Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות שרצתי לשאול.

1. חשבתי להרכיב אותם ככה: טוויטר של ליד הנהג (במשלוש) לכיוון הנוסע טוויטר שליד הנוסע לכיוון הנהג. און אקסיס. מה אתם חושבים?

2. האם ההגברה שלי מתאימה לטוויטר הזה?מגבר סוליד אודיו F2 2 ערוצים אקטיבי.

פורסם

איזה קומפוננט יש לך?פולס?אשמח גם לשמוע את המחיר,אפשר בה"פ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רשום לי בחתימה מה יש לי.

תוכלו לעזור לי בקשר לשאלות.

דרך אגב שומעים מדהים אם הרדיו הזה שמעתי הרבה מערכות יקרות משלי שנשמעות רע בגלל התקנה לא טובה לכן אני רצוה לשמוע את המלצות להתקנה . עד עכשיו לא מאמין מה חיבור אקטיבי עושה+רדיו דיסק טוב.

פורסם

סליחה שאני מקפיץ אבל אני צריך לדעת איך הכי טוב להרכיב את הטווטרים. מחכים להתקנה.

אני יודע שצריך לבדוק איך נשמע הכי טוב. אני חושב שצריך(און אקסיס) להרכיב בגובה אוזניים(במשלוש או קורה) הטווטרים שליד הנהג לכיוון הנוסע,והטוויטר שליד הנוסע לכיוון הנהג. עוד מעט משדרג למגבר 4 ערוצים לבי אמפ ואולי מידים של אלייט בתיבות שיש לי מקדימה 7.5 ליטר.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...