Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד,יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול להגיד לך איך הם באופן כללי אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי שKSP, מכרה לי עד היום מוצרים במחירים ללא תחרות. ועד כה לא נתקלתי בשום בעיה WHATSOEVER איתם, וזה כולל ערכות מחשב שלמות, ראוטרים, ציוד היקפי כגון עכברים מקלדות רמקולים אל-פסק ועוד.

היה מקרה שאכן קניתי מהם מחשב עבור ידידה שנשרף לו הלוח-אם לאחר כשבועיים שהוא יצא מהם, לא יודע להגיד אם זה היה בעקבות הפסקת חשמל או תקלה בלוח עצמו, אני נוטה להאמין שזה תקלה ברשת החשמל..

הגעתי אליהם עם הקבלה בלי ויכוחים הוא במקום בדק שהספק עובד ואכן הבעייה בלוח, והלוח הוחלף תוך 10 ימים הוחזר לי עם לוח חדש.

בקשר לניידים אני לא יודע להגיד לך כי מעולם לא רכשתי נייד מלבד המקבוק שאני עובד איתו כיום אבל הייתי ממליץ להתייעץ עם מבין עניין אמיתי בנושא לפני הרכישה.. וכשאני אומר מבין עניין אין כוונתי לדוד של אמא שלי שהוא אינסטלטור במקור אבל הוא "מבין במחשבים" כי הוא מוריד סרטים באינטרנט.

בקשר לXP נגד ויסטה? ניסיתי את ויסטה, נורא הציק לי כל העניין של השאלות בכל פעולה שנייה ואז בעטתי אותו החוצה.

כמערכת הפעלה יגידו כאלו שהיא יותר טובה ובטוחה ויגידו כאלו שהיא פחות טובה, עד שאני לא יראה אצלה לפחות SP3 אני חושב שאני לא יחזור אלייה ואני ישאר בדסקטופ שלי עם אובאנטו.

אבי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי נסיון אישי עם KSP, אבל ממה שמדברים עליהם בפורומים ברשת - המחירים זולים אבל אם אתה צריך שירות, נדפקת.

ואם אתה גר ליד נהריה, בחיפה את אחת החנויות היותר טובות בארץ, הן מבחינת מחירים והן מבחינת שרות - יש לי נסיון מעולה איתם - http://www.noacomp.co.il

גם "פנד'ס" פתחו סניף בצפון ב"נשר". גם איתם יש לי נסיון טוב מאוד - http://www.pandas.co.il

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבי אח שלי (במציאות , באמת , לצערי....) ברגע שאתה מוריד את הUSER AUTHORITY - נגמרו כל ההצקות שלך.

עופר - הניהול זיכרון שהם עושים משפר פלאים את העבודה השותפת ביום יום , והוא מקובל בערך בכל מערכת הפעלה מתקדמת (לדוגמא OSX שהקדימה את WINDOWS בזה ממזמן) ותוספות קטנות כמו READY BOOST , אבל שוב לא מתווכח.

לגבי ענין העלות , הדבר הוא בערך כמו שעופר אומר.

אם המחשב מגיע עם מערכת הפעלה (רוב המחשבים) התוספת היא של 300-400 ש"ח.

יש דגמים מסוימים (בעיקר פוליסה של דל העולמית) שמגיעים בלי מערכת הפעלה - במקרה הזה אכן ההבדל הוא בערך 100 ש"ח לפה לשם.

לגבי KSP , גם אני כמו אבי , כל פעם שהייתי צריך משהו מהם קיבלתי אותו מהר ובזול וללא בעיות באף מוצר שקניתי מהם , אבל גם אני לא קניתי מהם לפטופ.

בקשר לדל - שווה לדבר עם ניופאן , אמנם הם יבואנים ולא כ"כ מתעסקים עם מחירה ללקוחות פרטיים , אבל מייל אחד אליהם פעם אחרונה שהתעניינתי העלה שיחת טלפון , דגם שחנויות טענו שלא במלאי עם 3 שבועות המתנה - בזמינות של יום למחרת + שליח.

מקום מצוין נוסף לקנות בו דל (לפי ניסיון של כמה חברים) הוא notebookclub.co.il.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...