Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה בפעם שעברה התחלתי שרשור של המערכת וראיתי כמה תגובות לטוב ולרע בעקבות זה החלטתי להשקיע קצת יותר אז ככה מערכת מורכבת מחלקים הבאים:

1 - קומפוננט אחורי hertz energy esk165L

2 - קומפוננט קדמי hertz hi energy hsk165

מגברים

3 - chansen mono 250 rms

4 - sierra 3rd gen

(לא בדיוק בקיע במגברים בקיצור סיירה דור שלישי)

נוספים

5 - כבל almany 1.5f

6 - סאב hertz hx 380d

7 - פנל jvc kdg720

המערכת מותקנת בהאודי A3

אוקי - לפני שאני שומע תגובות ואין בעיה אם דברים טובים וראים אני ישמח לקבל כל תגובה כמה דברים

#1 אני יודע שהמגברים לא הכי משהו - אני מאוד מרוצה מהמונובלוק ואולי את סיירה אני יחליף בינתיים הוא עושה החלה עבודה

#2 אני יודע שהפנל על הפרצוף וחבל כי הוא כולה חודשיים ואפילו בלי סריטה הציעו לי להחליף ל פיוניר 0001 משהו ... או כלקריון

שהוא יותר יקר מפיונר בערך ב אלפיה - אז אני כן יודע שאני צריך להחליף את הפנל כי אין לו חיתוך תדרים נורמלי אבל השאלה שלי למה כדאי בדיוק להחליף ואיזה טווח מחירים בהמשך אני יוסיף תמונות מההתקנה.

פורסם

אתה שואל ועונה לעצמך. תאכלס זה מה שהיית ממליץ לך להחליף.

לגבי הקומפוננט מאחור חבל על הכסף עדיף הייתה משקיע אותו באחד המגברים או בקומפוננט טוב יותר.

לגבי הסאב סך הכול סאב נחמד אך יקר לטעמי.

פורסם

השאלה שלי אם כן כדאי להחליף לפיוניר 0001 אם הוא שווה את זה כי לי אין ניסיון איתו

דבר שני - מקודם לא היה לי קומפוננט מאחורה והאנרגי עמד מקדימה ... ותאמין לי היה חסר לי משהו מאחורה למרות ששמעתי נורא טוב ויפה ומרוכז מקדימה ... עדיין היה לי חסר את ההשלמה של הסאונד מאחורה לכן החלטתי לשדרג מעט ולשים מקדימה את ההי אנרגי ולהעביר אחורה את האנרגי

תראה אם אתה אומר שהסאב יקר מידי לטעמך ... יכול להיות שאתה צודק אני לא יכנס לכמה שהכל עלה לי כי מן הסתם שיקול כספי כן היה פה פשוט אמרתי שאני רוצה להביא משהו טוב שאני יהיה מרוצה ממנו אבל במחיר שלו גם לא יהיה 5+K למשהו בודד

ולפעמים כן שווה לתת את הפוש להוסיף כסף

עכשיו יש לי שאלה אתה אמרת קומפוננט יותר טוב מקדימה כלומר hertz mile .תראה אני לא רוצה בכלל להגיד את המחיר שמוכרים אותו בחנות אוקי . ואם היה לי עוד הפעם אך ורק קומפוננט 1 לא משנה כמה טוב הוא היה עדיין היה חסר לי משהו מאחורה ... מצטער אבל זאת העדפה אישית ויש לי אוזן שכן אומרת שחסר משהו לכן הותקן עוד קומפוננט

• תוכן חדש...