Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי גיר אוטומטי בסיטרואן סקסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניינת לרכוש סיטרואן סקסו אוטומטית והבנתי שהגיר האוטומטי שלה בעייתי.

האם הבעיה קיימת בכל הרכבים מהדור הראשון (עד שנת 99 כולל)?

אפשר להיות רגועה ברכישת סקסו אוטומטית משנת 98-99?

פורסם

בסקסו מותקן גיר אוטומטי 3 הילוכים מתוצרת רנו.

ככל הידוע לי (ואולי אחרים הידוע להם יותר ממני יתקנו אותי) לא מדובר בתיבה עם בעיות מכניות יוצאות דופן, אבל מכיוון שהתיבה מצויידת רק בשלושה הילוכים, היא גורמת לסקסו להיות איטית יותר וחסכונית פחות מאחיותיה הידניות.

כמו בכל מכונית בת 8-9 שנים, סביר להניח שיש בתיבה כבר בלאי, ולכן רצוי מאוד לבדוק אותה טרם הרכישה במכון גירים טוב ואמין (מכון בדיקה לא כל כך יוכל לסייע בכך).

אם התיבה תתקלקל ותזדקק לשיפוץ, יתכן ובגלל שהיא אינה שכיחה במיוחד, יהיה צורך להמתין מספר ימים עד לשיפוצה, וזאת להבדיל מתיבות שכיחות יותר, אשר מוחלפות בתוך מספר שעות בתיבה משופצת שנמצאת כבר במלאי.

• תוכן חדש...