Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שטוען נגד הפגזות ופתרונות קסם, שיתן פיתרון אחר במקום.

לא חכמה להגיד מה אסור, צריך להגיד גם מה מותר, אז אם להתגונן אסור לנו, מה כן מותר?

אין עם מי לדבר בצד השני, סוגרים דיל עם הרשות הפלסטינית, יש עוד 20 אירגונים מסביב שלא מכירים בדיל הזה וממשיכים להפגיז והרשות הפלסטינית לא עוצרת אותם.

במקום שהרשות הפלסטינית תבקש סיוע למיגור הטרור בתוכה ולהראות כיוון רציני, הם ממשיכים לתת לחמאס להפציץ כדי שישראל תפציץ בחזרה ואז מאשימים אותנו.

זה בדיוק כמו שאבא ישלח את הילד שלו לגנוב בידיעה שלילד לא יעשו כלום אבל הוא את השלל קיבל ליד ועשה ממנו רווח.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פ

אז מה אם הקאסמים שלהם לא מדוייקים בעליל, והפצצות שלנו יהיו מונחות GPS/לייזר/WHATEVER ובמשקל של 3 טון כ"א? :roll:

נחלק את עזה לריבועים, נעשה הגרלה בערוץ 11, כמו הגרלת הלוטו, איזה קוביה תקבל את הפצצה היום.

הההבדל ה"קטן" בין ישראל לחמאס - זה שישראל היא מדינה עם צבא. חמאס הוא אירגון טרור.

למדינה יש אחריות על הפעולות שלה - ארגון טרור יכול לעשות מה שמתחשק לו בלי לזרוק יותר מידי ז*ן על התוצאות.

לגבי הפיסקה הראשונה -

אני מציע לפתח טיל חדש. פיתוח חדשני של רפא"ל והתעשייה הצבאית ושמו יהיה "שאסם!". הטיל הזה דומה באופן מפתיע לקסאם ומדויק אפילו פחות. למעשה, הוא יהיה כל כך לא מדויק שבקושי אפשר לדעת את הכיוון הכללי אליו הוא יעוף. מחיר הייצור שלו יעמוד על בערך 35 שקלים חדשים כדי שלא להכביד על תקציב המדינה.

עכשיו אפשר לחבר את השאסם למערכת שהציע AA123 ולראות מה קורה.

לגבי פיסקה ב' - גם מדינה יכולה לעשות מה שמתחשק לה בלי לזרוק יותר מידי ז*ן על התוצאות. זה מה שהירדנים עשו במחנות הפליטים שלהם, זה מה שהרוסים עשו בצ'צ'ניה, זה מה שהאמריקאים עשו באפגניסטן וזה גם מה שהטורקים עשו כמדומני לא מזמן לכורדים. אז מה קרה? בפעם האחרונה שבדקתי הלוקום הטורקי נשאר באותו הטעם בדיוק. אפילו הפישמנייה היה טעים :lol:

הטילים יהיו עובדה בשטח עוד זמן לא מבוטל אבל בהחלט אפשר לעזור לתושבים באיזורים המופגזים. תסתכל בהודעה שלי בעמוד הזה בקשר לשינוי מקום מגורים ובמצגת שצרפתי. את זה אפשר למנוע.

עזוב, מקלטים זה לא פיתרון. זה מזכיר לי את מערכת הרפואה הצבאית, זאת ששולחת חייל עם גידול סרטני במוח למרפאה כדי לקבל 2 אופטלגין.

בסופו של יום צריך מתישהו לצאת מהמקלט ולחיות, ואת זה אי אפשר לעשות כנזרקים טילים בצורה רנדומאלית.

+1

ירי על אוכלוסיה "חפה מפשע" נחשב כפשע מלחמה, והצבא והממשלה שלנו מאוד הומאנית ורחמנית ולא יעשה צעד כזה לעולם.

אני מאידך הייתי נותנת פיתרון פשוט ביותר:

הצבא יודע בדיוק מהיכן הרקטה נורתה, ברגע שיש מיקום, פשוט "משטיחים" את הבית, בונים איזור סטרילי, ללא מחסות וללא מיסתור ליורי הרקטות.

כל דירה שממנה נורה קאסם מושמדת, ואז נראה איזה אדם יסכים להם לירות מחצר ביתו רקטות בידיעה שיהרס המקום במידית לאחר מספר דקות.

רעיון נפלא, אבל את סותרת את עצמך.

