Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזה RMS ?

guyk31
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שלי , ואמרו לי שהאפקט מירבי שנספר בRMS הוא גורם משמעותי באיכות המערכת .

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מזה RMS ? מה זה קובע ? האם כמה שיותר RMS יותר טוב

תודה מראש , גיא .

פורסם

RMS היא יחידה שמודדת הספק , ה RMS הוא ההספק הנקי שיוצא , אם תגיד מה אתה רוצה במערכת ( אילו רכיבים) ומה התקציב אני בטוח שאנשים פה יוכלו יותר לעזור לך .

פורסם

אני רוצה מערכת שכוללת 4 רמקולים , מגבר טוב , סאב וופר, משהו שיהיה חזק

עדיפות לחברה פיוניר , אבל אני פנוי להצעות .

פורסם

שלום לך ...

לפני שאנשים בועטים בך מפה תערוך חיפוש .

אתה "מתלמד" מה שנחשב , כנס ל FAQ , תערוך חיפוש בפורום לשאלות שלך .

תגדיר את התקציב שלך במערכת , תסתכל קצת בדיונים כדי להיות יותר בעניין.

כל העסק הזה ישתלם לך הרבה יותר שתבנה את המערכת ברכב.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אין לצטט הודעה מעל!

רק מחזק את מה שיעקוב אמר

ואני יוסיף שכל מה שכתבו למעלה לגבי RMS לא ממש מדוייק, לכן בבקשה תקראה תחכים ותבין.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שלי , ואמרו לי שהאפקט מירבי שנספר בRMS הוא גורם משמעותי באיכות המערכת .

תודה מראש , גיא .

RMS כמו שרומאן אמר.

מה זה קובע? כמה המגבר נותן לאורך זמן בממוצע.

מזה זה עוד קובע איזה רמקולים תחבר. או להפך לרמקולים ה X איזה מגבר Y לחבר.

האם כמה שיותר RMS יותר טוב ? כן בתנאי שאתה מסוגל באמת להפיק אותו. כלומר אין אנרגיה מאין. כלומר צריך X חשמל לספק Y וואטים דרך מגבר Z . כל מגבר ועולמו הוא.

כמו כן נתון מאוד חשוב שלא נתחיל להסביר אותו פה הוא נצילות. הנצילות נכנסת לחישוב העוצמה השמיעה בסופו של יום.

בגדול שני רמקולים שמסוגלים לקבל 90RMS , ומקבלים 90 RMS אחד עם נצילות של 88 dB והשני עם נצילות של 91 dB בתנאים אקוסטים דומים , השני ישמע חזק יותר.

פורסם

יעקב התגובה שלך ממש אבל ממש לא לעניין לא ככה עונים לבחור חדש שרק נכנס לפורום

תשקול את התגובות שלך כי אני בטוח שפגעת בבחור והורדת לו את הביטחון לשאול שאלות

יכול לנסח את התגובה שלך בצורה קצת יותר עדינה ולא פוגעת

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אני רוצה מערכת שכוללת 4 רמקולים , מגבר טוב , סאב וופר, משהו שיהיה חזק

עדיפות לחברה פיוניר , אבל אני פנוי להצעות .

אתה מעוניין בצליל נקי ז''א איכותי?

או שאתה מעדיף עוצמה על איכות?

מה התקציב שלך לכול הפריטים? ( לא כולל התקנה )

ומהו גודל הרמקולים שלך באוטו ?

פורסם

www.bcae1.com יש לך שם הרבה חומר רקע תיאורטי ומעשי לקריאה - תהנה.

לגבי מה זה RMS - זאת יחידה למדידת הספק יציב מקסימלי של מגבר אודיו וגם מדידת קיבולת הספק יציב של רמקול.

מה זה אומר בפועל - זה כמעט לא אומר כלום למען האמת משום שכל כך הרבה נתונים אחרים נופלים ביחד לאותה התמונה כשאתה מנסה להתאים רמקול למגבר.

מתי זה כן חשוב - כשאתה מתעסק במשהו תחרותי בעיקר ואתה רוצה באמת להשתמש בציוד שיוכל לספק עוצמה ווקלית (תלוי בתחום התדר שאתה רוצה להגביר בין היתר).

כשאתה מדבר על איכות או על מערכת שתשמע טוב וכל מה שאתה רוצה לעשות זה לבחור רכיבים טובים בשביל להנות ממערכת - נתון הRMS הוא בעל חשיבות מזערית. הדברים החשובים הם בחירת רכיבים איכותיים והתאמתם אחד לשני וכמובן בסופו של דבר ניצול מקסימלי של אותם רכיבים ע"י התקנה נכונה ויעילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה מראש , גיא .

בנוסף לתשובות המלומדות שכבר התקבלו, מה שחשוב לדעת שלא בהכרח כמה שיותר RMS זה יותר טוב, תלוי מה הרכב הרכיבים שלך. אם אתה שוקל להתקין מגבר, תוכל ללכת על רמקולים בעלי RMS גבוה, כי אז המגבר יעזור לנצל אותם. אם לא תתקין מגבר, אל תלך על רמקולים עם RMS גבוה כי המגבר הפנימי ברדיו דיסק שלך לא יוכל "לדחוף" אותם כמו שצריך. במקרה הזה הנתון החשוב הוא נצילות או רגישות שזה נמדד ב DB. פה באמת מה שיותר גבוה יותר טוב.

אם התכוונת ב"מערכת" רק לרדיו דיסק ולא לכל הרכיבים הנלווים, אז למעשה אין כ"כ חשיבות ל RMS. רוב המכשירים מספקים בין 17 ל 22 RMS שבגדול אין ממש הבדל רציני מהבחינה הזו.

• תוכן חדש...