Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע המפלג שלי נוזל והיום קניתי את המחזיר שמן, ניסיונות הפירוק לא להצליחו ואני מבקש את עזרתכם, מה צריך לפרק בשביל להגיע אל האורינג הפנימי בתוך המפלג.

המצב כרגע שהכל חופשי פירקתי הכל כמו שנראה בתמונה 2 ו 3 ומסביב כל הכל מנותק כמו שרואים ב 4 ו 5

בצד השני של המפלג תמונה ראשונה ואחרונה יש את השיניים האלה וסיבוב שלהם מסובב את כל הציר, באמצע יש שן, שכנראה תופסת את כל העסק מלהתפרק, האם צריך לחלוץ את השן כדי לפרק הכל ואז נמצא את האורינג בפנים?

IMG_1739.jpg

IMG_1740.jpg

IMG_1741.jpg

IMG_1742.jpg

IMG_1743.jpg

IMG_1744.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המשך.

IMG_1745.jpg

IMG_1746.jpg

IMG_1747.jpg

IMG_1748.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אף אחד לא יודע?

פורסם

מיכאל ידידי שלום רב!

הגומיה היחידה המוכרת לי היא גומית הO רינג הנמצאת בקצה המחורץ של המפלג הנמצא בתוך המנוע.

לא ידוע לי על מחזיר שמן פנימי בתוך המפלג.

יש לי מפלג זרוק כזה בעבודה, אני מחר כשאתפנה, אבדוק את המפלג מקרוב, ואבדוק מאין יכול לחדור שמן למפלג, לדעתי ניתן להסתפק בגומיה הנמצאת בחלק הפנימי.

אך אני לא בטוח, לכן המתן בבקשה, לחוות דעת מקצועיות ומוסמכות יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז מה זאת הגומייה הזאת

IMG_1747.jpg

IMG_1748.jpg

פורסם

זה נראה אכן כמו מחזיר שמן, ויתכן והוא ממוקם מתחת לכל המכלול הפנימי,

כיצד ניתן לפרק את המכלול הפנימי אינני יודע, מחר כשאבדוק את המפלג נישן הנמצא ברשותי אהיה חכם יותר.

לילה טוב

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לילה טוב צביקה ותודה רבה על העזרה

פורסם

חבר'ה אני מנסה שוב

אני מצרף את הערכה המלאה לתיקון המפלג, משיהו יודע איפה כל חלק צריך להיות?

DistributorHousingSealKit.gif

פורסם

מיכאל שלום,

עשיתי את בעבר (פירוק מוחלט)

אתה צריך לחלוץ את הפין שמחזיק את התקע/שגם שמתחבר לקמשפט ומסובב את המפלג,

נראה בבירור בתמונה הבאה שצילמת:

attachment.php?attachmentid=110932&stc=1&thumb=1&d=1206279230

בדיוק במצב כמו שהוא מצולם תחלוץ את הפין (פטיש קטן ואזמלון עם ראש עגול לחליצת פינים)

לאחר מכן כל התוכן ישלף לכיוון הצד שפתחת,

נראה בתמונה הבאה שצילמת:

attachment.php?attachmentid=110928&stc=1&thumb=1&d=1206277940

מחר אחפש את התמונות...

על הדרך שווה לבדוק את הקפיצים ושתושבות הטפלון של המשקולות שלמות ויש תנועה חופשית של המשקולות (מנגנון צנטרפוגלי לקידום ואיחור הצתה כשתראה בעין כבר תבין על מה אני מקשקש...)

בהצלחה,

אלעד.

פורסם

אלעד אין עליך!

האמת שהפין הזה תקוע כל כך חזק שפחדתי שזאת לא הדרך, עכשיו הרגעת אותי.

פורסם

מיכאל,

נדמה לי שהפין הזה קוני ולכן חד כיווני בשליפה,

מצאתי את התמונות על המחשב בעבודה אבל שכחתי להעתיק אותן :oops:

מחר...

בהצלחה!

• תוכן חדש...