אם ירי על אוכלוסייה "חפה מפשע" הוא פשע מלחמה, אז כל "שיטוח" של אזור ירי יהיה פשע מלחמה. הקאסים והגראדים נורים מתוך בתים של "אזרחים תמימים", חצרות של בתי ספר והשד יודע מה. אי אפשר לשטח אותם כי אנחנו יפי נפש.

בעזה אין כמעט "יורי רקטות". הן יורות את עצמן בעזרת מנגנון השהיה, הרבה אחרי שמי שהתקין אותן הסתלק.

זה כמובן לא יעבוד, אבל אנחנו, שכבר הורגלנו בפתרונות אינסטנט, בהצבעה ב- SMS, בניתוח דל ושטחי לבעיות עמוקות וסבוכות, אנחנו ממשיכים לחפש את נוסחת הקסם שתדרוש מאיתנו מינימום מאמץ ולקיחת אחריות.

הרבה יותר קל ונעים להאשים את הברברים בצד השני, ולשכוח, למשל, שכשמדינת ישראל הודיעה על התנתקות חד-צדדית מעזה, הפלשתינאים ניסו בכל דרך אפשרית לשכנע אותנו שלא לבצע זאת באופן חד-צדדי, אבל אנחנו היינו בטוחים בפתרון האינסטנט שלנו: "נפנה ישובים, נצא, נסגור מאחורינו את השער, ועזה תפסיק להיות הבעיה שלנו".

א. אכן, מנגנון ההשעיה עליו אתה מדבר, המחפורות מהן הרקטות נורות ואפילו סוגי הנשק שנורים (קטיושות, גראד וכו') הם רק חל'ק מהסממים של ההשפעה שיש לחיזבאללה על הרצועה. כל הטכנולוגיות האלו הגיעו לרצועה בעזרתם האדיבה של המצרים, שעצמו אין למה שמתרחש ברפיח ובמסווה של "מעבר הומניטרי" אפשרו למי-יודע-כמה מרעין בישין לעבור הישר לתוך הרצועה.

ב. עד היום אף אחד, וזה כולל המון מדינות חכמות ונאורות שבדרך כלל מנסות לבצע ניתוח מעמיק של בעיות עמוקות וסבוכות (וגם של בעיות רדודות ופשוטות, אבל זה כבר נושא אחר), לא הצליח למצוא פיתרון לבעיה כזאת.

בעצם, טעות שלי. את הפיתרון שמצאו במקומות אחרים כבר ניסינו - הם את המדינה שלהם קיבלו על כפית של זהב. והפיתרון הזה כשל.

ג. הקאסם הראשון שוגר ב16 לאפריל 2001. תוכנית ההתנתקות אושרה בכנסת רק בשנת 2004.

אני לא אומר שההתנתקות היתה טובה או לא טובה. אני רק אומר שאין לרקטות הקאסם שום קשר להמצאות או לאי ההמצאות של נוכחות ישראלית ברצועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כבר הרבה זמן על איך המקומיים באיזור שדרות ובמיוחד הנערים שביניהם, לא חושבים על ייצור רקטות כאלו ואחרות, האינטרנט מוצף במידה ואפילו אתרים בעברית על שימוש והכנה של אבקות שריפה ואיתם רקטות למיניהם, אני בתור בנאדם חבלן כמו שאומרים, הייתי ממזמן מיישם את זה שם, ד"א לייצר אבקת שריפה זה כלום תהליך וכלום כסף לעומת התוצאה!

זה אולי יעיר את הממשלה הרדומה והפחדנית שלנו... אשכרה ממשלת בובות נהייתה פה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
מי שיעשה את זה יעצר ויועמד למשפט וכ"ו.

אתה רוצה לשבת בכלא?

אתה מתכוון להכריז שאתה זה שיריתה?

ולדעתי, ההפך, מרבית תושבי שדרות יזדהו עם המעשה ולא ירוצו "להלשין" :-).

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

נו באמת, מה אתה חי במדינה ללא משטרה?

במוקדם או במאוחר הכל פה מתגלה, אני מבטיח לך שיגלו את האיש מהר מאוד.

ורק כדי שתבין עד כמה האיש יחטוף, תסתכל על המקרה של שי דרומי שירה בפורץ מתוך הגנה.

מה גם שפה יש לך אירגונים שמאלנים הזויים שישלמו כספים רק כדי להביא לדין את מי ששיגר רקטה לכיוון של הפלסטינים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אזרחים תמימים? נו באמת.

מי שנותן יד לטרור ומרשה לחמאס לשגר מתוך ביתו טילים לעבר אוכלוסיה אחרת הוא ממש לא תמים. אולי רודף בצע, אבל לא תמים.

