Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הסט הנ"ל בסט עם השני חלקים

איך הטוויטרים שלו?

איך הבאס מהוופר?

ומה הדגם המדוייק של הסט הנ"ל

תודה מראש

פורסם

סה"כ מדובר על סט טוב .

מותקן אצלי כחצי שנה , ואני מאוד מרוצה .

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? הסט מתאים יותר לחובבי רוק / קלאסית / אלקטרונית. לדעתי האישית הסט לא ממש מתאים לאוהבי ה R&B .

בכל מקרה אני ממליץ לשמוע לפני הקנייה .

פורסם

כמו שאמרו ועוד יגידו , מילים זה יפה וטוב אבל אתה צריך לשמוע את הסט בשביל לקבל מושג אמיתי .

יש כאלו שיאהבו סאונד מסוים ויש כאלו שלא.

על מנת לקבל את הרושם הנכון צריך להסתכל גם על התמונה המלאה -

באיזה רכב הסט יותקן ובאיזה אופן , איפה ימוקמו הרכיבים , אם ואיזה איטום יעשה , איזה הגברה יש או תהיה עבור הסט וכו ..

לדעתי על מנת לקבל החלטה נכונה , תחשוב על תקציב , תראה איזה סטים יכולים להיכנס לך לתקציב ותשווה ביניהם . כך גם תוכל לקבל חוות דעת יותר מדוייקת על סט מסויים. הכוונה שלי שלבוא ולהגיד , סתם לדוגמא , "להרץ הזה יש טוויטר טוב" זה יפה ונחמד אבל אם אין לך רפרנס להשוות ההמלצה הזו באוויר. טוויטר טוב מבחינתי זה משהו אחד ולמישהו אחר זה יכול להיות ההיפך ויותר מזה , לכל אחד יש סטנדרטים אחרים וטוב בשביל אחד לא בהכרח טוב למישהו אחר. אם תשווה לדוגמא רכיב מול רכיב , אחרי ששמעת אותו אז תוכל לקבל מושג טוב יותר. מי יותר טוב ממי או מה היתרונות והחסרונות של כל סט . לכן אני ממליץ לך להחליט על תקציב ואז לעשות השוואה בין האופציות הרלוונטיות עבורך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...