Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונה נתתי לשרשור שם דומה לזה של "פניני חוכמה של דני רופ", אם כי במקרה זה מדובר במשהו מבחיל במיוחד (ולא, אני לא מתכוון למשכבי הזכר).

ד"א, לגולשי הפורום שטענו שאני נזעק להגן על ההומואים הרבה יותר משאני נזעק להגן על הדתיים - הנה אחת הסיבות.

הח"כ המטומטם הזה (שנשגב מבינתי איך אנשים כמוהו הופכים לנבחרים לכנסת) החליט שרעידות אדמה נגרמות בגלל, כן כן, אותם משכבי זכר ארורים (ואני אומר - מה עם משכבי נקבה? להם לא מגיע? אולי הם גורמים להוריקן?). יותר משעצם ההקבלה בין הרעידות להומואים היא מטומטמת, מעצבן איך שהוא אמר את זה:

"לי יש עוד דרך איך למנוע את רעידות האדמה. הגמרא מביאה, אומרת למה קורים רעידות אדמה בעולם? אחד מהם זה דברים שהכנסת נותנת להם לגיטימציה - זה משכבי זכר. אומר הקדוש ברוך הוא "אתה מרעיד את איבריך במקום שלא צריך להרעיד - אני ארעיד את עולמי במקום אחר כדי לעורר אותכם". לכן הייתי מציע שגם הכנסת תרשום לפניה הצעת ייעול - במקום לחוקק חוקים איך לקדם פה משכבי זכר במדינת ישראל וממנה מקדמים את רעידות האדמה, על ידי כך אולי נחסוך למדינת ישראל כמה מיליונים"

(הטעויות במקור)

יש לי המון דברים להגיד על זה (למשל - תראו לי איפה הגמרא אומרת דבר כזה), אבל נראה מה יש לכם לומר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חרדים. האנטיקרייסט של החילונים.או שמא עליי לומר ארץ' נמסיס?...

אני מקווה שהם ילמדו דבר או שניים מישו. כמו להפנות את הלחי השנייה במקום לקלל ולהשתולל.

אגב, ש"ס כבר פרשו או שעדיין הם מתעסקים באיומי סרק?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עצוב לי, עצוב לי לא מהסיבה שאני דתי (ממש לא - אני חילוני גמור), עצוב לי כי בא איזה אדם חשוך, ממנה את עצמו להיות רפרנט של ה' עלי אדמות ועל הדרך הוא הופך את היהדות (מה שנשאר ממנה אחרי הטיפול של הרפרנטים האחרים) לדת של אנשים חשוכים במיוחד.

אבל היהדות איננה כזו, מוסר מתקדם, יחס לגר ודרך ארץ אפיינו פעם את הדת הזו. מזה לא נשאר הרבה, נשארו רק אנשים ש"הפרוטוקולים של זקני ציון" נראים כמו מעשייה תמימה לילדים בהשוואה אליהם.

פורסם

היצור המבאית והמטומטם הזה, שאליו מדבר השרשור, לא ראוי לתגובות.

אבל אם אני לא אגיב אז אני לא אוכל לרשום שהוא לא ראוי לתגובות... :lol:

ובנימה רצינית יותר - זוהי שוב הוכחה שמחשבה בריאה, יושר, חוכמה, ידע ורצינות - הם בדיוק ההפך הגמור ממה שקורה בתוך הראש הקטן והמושחת של כמה "מנבחרי" הציבור.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חבל שהתקשורת מתייחסת לשטויות האלו ונותנת לזה בכלל תקדים.

אז אמר - אז מה? ידוע שהחרדים לא מתלהבים ותומכים בלשון המעטה בהומואים, מה עוד חדש?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ראיתי נהנהתי צחקתי.

ובנושא אחר שפשוט הוציא אותי מהכלים (בדיוק עשיתי צלחות).

ראיתם את הבחור שנכנס לקיוסק רוקד ואז מחליט שהוא לא אוהב את הבחור שנמצא בכסא, מפיל אותו לריצפה בועט לו בראש, אחרי שהבחור קם חזרה לכסא הוא עומד לידו שולף סכין פותח אותה בהנה ובאיטיות ובתנועה אלגנטית דוקר את הבחור ולאחר מכן משסף את פניו של הבחור ובועט בו עד שהוא רץ מהקיוסק ואז מנגב את הדם על עיתון רוקד עוד קצת והולך.

אני לא מאמין שיש כאלו אנשים לדעתו צריך להוציא אותם להורג הם יותר מסוכנים מכל ערבי שאני מכיר. אני לא מבין את הקלות שבא אנשים שולפים סכין ודוקרים, זה כמו שלום בוקר טוב. "ארץ זבת חלב ודבש", בחלומות של מי שכתב את המשפט ...

ד"א כתבתי הגדרה למיהו ערס אם אתם רוצים אני יעתיק את ההודעה לפה, מאד מעניין ושווה קריאה.

