Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי הזמין אתמול קורולה חדשה אטומטית למהדרין כ155000 ש"ח.

זמן המתנה כחודשיים.

מי שקנה רובוטית טיפה "אכל אותה" הייתי אומר.....

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

דבר ראשון לא שמעתי על קורולה אוטומאטית לחלוטין.

בכל אפן, גם אם יש והזמין אני הייתי אומר שחבר שלך אכל אותה

מי קונה קורולה ב 155 אלף שקל????

במחיר כזה קונים מאזדה 6, גם אוטומאטית טובה מכל הבחינות בכל הפרמטרים.

פורסם

קורולה זה אחלה רכב. הבאסה זה תיבת הילוכים רובוטית שלא יודעת להעביר הילוכים, היתרון שלה זה חיסכון בדלק וחוסר אובדן עוצמת מנוע שיש בתיבות הידראוליות.

לכן לאוטו הזה יש סחיבה טובה יותר מכל מכונית עם נפח מנוע כזה וגיר אוטומטי הידראולי. מבחינת סחיבה היא כמו ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני אמרתי לו עוד 5000 ואתה קונה מזדה 6,אז הוא ענה לי ,שעדיף קורולה מזוודת מאשר לעלות כיתה ולקחת רכב פחות "מפנק" .

הוא "שרוף" על טויוטה שיהיה לו לבריאות...

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

גם אני אוהב מאוד קורולה, אבל, אין שום הגיון לרכוש רכב משפחתי כשאפשר לעלות לרכב הרבה יותר מפנק באותו סכום.

בכל אופן, היום בסביבות 12 אני יהיה בטויוטה מרכזי (בעיה באיזה מחזיר שמן), אני ישאל אותו על הדרך באיזה דגם מדובר, אולי הוא מגיע עם מנוע אחר כמו מחול למרות שאני לא מאמין.

פורסם
שכן שלי הזמין אתמול קורולה חדשה אטומטית למהדרין כ155000 ש"ח.

זמן המתנה כחודשיים.

מי שקנה רובוטית טיפה "אכל אותה" הייתי אומר.....

מי שמשלם 155K על קורולה ניתן בפירוש להגיד שהוא "אכל אותה".

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גם אני אוהב מאוד קורולה, אבל, אין שום הגיון לרכוש רכב משפחתי כשאפשר לעלות לרכב הרבה יותר מפנק באותו סכום.

בכל אופן, היום בסביבות 12 אני יהיה בטויוטה מרכזי (בעיה באיזה מחזיר שמן), אני ישאל אותו על הדרך באיזה דגם מדובר, אולי הוא מגיע עם מנוע אחר כמו מחול למרות שאני לא מאמין.

"מפנק" זה ענין של הגדרה. גם הגיון. חלק גדול מהעולם לא מסכים איתך, ולכן אתה יכול לקנות באירופה פאביה 1.6 מאובזרת עד הגג, באותו כסף כמו אוקטביה 1.6 בסיסית. אני כבר לא מדבר על זה שיש הרבה מאד אנשים שלא קונים משהו יותר גדול, פיזית, ממה שהם צריכים, גם אם לא צריך להוסיף כסף בשביל זה...

אגב: אהיה, אשאל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אם הוא חולה טויוטה הוא יכל להוסיף פחות מ-10K ולקנות אוונסיס.

יכול להיות שאתה מתכוון לאוריס, הדגם הכי מאובזר שלהם עולה 140K...וכנראה אבא שלך הוסיף לו כמה צעצועים בתור תוספות...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קורולה זה אחלה רכב. הבאסה זה תיבת הילוכים רובוטית שלא יודעת להעביר הילוכים, היתרון שלה זה חיסכון בדלק וחוסר אובדן עוצמת מנוע שיש בתיבות הידראוליות.

לכן לאוטו הזה יש סחיבה טובה יותר מכל מכונית עם נפח מנוע כזה וגיר אוטומטי הידראולי. מבחינת סחיבה היא כמו ידנית.

שטויות! הגיר הרובוטי איטי וחובט, הטויוטה קורולה הקודמת עם גיר אוט' 4 הילוכים מהירה יותר מהנוכחית!

יש מבחן של שניהם אחת נגד השניה באחד מגליונות אוטו.

פורסם

ולמרות זאת מדובר על רכב רובוטי ולא אוטומט סטנדרטי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

155K על קורולה?

נראה לי שמדובר בתסמונת "שכח לשים כובע בשמש"

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שטויות! הגיר הרובוטי איטי וחובט - נכון והיתיחסתי לזה, הטויוטה קורולה הקודמת עם גיר אוט' 4 הילוכים מהירה יותר מהנוכחית!

יש מבחן של שניהם אחת נגד השניה באחד מגליונות אוטו.

אני כתבתי משהו על מהירות?! :shock: יש הבדל בין סחיבה למהירות. אנא ממך, לפני שאתה משיב, קרא את התגובה עד הסוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

155K על קרולה? זה מה שנאמר אפקט העדר בשיאו!!! במחיר הזה יש הרבה מכוניות עדיפות ובהרבה על הקרולה, סובארו B4 ,מאזדה 6, אפילו יונדאי טוסון או הסונטה , וכמובן הרכב הכי מוצלח במחיר הזה הפורד מונדאו.

• תוכן חדש...