הם צריכים להפגע, שידעו שיש עונש, שהם יכולים לאבד את חייהם, שהבית שלהם לא יעמוד יום נוסף.

כל יפי הנפש שמזדהים עם התושבים בעזה או קוראים לצה"ל רוצח ילדים (צבא הגנה לישראל, אשר אמור להגן על התושבים ולא להשאיר אותם בחזית המערכה במשך שנים על גבי שנים), אני מחכה לטיל הראשון שיגיע לת"א, אז תשנו את דעתכם.

פורסם

הגיע הזמן להפסיק להיות יפי נפש, אזרחים תמימים בשדרות והסביבה סובלים כבר 7 שנים!

עכשיו גם אשקלון הצטרפה לרשימה איך אפשר לחיות 7 שנים תחת הפגזות בלתי פוסקות ? מי שלא נפגע פיזית נפגע נפשית וחי בפחד.

אני רוצה לראות לדוגמא אם קסאם הייה נוחת בת"א והממשלה לא הייתה מגיבה אבל בגלל שזה שדרות אז אפשר להבליג?.

לישראל יש זכות להגן על עצמה כולל להכינס לעזה ולהשמיד כן כן פשוט להשמיד את רשת הטרור הזאת מהיסוד אין ברירה אחרת זאת הדרך היחידה הם מבינים רק בכוח וכוח צבאי חזק יש לישראל.

אין מה לעשות זה גם יכלול פגיעה באזרחים , אזרחים שתומכים בטרור הגיע הזמן ללמד אותם שישראל זאת לא מדינה רכרוכית הם לבנתים פוגעים בנו בלי סוף החל מפיגועים עד לירי קסאמים הם לא פוגעים לנו באזרחים תמימים?

הגיע הזמן להכות אותם שוק על ירך , עין תחת עין שן תחת שן.

הגיעה הזמן שהממשלה תתעורר אזרחים תמימים נפגעים ולאף אחד לא אכפת.

יש פתרון מאוד פשוט , כל ירי של קסאם יגרור הפצצות חזקות מאוד על איזור הירי של הקסאם פשוט לטהר שכונות שלמות בנוסף כניסה של כוחות גדולים לעזה והטלת מצור על העיר, הפסקה של חשמל לפחות ל-10 שעות לכל עזה על כל ירי של קסאם.

אלה הפיתרונות היחידים שיעזרו לפרק את הטרור !

בזמנו באירוע התאומים בארה"ב הם נכנסו ותקפו בלי רחמים בפקיסטן ולא גילו שום רחמים או סובלנות הפציצו והפציצו אנחנו צריכים לקחת דוגמא מזה.

פורסם

מן הסתם?

אנחנו מתכופפים ומקבלים חזק מאחורה, אולמרט וכל הממשלה במקום להגיב בצורה רצינית ולהשתיק את הערבים, כמו שהמדינה עשתה כבר עשורות קודם לכן, לא עושה כלום. הדבר היחיד הנכון שהוא אמר זה שלעולם אין זכות לשפוט אותנו על מעשינו. אבל אחרי זה, מה הוא עשה?כלום! קונדוליסה רייס הביאה אישור להגיב בחומרה, שום דבר. בקיצור, עם ממשלה כזאת, עוד כמה עשרות שנים והמדינה תיעלם.

פורסם

די ליפי נפש!!

אנשים במדינה שלכם נמצאים בסכנת קיום יום-יומית . כל יום נופלים עשרות טילים על בתים בשדרות וכולנו אדישים פחד.

כל המדינה הזאת אדישה ,מוטשת אין כח יותר למלחמות איבדנו את המוטיבציה .(בדיוק כמו שהאוייב רוצה)

ויש עוד כאלה שחושבים שהפיתרון הוא שלום. שלום? איזה שלום עם מי בדיוק ? אבו מאזן הבובה ?

הצד השני ממש לא רוצה שלום ,הוא הוכיח את זה מהיציאה בעזה . ככל שאנחנו יותר מראים התרפסות ונחמדות ככה יורקים עלינו יותר בפנים.

תבינו שהאויב שלכם הוא לא עם נאור.נקודה.

הוא עם שחי לפי חרב שלא פוחד למות למען השגת מטרותיו. אין כזאת מילה שנקראת שלום בלקסיקון שלו .

רק הרג, נצחון ,אדמה זה מה שמענין אותו.כמה שנתנו להם בהסכמים הם בכלל לא התייחסו לזה.

