Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנה וחצי ו- 50000 אלף ק"מ צמיגים קידמיים מדגם CONTINENTAL VANCO CONTACT התחילו להתפורר.

בגלל הגבלה של משרד התחבורה באפשרותי להרכיב רק צמיגים מחוזקים.

יש בשוק מספר מצומצם של דגמים לצמיגים כאלה. הרוב מתוצרת סין (SAVA וכדומה).

כבר בכמה מקומות נאמר לי ע"י בעל מקצוע שצמיגים אליאנס מחוזקים טובים (להבדיל מצמיגים רגילים).

אפשרות נוספת - להוסיף כמה עשרות שקלים לצמיג יחיד ולקנות את הצמיגים המקוריים (VANCO CONTACT).

האמת, נראה לי ש50K זה לא הרבה לצמיג מקורי (מדובר בשימוש של הרכב רק כמשפחתי , לא עבודה).

אני לא בטוח כמה צמיגים כאלה עוברים בדרך כלל כי זהו רכב מסחרי הראשון בבעלותי.

מדובר במידות 14\70\165.

אשמח להמלצות מבעלי רכבים מסחריים קטנים שיש להם ניסייון עם צמיגים משני הדגמים האלה או לצמיגים אחרים טובים במחירים שפויים (שכן אפשר להשיג והיכן ניתן להשיג).

תודה על התשובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדומני שהמידה שכתבת נכונה רק עבור הדגמים היותר ישנים, אצלך זה 175.65.14. בדוק שוב

יש לי המון ניסיון עם צמיגים מחוזקים של אליאנס על קנגו. ביבש אין שום בעייה (הרי ידוע שהקנגו מתהפך הרבה לפני מגבלות האחיזה :lol: כמובן נאמר בהלצה), ברטוב אני נוהג (במיוחד עם קנגו) יותר מדי בזהירות - ככה שלא נתקלתי אף פעם במצבים בעייתיים. יכול להיות שבמצבי חירום (שלשמחתי אף פעם לא הגעתי אליהם בכביש רטוב עם הקנגו) האחיזה של האליאנס תהיה בעייתית - עדיף שתשאל אנשים שנסעו בחורף יום-יום עם קנגו).

זכורה לי רק פעם אחת בכביש אשקלון-אשדוד בשעת לילה מאוחרת - לא ראיתי שיש שלולית (אפילו שנסעתי על 80) והרגשתי שהרכב 'צף'. מי שמכיר את הכביש יודע שחלקו מלא שלוליות בגשם שוטף, אז אולי זה הכביש ולא הצמיג.

סה"כ - למעט תנאי גשם קיצוניים - האליאנס עשו את העבודה.

פורסם

אני מכיר את ה-CONTINENTAL VANCO, הק''מ שציינת 50.000 זה הגבול לצמיג כזה. ממש מאכזב.

מהזולים יחסית אני יכול להמליץ בחום על BARUM BRILLIANTIS, רכשתי כאלה ב-280 כולל הרכבה ומע''מ.

SAVA הם טורקיים, ולא סיניים. לא ממליץ, גמרו את החיים מהר.

GOODYEAR פולניים אפשר לקחת בסביבות ה-320

MAXXIS גם משהו כזה, אבל הם סיניים.

לך על הבארום:

75778052.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...