Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא מפליא אותי. VISTA פשוט מערכת הפעלה פחות יעילה לפי דעתי מה-XP. זה היה ברור שדבר כזה יקרה. הרכב מנצח לא מחליפים...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

טוב שיש למיקרוסופט את Windows ME, ככה Vista היא לא הכישלון הגדול בתולדותיהם.

גרסת הUltimate של ויסטה מעט פחות מעצבנת, אבל היא עדיין כבדה באופן לא ראוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ממש לא מפליא אותי. VISTA פשוט מערכת הפעלה פחות יעילה לפי דעתי מה-XP. זה היה ברור שדבר כזה יקרה. הרכב מנצח לא מחליפים...

מיקרוסופט לא שואלת מה אנחנו רוצים או צריכים. גם אם VISTA לא תהיה סיפור הצלחה סוחף, זה מה שמיקרוסופט ימכרו ולכן זה מה שאנשים יאלצו לקנות בסופו של דבר. והפלא ופלא, יצרני החומרה והתוכנה השונים לא מיהרו לצאת במחאה כנגד מערכת ההפעלה החדשה אלא מיהרו להתאים אליה את תוצרתם.

אם VISTA תתברר כלא רווחית עבור מיקרוסופט, אז ימהרו להוציא שם SP2 ו SP3, ולהכין בהקדם מערכת הפעלה שתייצר הרבה יותר רווחים. כי רווחים אלה הם מה שמניע את גלגלי מיקרוסופט.

הקהל הישראלי התלונן על מיקרוסופט וחזה את סופו של התאגיד שהעז להציב דרישות חומרה מינימליות למערכת ההפעלה "חלונות XP" החדשה ב2001. והנה, שנים עברו ומיקרוסופט עדיין חיה ובועטת.

הספקתם לשכוח? הנה תזכורת קטנה {תסתכלו על התגובות}

פורסם

ויסטה היא תוכנה מחורבנת כמו שהרבה זמן כבר לא יצא לי לראות.

פשוט נראה כאילו הצוות שכתב אותה ישב לפני כן ועשה סיעור מוחות כיצד לייצר תוכנה שתהיה לא ידידותית בעליל ושתמאיס את עצמה במהירות שיא על המשתמש הסביר.

במחשב האישי שלי אני לא מחליף את ה-XP, ויהי מה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעבודה שלנו יש אין ספור מחשבים, והם לא רוצים להחליף לויסטה.

אין טעם, מערכת הפעלה מיותרת.

ה XP זה הוינדוס הכי יציב שיש עד עכשיו.

פורסם

אין על ויסטה

אתם פשוט לא מבינים.

ומה זה קשור אם זה אולטימייט או גרסה אחרת (מלבד HOME), הם כולם אוטו דבר רק הבדלים של פונקציונליות אבל לא הבדלים של יציבות/יכולת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הויסטה היא מערכת כבדה מאוד, גם במחשב עם מפרט מעולה מרגישים הבדלים בינה לבין XP גם בפעולות בסיסיות (כגון הפעלת יישומים שמובנים במערכת ההפעלה, הפעלה של משחק או תוכנה מסויימת מול אותה פעולה ב XP),

והיא גוזלת הרבה יותר משאבי מערכת.

מבחינת נוחות השימוש גם אני מעדיף את XP בהרבה - ולא כי אני רגיל אליו, במקביל אני עובד גם עם לינוקס ככה שאין לי בעייה להתעסק ולהתרגל לסביבת עבודה שונה.

היא פשוט מתוכננת בצורה הרבה יותר יעילה, חכמה ונוחה מ vista - שלדעתי לפחות, מייקרוסופט הוציאו "על רגל אחת" בלי להשקיע את המאמץ הראוי לכך, פשוט כי הם הבטיחו להוציא ממשיכת דרך ל XP.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כמו שיצא הווינדוס מי אי שם בשנת 2K, הוא יצא כמערכת הפעלה "בין" מערכות-דהיינו, עבר רק "חצי" הבשלה. אותו סיפור עם הוויסטה. מוצר חצי אפוי שנועד למעשה להיות "הרצה" כדי לפתור בעיות ובאגים בממשק החדש.

הווינדוס הבא יהיה קצת יותר שפוי, ואולי אפילו אשקול לגעת בו (עם מקל, לא צריך להגזים...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מקווה מאוד שדינה של ויסטה תהיה כדינו של WINAMP 3.

מי שלא יודע, לפני כמה שנים חברת NULLSOFT הוציאה גירסה חדשה לנגן המדיה המוצלח שלה. עכשיו בניגוד לווינאמפ 2 הקליל גירסה 3 הייתה כבדה ומסורבלת, עם כל מיני תפריטים לא מובנים למי שבסך הכל רוצה לשמוע מוזיקה, ובנוסף העמיסה על המחשב (שנת 2002 לידיעתכם, ורוב המחשבים היו לא מי יודע מה), והרבה משתמשים פשוט חזרו לווינאמפ 2.

מה ש-NULLSOFT עשתה היא הוציאה וונאמפ 5, שהייתה בו אפשרות לבחור בתצורת ווינאמפ 2, מה שהעמיס הרבה פחות על המחשב, וגם כמעט כל האפשרויות היו זמינות בו.

אז מקווה מאוד שמייקרוסופט תוציא גירסה של חלונות שתשלב את היכולות של וויסטה (ויש יכולות) עם הפונקציונליות של XP ושגם תתפוס פחות משאבים (אפילו שבדרישות שלה תהיה בין XP לויסטה, ולא 750 מגה באיידל)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מקווה מאוד שדינה של ויסטה תהיה כדינו של WINAMP 3.

מי שלא יודע, לפני כמה שנים חברת NULLSOFT ה....

אם אתה מכיר את הסיפור של NULLSOFT.

החברה שייכת ל AOL שהיא חלק מכמה חברות תקשורת וחברות תקליטים.

WINAMP דפקה את העסק של הבעלים שלה שהפסידו המון מההורדות הלא חוקיות של MP3 מהאינטרנט.

אייל

פורסם

אני עד היום משתמש ב WINAMP2, לא מבין בישביל מה לעדכן ל 5.

בכלל, היום הרבה תוכנות מתמלאות ב SHIT שאף אחד לא משתמש בו. דוגמא טובה היא NERO BURNING ROM, כל כך הרבה שיט הם הוסיפו בגרסאות 7 ו 8. מזל שיש NERO MICRO.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
WINAMP דפקה את העסק של הבעלים שלה שהפסידו המון מההורדות הלא חוקיות של MP3 מהאינטרנט.

אם לא היה ווינאמפ, היה נגן מדיה אחר, ויש המון נגני מדיה אחרים. זה כמו להגיד שחברת מזדה גורמת לתאונות בישראל.

וחוץ מזה, ווינאמפ היא לא תוכנת הורדה/שיתוף קבצים. מקסימום יש בה אפשרות לשמוע רדיו, שזה חוקי לגמרי. אם כבר, אז אפשר להאשים את FRAUHOFER, אבל עוד הפעם - קיימים גם פורמטי מוזיקה אחרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...