Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הייתה לי בעיה באחד מהמכוניות שאני מתחזק במשפחה.

היה מורכב עליה מערכת אזעקה משולבת אימוביליזר,

ועכשיו היו מלא בעיות עם זה אז ניתקתי את הכל את כל המערכת אזעקה המשולבת בגלל שהיו לי בעיות בהנעה.

עכשיו הזמינו גרר והוא עשה קומבינה מהסטארטר יוצא חוט שבשביל להניע צריך להשים סוויץ' ואז לגעת עם החוט הזה בפלוס מצבר.

יש למישהו איפה אני יכול לחבר את החוט הזה שהוא יניע לי על ידי סיבוב המפתח.

כי כרגע הם מניעים ככה בעזרת החוט שנוגעים ב(+)מצבר. אני לא הייתי בזמן שהגרר היה שם ככה שלא ראיתי לאן החוט מתחבר.

אשמח לכל טיפת מידע לאן לחבר את החוט

תודה מראש לעוזרים

:lol:
פורסם

גם אצלי הגרר עשה זאת (במרצדס) ,הממסר של המשאבת דלק התפגר,אז הוא ישר ניגש לחבר חוט + מהפנס האחורי ככה שהיה אפשר להניע רק אם מדליקים אורות דרך.(חיבר חוט חום חיצוני )

עוד מקרה שהיה זה שהבורר מצבים של הגיר (מה שמונע מהמנוע להניע כשהוא בהילוךDאוR)התפגר אז לא הצלחתי להניע (לא היה סטרטר) אז חיברתי + כמו שחיברו אצלך וככה הנעתי במשך שבוע,ואז ניגשתי לחשמלאי ,והוא רק שיחק עם החיישן הזה והכל הסתדר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שלום לכולם הייתה לי בעיה באחד מהמכוניות שאני מתחזק במשפחה.

היה מורכב עליה מערכת אזעקה משולבת אימוביליזר,

ועכשיו היו מלא בעיות עם זה אז ניתקתי את הכל את כל המערכת אזעקה המשולבת בגלל שהיו לי בעיות בהנעה.

עכשיו הזמינו גרר והוא עשה קומבינה מהסטארטר יוצא חוט שבשביל להניע צריך להשים סוויץ' ואז לגעת עם החוט הזה בפלוס מצבר.

יש למישהו איפה אני יכול לחבר את החוט הזה שהוא יניע לי על ידי סיבוב המפתח.

כי כרגע הם מניעים ככה בעזרת החוט שנוגעים ב(+)מצבר. אני לא הייתי בזמן שהגרר היה שם ככה שלא ראיתי לאן החוט מתחבר.

אשמח לכל טיפת מידע לאן לחבר את החוט

תודה מראש לעוזרים

אצלי באוטו הוא ניתק בכלל נראה לי את החוט של המפתח כי ברגע שאני מסובב את המפתח יש סוויץ בפתיחה השניה ושאני בא לתת סטארטר אין סטארטר.

כנראה בגלל איזה חוט שצריך להיות מחובר במקום החוט שהוא חיבר לי.

השאלה איפה אני יכול למצוא תחוט הזה? מאיפה הוא יוצא שיהיה לי כיוון לפחות לאן לגשת שאני בא אל האוטו

וראיתי שיש ריילי(ממסר) שהוא מחובר לסטארטר יש מצוב שהוא תקול?

מהריילי(ממסר) יש איזה חוט אחד פנוי שבסוף יש לו סופית נקבה שכנראה צריכה להתחבר לסטאטר איפה שהוא חיבר את החוט שכרגע יש. מה אתם אומרים כדי להחליף את הריילי(ממסר)?

ושחיברתי את החוט הזה במקומו הוא לא הניע זה מה שמוזר פה או שבאמת הריילי(ממסר) דפוק

:lol:
פורסם

תקצר את הרילי ותראה עם הסטרטר פועל.

אם כן הממסר דפוק.

אם לא תמשיך הלאה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...