Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית יצא לראות מס' אגדות ספורט בימי חיי, דייגו מראדונה , מייקל ג'ורדון, אנשים שכשרואים אותם משחקים מבינים שיש כאן משהו אחר.

לחובבי הסנוקר ביננו אני ממליץ בחום לפתוח יורוספורט ולראות אגדה נוספת שנקראת רוני אוסליבן.

אני יודע שזה נישמע משעמם אבל למי שיצא לשחק את המשחק פעם בחיים שלו מבין כמה המשחק הזה מורכב.

תפתחו עכשיו יורוספורט, תראו את גמר אליפות וולש הפתוחה, רוני משחק נגד שחקן מעולה בשם Selby אחרי שהוא ניצח בדרך לגמר שחקנים מעולים אחרים, חלקם אגדות בעבר, חלקם יהיו אגדות בעתיד.

מדובר בתופעה אמיתית, שחקן נדיר שהגיע לבשלות שלו בשנים האחרונות, לדעתי מדובר בשחקן הסנוקר הטוב ביותר איי פעם וזה הזדמנות מצויינת לראות אותו בפעולה.

תבלו.

שימו לב, בקרוב מאוד, אליפות Carsforum הפתוחה בסנוקר.

פורסם

מעבר לכך שהוא משחק מעולה, מה שהכי הורג אותי זה שהוא משחק בשתי הידיים שלו. אני לא מומחה סנוקר גדול, אבל אני עוד לא ראיתי שחקני סנוקר שמשחקים עם שתי הידיים שלהם. בהחלט שחקן גדול.

ROOONEEYY

פורסם

רמ אחת מעל כולם!

פשוט מדהים,כיף לראות אותו משחק.

הוא כבר כמה שנים רמה אחת מעל כולם(כמו פדרר בטניס).

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אם מדברים על רוני אוסליבן, הוא גם עשה זמן הקפה די טוב במסלול של טופ גיר לפני כמה עונות.

עוד באותו פרק, הסטיג היה צריך לסיים הקפה לפני שאוסליבן מנקה שולחן סנוקר, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אוסליבן ניצח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באמת שהוא מדהים. אני לא מומחה לסנוקר, משחק פה ושם להנאתי, אבל תמיד אחי מצרף אותי איכשהו לראות את המשחקים שלו, ותמיד אני נהנה. שומאכר של הסנוקר? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איי הרוני הזה. אנחנו עוקבים אחריו בבית כבר כמה שנים והבחור פשוט לא מאכזב.

אז מה - פותחים אליפות? המנצח זוכה בשולחן סנוקר?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אם מדברים על רוני אוסליבן, הוא גם עשה זמן הקפה די טוב במסלול של טופ גיר לפני כמה עונות.

עוד באותו פרק, הסטיג היה צריך לסיים הקפה לפני שאוסליבן מנקה שולחן סנוקר, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אוסליבן ניצח.

אכן פרק TOPGEAR מעולה.

כמו כן, להוסיף קצת לחץ על רוני, STIG עשה את ההקפה על רכב שלו (של רוני).

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
האם סנוקר נחשב בארץ משחק של ערסים ?

אולי אי שם בשנות ה70....היום בכלל לא. זה לא שהערסים הפסיקו לאהוב אלא פשוט זה הפך יותר לספורט של כולם. כשאני הולך לאולם סנוקר כמו הלנקולן בת"א למשל אני לא מגיע לשם עם אלה\סכין\גז מדמיע מחשש שיהיו מכות :)

היום אפשר לראות הרבה זוגות וחבורות של צעירים\מבוגרים אפילו משפחות סביב שולחנות הסנוקר\הפול.

אפשר לשחק סתם בשביל הכיף ואפשר גם אפילו להרשם לטורנירים בשביל התחרות.

נסה,

בהצלחה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...