Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי קורולה2003 עים פיונירP770

מקדימה קומפוננט פולס6.5 בדלתות מאחורה קומפוננט לנזר6.5

ובמגש קנווד6:9200וואט. סאב לנזר1000 ומגבר של פולס האודיו 1600

עכשיו אני מרגיש כבר הרבה מאוד זמן שכחל שאני מגביע יותר ככה הבאס נעלם וניהיה חלש

ושומעים את הרמקולים הרבה יותר חזק מהסאב.

מישהו יכל לעזור לי למצוא את הבעיה?

תודה מראש לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

ה"בעיה" היא פשוטה מאוד. הפולס אודיו הוא מגבר סיני נחמד ופשוט, שפשוט לא מסוגל לספק את ההספקים הנדרשים לסאב בווליום גבוה.

כאשר אתה עולה לווליום גבוה המגבר מגיע לרוויה ולא מגביר יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תנסה להחליף בחיבור בין הערוצים במגבר שהרמקולים יהיו על הערוצים שהסאב נמצא עליהם והסאב יהיה בגישור על הערוצים שהרמקולים היו עליהם.

כמובן תדאג לחתוך במגבר את הקרוסים בהתאם - אם פתאום כשאתה מגביר יש באס אבל אין רמקולים - יש לך בעיה בערוצים שהסאב ישב עליהם.

אם הבעיה נשארת כמו שהיתה הייתי הולך יותר לכוון של הHU שלך וחיווט הRCA.

בגדול זאת התנהגות לא תקינה, כי אם בעוצמות נמוכות הסאב עובד, אז משהו כאן לא בסדר כשאתה מגביה את העוצמה, אולי סף הרגישות של המגבר הושגה והוא מפסיק להגביר את הסאב אבל אז גם את הרמקולים הוא לא היה אמור להגביר.

תבדוק שהגיין של הסאב במגבר לא פתוח עד הסוף - אם כן תנסה להוריד אותו לחצי ותראה אם זה מסתדר.

בתור התחלה - תחתוך את הסאב בLPF על 50 הרץ בלי שום באס בוסט ותראה איך הוא עובד.

עוד אופציה יכולה להיות בעיה בסאב עצמו - ניסית לחבר אותו לרכב אחר? אולי יש לו בעיה מכנית כלשהיא או בעיה בסליל?

ניסית לחבר סאב אחר במקום האחד שיש לך?

בקיצור - לא הייתי קופץ וממהר להאשים את המגבר בגלל שהוא סיני, לרוב המוצרים האלה מספקים את הסחורה ונותנים תמורה לכסף, במידה ומה שחיפשת זה להוציא מהסאב בום בלי שום קשר לשאר חלקי המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז ככה,

את הסאב חיברתי ברכב אחר עים אותו מגבר רק הדגם של ה1000וואט ושמעו הרבה יותר חזק איך זה?!אין לי מושג.

אולי ביגלל שזה היה רכב קטן?{אלפא146}.

בכל מיקרה הג'ין של הסאב נימצא רבע לפני הסוף,

ניסיתי להחליף בין הערוצים ועדיין לא עזר,

דרך אגבלפעמים יד שירים עים באס ממש חזק שאז הסאב עדיין נישמע עד גבול מסוים אבל הרבה יותר טוב משירים רגילים כמו מזרחית לדוגמא,שזה הדבר שאני הכי הרבה שומע באוטו.

bmw-530i 3.0L

פורסם

תיקח את המגבר מהרכב השני - הבעיה לא הסתדרה אז זה גם לא המגבר שלך. הבעיה כן הסתדרה אז יש לך בעיה במגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...