Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

ממש בסמוך לי מתחילים בקרוב מאוד שיפוצים. פועלים, בעלי מקצוע וכו' וכו'. תנועה עניפה בקיצור...

לבטח הבנתם את שאלתי. מנסה למזער סיכונים לגניבת הרכב. הוא, ממוגן אמנם עם קודנית ואזעקה, אבל משום מה

מבקש לדעת אם יש עוד דרכים לצמצם [או למען האמת להרתיע] - למשל התקנת מצלמה, כזו שבפתחי מוסדות שונים,

ואפילו שתהיה דמה. דרכים נוספות? כל המלצה תתקבל בברכה.

בתודה מראש.

פורסם

יותר חשוב שתמנע נזקים מהשיפוץ לרכב-אבנים שעפות,פועלים עויינים וקנאים שיחבלו לך ברכב,משאיות וטנדרים של חוראנים למינהם שיעשו לך רוורסים על האוטו או יחנו אליך צמוד,אבק שמזיק לצבע וילכלך לך את האוטו...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני לא יודע באיזה איזור אתה חיי, אבל אני באמת לא חושב שהסיכוי לגניבה גדל עד כדי כך ששווה להשקיע בזה מזומנים למצלמה וכו..

דווקא בזמן שהיו אצלי שיפוצים, שכחתי את הארנק על הרכב שלי באמצע הלילה. ב 7 בבוקר בא אחד הפועלים, מצא את השם משפחה והחזיר את הארנק על כל תכולתו.

אבל אם זה שיפוץ בניין או משהו בסגנון, אני ממליץ לך להחנות את הרכב רחוק רחוק..

עף הרבה טיח שאוהב להדבק לצבע.

בנוסף, ניפצו לי שמשה למרות שהיו להם כיסויים שחורים שאמורים למנוע התעופפות של חתיכות בניין למרחקים.(מזל שזאת הייתה רק שמשה ולא ראש של מישהו)

פורסם

אני גם חושב שחנייה רחוקה תפתור לך את הבעיה.

נגד אבק, טיח ואבנים קטנות אפשר לקנות כיסוי רכב. שגם ישמש אותך לשנים הבאות...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הייתי שמחה לשמוע באיזה רכב מדובר?

ומדוע אתה חושב שהוא יהיה גניב יותר כאשר תהיה תנועה ערה של אנשים במקום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תדאג להרחיק אותו ממקומות שבהם עלולות להתעופף עליו אבנים חלקי מתכת וכו'.

כמו שקודמי אמרו יש גם טיח ומלט שעלולים להדבק בו ולגרום נזק לפח.

מעבר לשמירה החיצונית של הרכב לא חושבת שיש לך סיבה לחשוש לו.

:-)

שיהיה ערב טוב

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, איפה את חיה? יש המון בני מיעוטים בארץ, והסיכוי שיפרצו לך לבית אם את גרה מול אתר בנייה גדול פי 10 אם את לא גרה מול אתר בנייה.

ולעניינינו, אם השיפוצים הם בבית פרטי, תדאג קצת פחות כי בד"כ מדובר במספר נמוך של עובדים קבועים, כך שאם ייקרה משהו, תוכל לפנות לקבלן ובהמשך למשטרה שתעזור לך לתפוס את הפושע.

מבחינת הגנה פיזית לרכב, רק כיסוי, אלא אם יש לך תקציב לבניית חומה שתשמור על הרכב.

Xbox12341

פורסם

בתקופה ששרתתי בתור שוטרת, אחוזי הפשיעה ליד אתרי בניה לא היו עולים ומשתנים בגלל בני מיעוטים שעובדים במקום.

אני אשמח לדעת מהיכן הסקת את המסקנות הללו, ויותר מזה האם יש לך דוחות ומקורות סטטיסטיים המוכיחים את טענותיך?

נ.ב

לא כדאי להכנס לפארנויה מיותר, לא בכל מקום שיש בני מיעוטים יש גנבות רכבים.

ל'

פורסם
בתקופה ששרתתי בתור שוטרת, אחוזי הפשיעה ליד אתרי בניה לא היו עולים ומשתנים בגלל בני מיעוטים שעובדים במקום.

אני אשמח לדעת מהיכן הסקת את המסקנות הללו, ויותר מזה האם יש לך דוחות ומקורות סטטיסטיים המוכיחים את טענותיך?

נ.ב

לא כדאי להכנס לפארנויה מיותר, לא בכל מקום שיש בני מיעוטים יש גנבות רכבים.

ל'

תלוי איך את מגדירה "אתר בנייה", שיפוץ של בית או בניית שכונה חדשה בעיר, אבל בואי נהיה אמיתיים. כשיש מול הבית שלך 100 בני מיעוטים שעובדים כל היום, הסיכוי שיעשו לך עבודה יפה בבית הוא גבוה מאוד, והסטטיסטיקה היא מזה שעל כל התפרצות אחת בעיר אצלנו יש 10 מול אתר בנייה. הם רואים את הבית כל יום, כל היום, לומדים את השעות שאת לא נמצאת בבית, לומדים את השעות שלא עוברים רכבים, שהילדים לא בבית, מתי את מוציאה את הכלב ומתי את חוזרת מהעבודה, ואז הם יודעים מתי להיכנס, הם יותר חכמים ממה שאת חושבת, ואם את חושבת שמי שגונב מכוניות הוא צדיק מאלעד או בני ברק אז את טועה בגדול.

Xbox12341

פורסם

אני אשמח אם תפנה אותי במדוייק לאתר ממנו אתה מוצא את הנתונים הללו.

מאוד מסקרן אותי לבדוק בעצמי.

ל'

• תוכן חדש...