Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום כיוון פרונט ,והעובד שעשה לי את זה אמר שיש לי סטייה של 40 אחוז ,לא יודע בדיוק איפה ,והצמיגים הקדמיים שלי נגמרו בגלל זה ,צמיגים בני 5 חודשים!

הוא אמר שהם התעקמו קצת ,ואולי תימשך סטייה.

השאלה היא ,האם זה נכון שהצמיגים באמת גמורים ומסוכן לנסוע איתם ,או שאפשר למשוך איתם עוד?

האם כיוון הפרונט ישפר ,ולו במעט את צריכת הדלק?

פורסם

קודם כל אל תדאג.

שנית סטייה גדולה בהחלט גורמת לשחיקה מואצת של הצמיג/ים. לא ניתן לתת תשובה מבלי לראות את הצמיג. כדאי שתקפוץ למישהו שמבין (מוסך או צמיגאי) שאתה סומך עליו ותקבל חוו"ד.

לגבי תצרוכת הדלק קשה לי להאמין שיורגש שיפור, בכל מקרה המתן שמומחים ממני בנושא יענו.

פורסם

האם באמת הסטייה ממשיכה? אם תוכל לצלם את סוליית הצמיג נוכל לחוות דעה יותר טובה. בכל מקרה ההייתי מכניס את הרכב לבדיקה של פנצ'ריה.

פורסם

עשית כיוון פרונט? צמיגים גמורים? אני בעד שתחליף אותם, וגש שוב לבדיקת פרונט, זאת על מנת לוודא שלא תאלץ להחליפם שוב בעוד 5 חודשים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...