ולכן הפתרון הוא פשוט.

מדינת ישראל נמצאת היום במצב של "להיות או לחדול"

ואם היא רוצה לשרוד הפתרון הוא פשוט: כניסה לעזה וחיסול כל תשתית הטרור וחייליו.

פשוט ככה למחוק הכל גם אם זה יגרום להרג אזרחים חפים מפשע. כי מי שנותן יד לטרור דינו כטרוריסט!

גם ככה העולם לא מת עלינו . אז לפחות שיהיה אצלנו קצת שקט..

הפרד ומשול..

יוגב

פורסם

יש עוד דברים חוץ משלום ומלחמה. אפשר להגיע לגבול שקט בעזרת הרתעה שתבהיר לחמאס שלא כדאי שיעוף אפילו זבוב מעזה.

יש להם בסיסים, מפקדות, מבני ממשל ובתים של המנהיגים. אין בעיה להעיף את כולם תוך 10 דקות מנחיתת הטיל הבא.

אני נגד פגיעה באזרחים שם אבל אם כדי לפגוע בראשי הנחש ובמנגנון הצבאי יפגעו גם אזרחים אז עם כל הצער והכאב עליהם (ויש צער וכאב) אין ברירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פתרון יותר טוב. משחקים איתם "צוללות".

הההבדל ה"קטן" בין ישראל לחמאס - זה שישראל היא מדינה עם צבא. חמאס הוא אירגון טרור.

למדינה יש אחריות על הפעולות שלה - ארגון טרור יכול לעשות מה שמתחשק לו בלי לזרוק יותר מידי ז*ן על התוצאות.

ההבדל לא קיים, חמאס (ובתמיכה/שתיקה של התושבים ברצועה) השתלט על עזה, גירש את שלטון הרשות והיום הוא כתובת לגיטימית (אחרי הכל הציבור בחר בו בבחירות, מה שנתן לו כח להשתלט על האזור) וסמכות רשמית בעזה.

ישראל מסרבת להכיר בהם ובצדק ומצד שני יודעים כי הם הריבון שם, בתור ריבון הוא והאוכלוסייה אותה הוא מייצג נושאים באחריות למתרחש שם, באותו האופן אם מחר תפרוץ מלחמה עם סוריה (שגם שם המנהיג לא נבחר אלא כפה את עצמו) זה יהיה לגיטימי לתקוף כל דבר בסוריה כולל תשתית ואוכלוסיה במידת הצורך ולא תתבצע ההבחנה מי רצה את אסד ומי לא, כך גם בעזה.

אחרי הכל סיפרו לנו בקול גדול שישראל התנתקה מעזה אבל מתברר שהתלות שלהם בנו הרבה יותר גדולה ממה שמפרסמים בתקשורת (מעבר לחשמל ומים), לי זה נשמע מגוחך שמדינה מעבירה אספקה וציוד למדינת אויב בזמן שהיא נלחמת בה.

מספיק שישראל תבחר באופ' ההגיונית שאומרת "זה לא שלנו, אז זה לא בעייה שלנו!" ותשאיר את כאבי הראש למצרים ולאו"מ.

ההסכמים שנחתמו וההבנות שהושגו היו עם הרשות, היא לא נמצאת שם היום ולכן לישראל אין סיבה לכבד אותם, החנק שיבצר שם (עם כל הביקורת בעולם) באמת לא אמור להטריד את ישראל.

אז אומנם אין לי הצעה לפתרון בעיית הקסאם אבל לפחות אני לא ארגיש שאני חי במדינת האבסורד.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
ג. הקאסם הראשון שוגר ב16 לאפריל 2001. תוכנית ההתנתקות אושרה בכנסת רק בשנת 2004.

אני לא אומר שההתנתקות היתה טובה או לא טובה. אני רק אומר שאין לרקטות הקאסם שום קשר להמצאות או לאי ההמצאות של נוכחות ישראלית ברצועה.

נכון, אבל בזכות ההתנתקות קיבלנו את האנרכיה הנוכחית שם, בה אנחנו סופגים רקטות, אבל אין שם שום כתובת שניתן לגבות ממנה מחיר.

והנה עוד אבסורד, קסאמים התעופפו במשך שנים כשאנו ישבנו ברצועת עזה, מה שלא מפריע לרוב הכותבים בדיון הזה לדרוש שצה"ל יכנס פנימה "לעשות סדר", תוך התעלמות מכך שגם את זה כבר ניסינו.

• תוכן חדש...