Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

כמו שהכותרת אומרת ...*** עקב כותרת קלוקלת השרשור פוצץ - הנהלת הפורום****

האוטו התפוצץ.

עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה קרה? אז הנה :

אבא שלי שלשום לקח את המכונית וולווו S 60למוסך מורשה של וולוו בתל אביב מכיוון שהייתה בעיה במד דלק והוא לא הראה

את כמות הדלק המדוייקת שיש והוא זייף .

לאחר שהבעיה תוקנה (החליפו את אחד המצופים במיכל הדלק)

אבי חזר הביתה וראה שהבעיה לא תוקנה.

אז היום בבוקר הוא חזר אליהם ואמר להם שהבעיה לא תוקנה.

אמרו לו שזה יקח בדיוק חצי שעה\שעה גג לתקן את זה ושהוא יכול לחכות בחדר המתנה של המוסך...

אחרי כמה זמן אחד (כנראה בסוף התיקון) נשפך לאחד העובדים קצת דלק על הרצפה (מתחת לאוטו וגם מהצד)

אז הוא הלך להביא מכונת שטיפת רצפות וברגע שהוא בא לנקות הרצפה נדלקה! והיה בווום ענקי והרכב פשוט עלה כולו באש בגובה

2 מטר של להבות!!!

כל אנשי המוסך קפצו לקחו מטפים , צינור מים או כל מה שהיה לבד והתחילו לכבות את הדלקה .

אז עכשיו לעיניינו - טעויות קורות , אבא שלי לא ממש התעצבן מזה , הוא רק נכנס קצת להלם והעיקר שלא היו נפגעים וזה הכי חשוב כי אם האיש ההוא שניקה היה קצת יותר קרוב הוא היה יכול להיפגע מאוד קשה ובמקרה הגרוע ביותר אוליי למות .

אז אחרי ששמעתם את הסיפור אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי משהו ,

המכונית הלכה טוטל לוסט (לפי השמאי של ביטוח המוסך - כ99% שהמכונית טוטל לוסט)

וכרגע עד שיהיה את ההסדרים עם הכסף שהם יחזירו לנו והכל הביאו לנו רכב חלופי.

יונדאי גטץ.

האם זה הגיוני שרכב בדרגת רישוי 7 הולך מטעות של המוסך והמוסך אכן לקח את האחריות עליו והפעיל את הביטוח שלו

לפי הסדר שלו עם הביטוח הם הביאו לנו יונדאי גטץ ידנית(דרגת רישוי 1 )!!!!

אחרי כל מה שקרה כבר לא היה לאבא שלי כוח להתחיל להתווכח איתם (למרות שהוא עשה את זה )

והם פשוט אמרו שזה ההסדר שלהם עם החברת ביטוח שלהם וככה זה ושאם הוא רוצה מכונית אחרת אז הוא ישלם את ההפרש (כ100 שקל ליום!!! בשביל קבוצת רישוי 2 , מאזדה 3 וכו' לצורך העיניין)

מה אתם אומרים ? אפשר לעשות משהו ? לערב את חברת הביטוח ולדרוש מכונית אחרת?

אם זה היה לכמה ימים לא היה סיפור אבל כנראה שזה יקח הרבה יותר מזה אז זה כן משנה.

ובנוסף לכך גם לי וגם לאחותי אין ביטוח על הרכב דבר זה די הכרחי !(כמו שאמרתי קודם , למספר ימים לא הייתה בעיה אבל לתקופה ארוכה יותר זה ממש בעיה)...

בקיצור אני רוצה לשמוע מה אתם מציעים לעשות בנידון ומה אתם חושבים?

תודה מראש לעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...