Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מגבר מונובלוק של פיניקס גולד 1500.1

באוטו עצמו יושבים שני מגברים

אחד של הפיניקס ועוד אחד 4 ערוצים של אינפניטי

לכל מגבר עובר בנפרד מהמצבר כבל של 4 גייג'

ומינוס בנפרד של 4 גייג'

כשאני שומע מוזיקה במערכת שהיא לא מונעת הכל בסדר

ואז כשאני בא להניע אז בסטרטר אני שומע רעש של פיצוץ קטן כזה מהמגבר של המונו

מין פיק כזה

זה קורה אך ורק בעת הנעה של הרכב עם מערכת דולקת

אם אני מדליק את המערכת כשהאוטו מכובה הכל תקין וגם אם אני מדליק תמערכת אחרי שאני מניע הכל תקין ואין רעש

יש לציין שהכבל של הרימוט עובר עם הכבלים של ה+

הrca עוברים בנפרד

בקשר לחיווט הכל נראה כמו שצריך

הרימוט פוצל לשניים לחיבור בין שני המגברים

ממה יכולה לנבוע הבעייה?

אמרו לי שצריך אולי ריליי לרימוט

או משהו כזה

אין לי מושג

מישהו יכול לעזור לי בזה?

פורסם

תדוק גם אפשרות של בעיית הארקה של הHU. חוץ מהפריקת DC (ככה זה לפחות נשמע מההסבר שלך) יש עוד רעשים למשל בווליום 0, טראק של silence מעבר בין רדיו / דיסק / AUX וכדומה?

בשיפוצים

פורסם

חוץ מהפיק מהמגבר בעת התנעת הרכב

הכל עובד מצויין בלי שום רעשים נלווים

שכחתי לציין שמותקן ברכב גם קבל אם זה משנה משהו..

פורסם

הוצאתי את האר סי איי מהמגבר

והנעתי את האוטו שהמערכת פעלה עדיין היה רעש של פיק מהסאב

פירקתי את החוטים של הסאב מהמגבר ואז הנעתי והיה שקט!

החזרתי את האר סי איי למגבר עדיין בלי לחבר את החוטים של הסאב ושוב שקט!!

מה זה אומר?

שהסאב לא תקין?

שהפיק מגיע מהסאב?

פורסם

תראה בזמן הנעת הרכב נצרך מהמצבר את מלוא עוצמתו ולכן כאשר אתה מניע והמערכת דולקת המתח של המגברים יורד לאפס (כלומר מתכבים, בכלל כל המערכת מתכבה) והמתח שנשאר בקבל מתפרק אל המגבר של הסאב כלומר המגבר של הסאב ממשיך להרגיש מתח לזמן מסויים,

לכל קבל יש זמן קבוע של טעינה ופריקה וכאשר אתה מנתק את הקבל ממקור מתח והוא עדין מחובר לעומס הוא מתחיל להתפרק על העומס במהירות קבועה, כאשר אתה הנעת כבר את הרכב המצבר שוב "חופשי" לשאר מערכות הרכב וכמו כן גם למערכת השמע ולכן נוצר מצב שהקבל שהוא בזמן פריקה מקבל שוב טעינה , בקבל אידיאלי הטעינה תהיה איטית לפי קבוע זמן טינה אך בפועל קבל רגיש לקפיצות מתח כלומר יש זמן מסויים שבין קפיצות המתח שהקבל מפרש כקצר ורק לאחר מכן הוא מתחיל להיטעןבאופן רגיל

בזמן שהקבל מפרש את קפיצת המתח כקצר כל המתח שאמור לטעון אותו עובר למוצא כלומר אל המגבר שלך ולכן נוצר הפיק הזה כי המגבר מקבל בפתאומיות מכת זרם ושולח אותה ישר אל העומס שהוא כמובן הסאב שלך לכן לא רצוי להניע את הרכב כאשר המערכת דולקת

:-D

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן יש משהו בדברייך

לפני שהתקנתי את הקבל לא היה לי תרעשים של הפיקים האלה בהנעה

אז יכול להיות שזה נובע רק מהקבל?

אין קשר למגבר או לסאב או משהו?

פורסם

גם לי היה את זה ברכב . זה נראה לי מהקבל

מה שאני עשיתי . עשיתי מפסק בדשבורד להגברה

במקום שיהיה מחובר על הHU

ואז אני מכבה את המגבר לפני שאני מכבהאת הרכב

ואין שום רעש

פורסם

תשים מפסק זמני איפושהו על הרמוט אבל שיהיה בכל מקרה אחריי הסוויטש(למקרה שתשכח אותו דולק)

תדליק את המפסק אחריי שאתה מדליק את הרכב ותראה מה קורה .

פורסם

למה להניע את הרכב עם מערכת דולקת? סתם מכת חשמל מיותרת לכל הרכיבים מ12V למעל 14V בהנעה, עם תהום של מתח אפסי בינהן. מיותר: כבה את המערכת ותניע בשקט. שווה גם לשמוע את המנוע בהנעה.

מתחדשת*

פורסם

תראה ההמלצה שלי בכל כיבוי והנעה שהמערכת תהיה מכובת כך אתה מונע קפיצות\נפילות מתח על הרכיבים שלך

בכל פעם שאתה מניע כאשר המערכת דולקת אתה פשוט הורס את הרכיבים שלך

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

המתח בהתנעה יקפוץ לאן? מקסימום ל מתח מצבר שיש לך. !! אתה מניע מהכוח שיש למצבר. ולא מהאלטרנטור.

אחרת הייתה שורף רכיבים אחרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בזמן הנעה כל הכוח של המצבר הולך לצורך הנעת הרכב וכמעט ואין מתח על המגברים לאחר ההנעה המתח עולה בפתאומיות כי המצבר "פנוי" להפעלת צרכני חשמל ברכב אורות וכו' ולכן יש קפיצת מתח לדוגמא מ 0 ל12

• תוכן חדש...