Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=197181 תזכורת למישצריך

אז כהה הגעתי לצמיגי אנטון ביפו קניתי אצלו קודם דנלופ 165/70/14 סוהד(הנוצרי) היה מאוד נחמד ועזר וזיקה אותי אליהם הוספתי כסף ואכשיו אני נועל 185/60/14 של פלקן דגם 512 .

בהתחלה הרגשתי כאילו הרכב כבד מאוד אפילו נכבה לי כמה פעמים הרכב כששיחררתי את הקלא'ץ לקח לי זמן להתרגל ואז בתחנת דלק מלאתי לחץ מתאים וזה השתפר לגבי האחיזה יש שיפור חזק אפשר לקחת סיבובים ב60 קמש יש הרגשה כאילו נהגים על רכב מנהלים. לגבי בלימת זעזועים ופחות להרגיש את הכביש השינוי לא גדול כפי שציפיתי אבל לדעתי יותר טוב.

אכשיו אני בודק האם יש שינוי בצריכת דלק .

חשוב לציין שיש לי פילטר אוויר פתוח .

ספייס 2001 8V .

פורסם

אני מאוד אוהב את הפונטו אך לצערי אני חייב לציין שהרכב פשוט לא בנוי ללקיחת סיבובים ולא משנה איזה צמיגים תרכיב לו הוא פשוט לא יודע להתנהג ולא מקנה תחושה נעימה בלקיחת סיבוב. כמו כן הרכב קפיצי ביסודו ולכן צמיגים רחבים יותר לא יעזרו יותר מדי.

סתם להדגמה יש לי כרגע 205 רגילה עם צמיגים ברוחב 165 ולפני זה היתה לי פונטו (דור 1) גם עם צמיגים ברוחב 165 וההבדל בהתנהגות 2 הרכבים בפניות הוא ממש גדול לטובת הפזיו ואני כרגע לא מדבר על המגבלה האמיתי של האוטו אלה רק על התחושה שהוא משדר לנהג.

ובכלל יש לך את הגרסה החלשה למה להעמיס עוד .

בכל מקרה תהנה מהצמיגים ותזהר בנהיגה.

פורסם

ואז בתחנת דלק מלאתי לחץ מתאים....

למישהו זה לא נשמע אבסורד? הבנאדם יצא כרגע מפנצ'ריה לאחר החלפת צמיגים וצריך לנסוע לתחנת דלק בכדי לנפח את הצמיגים בנפח הרצוי. חוסר מקצועיות של הצמיגאי. לצערי נתקלתי בתופעה זו בכל פנצריה שהייתי בה. הצמיגאי מנפח אוויר כמה שבא לו באותו הרגע או 30 PSI כברירת מחדל לכל הרכבים. כל פעם שפניתי לצמגאי לתיקון פנצר, הצמיגאי בכלל לא בדק שלחץ האוויר בכל ארבעת הצמיגים שווה והייתי צריך "לשבת לו על הראש" שיבצע זאת. בקיצור, כל בעלי המקצוע שנתקלתי בהם בתחום הזה הם חובבנים.

פורסם
למישהו זה לא נשמע אבסורד? הבנאדם יצא כרגע מפנצ'ריה לאחר החלפת צמיגים וצריך לנסוע לתחנת דלק בכדי לנפח את הצמיגים בנפח הרצוי. חוסר מקצועיות של הצמיגאי. לצערי נתקלתי בתופעה זו בכל פנצריה שהייתי בה. הצמיגאי מנפח אוויר כמה שבא לו באותו הרגע או 30 PSI כברירת מחדל לכל הרכבים. כל פעם שפניתי לצמגאי לתיקון פנצר, הצמיגאי בכלל לא בדק שלחץ האוויר בכל ארבעת הצמיגים שווה והייתי צריך "לשבת לו על הראש" שיבצע זאת. בקיצור, כל בעלי המקצוע שנתקלתי בהם בתחום הזה הם חובבנים.

ברגע שעובדים ויש לחץ הם לא יכולים לנפח לכל אחד לפי הספר .

פורסם

תתפלא אך הם כן צריכים לנפח לכל אחד לפי הספר זה העבודה שלו וזה גם עניין בטיחותי שלא לציין שבתחנת דלק השעונים לא מדויקים וגם הגלגל שלך כבר חם כך שבכל מקרה בתחנה ב 99% לא תציח למלא לחץ מדויק.

זה כמו שתבוא למוסך להחליף שמן והם ימלאו לכולם את אותה הכמות ואתה תצתרך ללכת לתחנחת דלק ולבקש מהמתדלק שיוסיף או ירוקן לך , לא נשמע קצת הזוי?

פורסם
ויש לזה גם שם - תרבות החפיף

להשוות שמן מנע ללחץ בגלגלים זה מוגזם אני חושב שצמיגי אנטון מקום מקצואי בהתחלה רציתי להסים צמיג במידה אחרת בלי לאשר והוא הסביר לי בסבלנות את כל התהליך ואמר ששוטר יכול להוריד מהכביש ושבתאונה יכולים הביטוחים להתנער ממני . קיבלתי שם יחס ממש טוב . אני לא חושב שקיימת פנצריה בארץ שיש לה ספר וממלאת אוויר לפי ספר לכל רכב . זה משהו שנהג צריך להיות אחרי לו

וכל חודש לבדוק ולהשלים/לבדוק את הלחץ בצמיגים.

• תוכן חדש...