Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם קארבון ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש באפשרותנו (אני וחברים) להשיג המון קארבון , חשבנו לעשות עם זה משהו מעניין .

מכיוון שקארבון לא עולה באש ויש רכב דיו רייסר שאנחנו רוצים לעשות מגניבה חשבנו לרפד את האגזוז , וככה למשיך ולרפד עוד כמה דברים שיעשו את הרכב עם מראה אחר ו"עצבני" יותר .

מה אתם הייתם עושים עם החומר הנ"ל , עם התמקדות יותר לעניין הרכב .

אפשר גם לעשות דברים מגניבים מחוץ לעניין הרכב(וזה למה פתחתי את הדיון ב"אוף טופיק") אשמח אם מישהו יעלה רעיון מעניין .

יעקב

ד"א

היה רעיון גם לרפד את כל ה"חצאיות" של הרכב.

מה אומרים ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מחליף את כל החצאיות\חלקים תחתונים של הטמבון בקארבון, יש להם נטיה להיפגע מההמצאה האיכותית שנקראת באמפרים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתה יכול לעשות מכסה מנוע מקארבון.

אתם יודעים לעבוד עם החומר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן אנחנו יודעים איך לעבוד עם החומר , יש הרבה חברה שמשרתים בצבא ועובדים איתו שם .

אז הרעיון המרכזי הוא חצאיות ומכסה מנועה ?

כאילו להפוך את הרכב למין "קארבון" כזה ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא הייתי מתעסק עם מכסה מנוע (אלא אם אתם מתכוונים לצפות אותו בלבד, לא להחליפו), כן הייתי מחליף את הפלסטיקה של הרכב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם הכוונה שלך היא ל"השאיל" את הקרבון מהצבא, כדאי שתחשוב פעמיים על מה שאתה עושה. קרבון פייבר, למיטב ידיעתי, הוא חומר יקר מאוד. בשנים האחרונות המחיר שלו גם קפץ פי 4 ואני חושב שקילו שלו עולה בסדר גודל תלת ספרתי של שקלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תעשה ציפוי לקרש של האסלה...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לא, הקארבון הוא לא מהצבא .

איך הם בדיוק יביאו קארבון מהצבא ? הקארבון הוא מאחד ההורים .

עכשיו נחזור לעניין .

הכוונה היא רק לצפות בנתיים ולא להחליף .

tamir_hoo - שלדה לאופניים אני לא יכול לעשות לך , אבל ילד כן :oops: .

johny - הרגת אותי =) :roflmao:

יעקב

פורסם

למרות שאני נגד שימוש בקארבון ברכב כמו דייהו (?!) הנה כמה רעיונות:

1.דיפוני פנים מקארבון פייבר.

2.תא מטען\מכסה מנוע מקרבון.

3.ספויילר מקארבון.

אבל באמת למה לבזבז קארבון יקר על אוטו כזה ?...

מה עם האופנוע שאתה מצולם עליו ? .....

אני הייתי הולך בכיוון של פרינגים מקארבון,ייצא מהמם !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תעשה ציפוי לקרש של האסלה...

לא מקורי,כבר קיים:

carbonfibertoilet.jpg

ואפילו אסלה שלמה:

carbon-fiber-toilet-resized.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תנסה לצפות חלק מהדאשבורד בקרבון יכול לצאת נחמד דווקא.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

טוב הוחלט כבר .

אנחנו מתחילים אכן עם ספויילר =() .

נראה תמונות בעוד 3 שבועות +- , בגלל שחלק בצבא , אולי עוד שבועיים .

הכוונה היא לספויילר כזה :

|------ ------|

,,,,,,,,| |,,,,,,,,

משהו כזה=)

תודה

יעקב

• תוכן חדש...