Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב של חבר, פולו 1400 ידנית שנת 2007, לפני כחודש נדלקה לו הנורה שמעידה על חום מנוע לא תקין, או נורה אחרת שמעידה על בעיה כלשהי בנוזל קירור אם אני לא טועה.

פתחנו מכסה מנוע ואכן חסר המון מהנוזל קירור, קנינו גלון חדש והוספנו עד ל MAX,

לאחר שבועיים פחות או יותר בדיקה שגרתית מגלה ששוב חסר המון המון נוזל קירור,

היום הלכנו למוסך והם אומרים שהלך הרדיאטור, חייב להחליף, כי קיימת נזילה,

אני שואל עכשיו, ממה דבר כזה יכול לקרות? הרכב עם 25 אלף קילומטר, נמצא בסה"כ שנה על הכביש,

מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם
הרכב באחריות? אם כן, אז הסר דאגה מלבו של החבר , גם דברים כאלה קורים.

ומה תגיד על גירים שהולכים אחרי 3000 ק"מ,או מנועים ?

הרכב באחריות כמובן, אבל זה מעלה חששות כיוון שבעיה כזו ברכב שעדיין עם הניילונים מה שנקרא גורמת לך לתהות אולי נפלת על מקרה בעייתי,

יש לציין שלפני כחצי שנה הוחלפה גם משאבת דלק (לפי טענתו של המוסכניק זה קורה כשיש נהג צעיר ברכב כשכל פעם מתדלק 40 שקל והמיכל ריק רוב הזמן).

פורסם
על טענת המכונאי שאמר את זה עדיף לא להגיב מפאת כבודם של משתמשי הפורום ובעלי המקצוע.

כן גם אני הייתי מעט מופתע כשהוא אמר את זה, אבל לא חשבתי להתווכח כי הבחור אכן מוסכניק וותיק במוסך מורשה של VW

אז חשבתי שכנראה יש בסיס לדבריו, אבל עכשיו כשאתה מגיב ככה אתה מחזק את מה שחשבתי אז.

פורסם
הרכב באחריות כמובן, אבל זה מעלה חששות כיוון שבעיה כזו ברכב שעדיין עם הניילונים מה שנקרא גורמת לך לתהות אולי נפלת על מקרה בעייתי,

יש לציין שלפני כחצי שנה הוחלפה גם משאבת דלק (לפי טענתו של המוסכניק זה קורה כשיש נהג צעיר ברכב כשכל פעם מתדלק 40 שקל והמיכל ריק רוב הזמן).

על טענת המכונאי שאמר את זה עדיף לא להגיב מפאת כבודם של משתמשי הפורום ובעלי המקצוע.

למה ? זה דווקא הגיוני.

אם כל הזמן המיכל דלק על המינימום, אז כל הלכלוך

שמצטבר, נכנס למשאבה והורס אותה

חוץ מזה, כשהיא טבולה בתוך הדלק, אז הוא מקרר

אותה ומאריך את חייה

פורסם

אני לא מוסכניק ולא כלום.אבל אני חושב שמשאבת דלק לא אמורה לההרס אחריי חצי שנה.שלי בגולף מתברר מ 99 עד 2008

החזיקה,ונדפק בה משהו בבית בפלסטיק.ונאמר לי שהמשאבות הללו לעולם אינן מתקלקות(בגולפים) אני מניח גם שפולו זה אותו דבר.המשאבה הייתה תקולה מלכתכילה,וסתם ניסו "להלביש"את זה על העניין שהוא נהג חדש.

פורסם

הגיוני מאוד, הענין עם המשאבה.

כאשר נוהגים ברכב עם מיכל ריק באופן קבוע המשאבה מתחממת באופן קבוע, מה שמקצר לה את החיים משמעותית. וכאשר היא עוד רגישה, זה יכול להיות טווח של 20-30 אלף ק''מ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתה בטוח שהוחלפה משאבת דלק ? או חיישן גובה דלק+צמה שמורכבת על משאבת הדלק ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...