקידמיות

*זוג רמקולים 6x9 של pioneer TSA6991S 80 Watts RMS שיושבים לי מאחורה

*סאב של CRWIN VEGA V-MAX12.2 600 Watts RMS 2/4 ohms

*מגבר של ROCKFORD P4004 שמחזיק לי את הקומפוננט ואת ה pioneer 6x9

*מגבר של (Alpine MRP-M650 (400 watts RMS x 1 at 4 ohms) (600 watts RMS x 1 at 2 ohms

שמחזיק לי את הסאב

*ו-2 קבלים של DUVAL 1.75 FARD

פורסם

^^

בדיוק מה שאני באתי לרשום , כל המערכת הזאת סביב ה-"לא משהו" פתאום מגיע מגבר ברמה .

למה עשית קניה כזאת לא מאוזנת ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

החנות שממנה אני קונה את המערכת הזמינה לי את המגבר מאפריל טקליין

מה רע במגבר של הרוקפורד או בסאב?

פורסם

למה לא מאוזן ? אולי הוא אוהב באס חזק ולא קשור לחיים :)

מגבר מצויין , זאת אחת האופציות שלי לקנייה מחו"ל בגלל שהוא עולה בערך קצת פחות מ 200 דולר אפשר להביאו ללא מכס ( לפחות גרסת ה 500 ולא ה 650 ) :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שמע לי אל תתבאס בכלל אני אישית חושב שיש לך אחלה של ציוד ותמיד תזכור עדיף להשקיע במגבר טוב מאשר רמקולים טובים(ברור שעדיף את שנהם ברמה גבוהה)

קיצור הייה לי את אותה בעייה עם ציוד פי כמה וכמה ממה שיש לך ותאמין לי רציתי לבכות מרוב ששמעו על הפנים. אצל חבר שלי עם פאנל של המזדה הבילטאיין שמעו טוב יותר ואז הלכתי ליוסי ואמרי לו "שמע אני לא מרוצה מאיך ששומעים" הוא אמר לי צריך להרכיר את כל המערכת מחדש וכך עשיתי אני חייב להגיד. שפשוט יצאתי עם חיוך מאוזן לאוזן

מה שאני רוצה להגיד פה שלא פחות חשובה ההתקנה מאשר הציוד. בהצלחה.....

כמובן גם כיוונים.

• תוכן חדש...