Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב הנ"ל אמין לא אמין כדאי לחפש או עדיף מאזדה בשנתון הזה?

להזכירכם שמדובר בצורה המרובעת וקרבורטור.

פורסם

מה שתמצא יותר שמור ועבר פחות ק"מ -יהיה עדיף.

יש לך גם מיצובישי לנסר (אוטומטית לא חיסכונית אבל רכב אמין מאוד)

או סובארו DL (שאלה של טעם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב אמין ביותר. מנוע 1.6 בסביבות 95 כ"ס. איזה גיר - ידני או אוטומט? כמה ק"מ, איזו יד?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא רוצה להגיד דברים שאני לא יודע אבל ממה שאני שמעתי,לרכב הזה יש בעיה של חלפים ושוק עד שנת 91 (היבוא הסדיר החל בשנת 92).כך שתבדוק את הדבר הזה לעומק לרמות שבחו"ל הרכב כמו כול קורולה אחרת נהנה מאמינות ושוק חזקים! וקורולות משנת 92 יש להן שוק מאוד חזק וחלקים בשפע למרות שהן יקרות משמעותית.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

דגם 92 הוא 16 שסתומים והזרקה, מפיק 117כ"ס לפי פרוספקט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קילומטראז' לא גדול (בתנאי שאמיתי).

שווה לבדוק. יש לך מכונאי שיכול לבדוק את הרכב או מוסך שאתה סומך עליו?

חשוב להעריך כמה תצטרך להוציא על יישור קו .

לבדיקה במכון, לדעתי, אין שום טעם לקחת -לא תקבל תשובה אבייקטיבית לגבי מצב הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דגם 92 הוא 16 שסתומים והזרקה, מפיק 117כ"ס לפי פרוספקט.

יכול להיות 16 שסתומים אבל בטוח במיליון אחוז שהרכב קרבורטור.

פורסם

רוצה דעה? אוטו ישן ומיושן במחיר יקר במיוחד.

במחיר שלה אפשר להשיג מכוניות יותר טוב, עם חלפים יותר זמינים.

פיג'ו 306 תעשה את העבודה במחיר של הטויוטה, ותיתן גם נוחות טובה יותר, גם קילומטראז' נמוך יותר וגם שנתון גבוה יותר - תוכל לקנות אחת שנת 95 - מאוד משמעותי בהתחשב בזה שאתה צריך לעשות אישור ברקס מדי טסט.

כמו כן אפשר להשיג קאיה ספיה משנתון 97 במחיר הזה, עם חלקים מכניים זהים למאזדה 323.

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב משנת 92, כשאפשר להשיג במחיר שלו דברים אחרים לא פחות טובים.

פורסם
יכול להיות 16 שסתומים אבל בטוח במיליון אחוז שהרכב קרבורטור.

כניראה מדובר של 12 שסתומים 95כ"ס.

פורסם
16 שסתומים DOHC, קרבורטור . שנה שהאוטו עומד בחצר כי אין להשיג את המנוע הזה אצל ייבואנים. - קח בחשבון !

מוכרים לחלפים במחיר טוב?

• תוכן חדש...