פורסם

אדונים וחברים יקרים. אם יורשה לי, עם כל הכבוד, אני אניח שלא כולם כאן בקיאים לגמרי בגמרא ובדת. זה עולם שלם של המון חוכמה ודעת, ומצד שני פרמיטיבי(נכתב לפני המון שנים). מבין אלו מכם, שתוקפים את בניזרי על העובדות שהוא מציג מעולם הגמרא - אינני מבין אתכם. מצד שני- ההערה שלו לגבי חקיקת עידוד משכב זכר הינה פרמיטיבית ולא נורמאלית.

172

פורסם

תעודת עניות למדינת ישראל שאיש פרימיטיבי כמוהו הוא חבר כנסת.

מביך ומתסכל לחשוב איך רואים אותנו בעולם עם אנשים כאלו כנבחרי ציבור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לא שמעת את המשפט כי לא היית עם דתיה או חברים שלך לא היו עם דתיה

כוונת המשפט היא אולי להראות למפני האצבעות קודם לערוך בדק בית במקום לשלוח אצבע מאשימה

אני קובע שרעידות האדמה נובעות מזה.

תפסיק להאמין לכול שטות שאתה שומע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היי חברים.

מישהו טרח לראות מה באמת כתוב בגמרא ?

ומה אם זה כן כתוב והוא רק ציטט. (אפשר לצוטט גם את א.ב. יהושוע).

למה תמיד ישנו עליהום אם מישהו דתי מדבר (ועוד ממוצא מזרחי) ?

מה קרה לאמונה של עם ישראל במהלך 5000 השנים האחרונות ?

משהו התרופף ? התקצר ? התנתק ? על מעמד הר סיני ופרשת חטא העגל קראנו לפני מס' שבועות.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

למה תמיד ישנו עליהום אם מישהו דתי מדבר (ועוד ממוצא מזרחי) ?.

אני בעד חלק מכמה מהחוקים שכבוד השר מנסה/ ניסה להעביר (סתם כדי שלא יאמר שאני נגדו כי הוא שור*ה ח*ה:roll:).

אי ההסכמה שלי עם דבריו נובעת מכך שכאשר אתה שר בכנסת ומיצג ציבור כלשהו אתה צריך לשוב יותר לפני שפתחת את הפה ואילו כאשר אתה חושב פחות ומדבר יותר זה גם מטיל צל על הקהל אותו אתה מייצג (כאילו שהם אהבלים לפחות כמוך).

אני לא נגד או בעד הומואים, אני לא נגד או בעד עדות מסוימות (למרות שאני די מחבב אוסטרליות, אם אפשר 1.72 2XD)

מרגיז אותי שכאשר ח"כ מבני דודינו אומר שזו בעצם פלסטין, נוסע לארצות ערב ללא אישור ושאר מעשים טובים, ישנו איזכור קל של זה בעיתון ואילו כאשר ח"כ מש"ס אומר שטות שהיא פחותה או שקולה בחשיבותה לזו הקודמת (איש איש בדעותיו ולא ניסיתי לפתח איזה דיון פוליטי) ישנו דיון בנושא במשך ימים רבים.

היתי אומר שהתקשורת נוטה מעט לכיוון פוליטי מסוים ומנסה לקדם אינטרסים של אותם זרמים פוליטיים.

סורוניס, לגמרא פירושים רבים ולא אתה, לא אני ולא "כבוד" הח"כ נקבע אילו הם הנכונים באמת, הוא מצידו התבטא ללא חכמה רבה מידי אתה מצידך הוספת עוד קצת שמן למדורה.

הרי יש דיון כזה פעם בחודש שבו אנו נותנים ביטוי לדעותינו ואף אחד לא יוצא ממנו נישכר אתה בשלך ואני בשלי.

*ביג מק, להגיד שהוא מותקף כי הוא דתי מעדות המזרח כי קצת קטנוני, נכון יותר לחשוב שהוא מותקף כך כי אמר איזו שטות שלא במקום (וכי הוא די אהבל).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
היי חברים.

מישהו טרח לראות מה באמת כתוב בגמרא ?

ומה אם זה כן כתוב והוא רק ציטט. (אפשר לצוטט גם את א.ב. יהושוע).

למה תמיד ישנו עליהום אם מישהו דתי מדבר (ועוד ממוצא מזרחי) ?

מה קרה לאמונה של עם ישראל במהלך 5000 השנים האחרונות ?

משהו התרופף ? התקצר ? התנתק ? על מעמד הר סיני ופרשת חטא העגל קראנו לפני מס' שבועות.

כן, משהו בהחלט התנתק!

התנתקנו (רובנו) מחשיבה פרימיטיבית ופטריארכלית כמו שהייתה בעבר בימי התנ"ך.

אני חושב שהרבה מאוד אנשים הצליחו להגיע לבד למסקנות ושמו לב שלא כל מה שכתוב בתנ"ך הוא נכון ושהמנהיגים הדתיים שלנו (ושל כל הדתות) לוקחים את מה שמתאים להם בשביל לנסות ולשלוט על העם. הבעיה היא שהעם הבין את זה וכיום יש יותר ויותר אנשים שלא מאמינים בממסד דתי.

אני מאמין באלוהים. אני פשוט לא מאמין בחבורה של צבועים שחיים בימי הביניים ודואגים שהילדים שלהם לא ילמדו מתמטיקה ואנגלית, או אפילו מהי השיטה המדעית להגיע לאמת.

• תוכן חדש...