Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

NASCAR חוגגים 50 שנה לדייטונה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאתם ממש מתרגשים, לפחות כמוני אני מניח, אבל בעוד שבועיים בדיוק NASCAR יחגגו יום הולדת 50 לאחד ממרוצי המכוניות המפורסמים בעולם ואני מתכוון כמובן לדייטונה 500.

 

כן, נחזור לקלישאה הישראלית הרגילה שרואה ב-NASCAR את אליפות העולם בפניות שמאלה וגם באם זה נכון אז מה ?

האמריקאים יודעים לעשות שואו גדול מהספורט שלהם וגם להנות מזה ויכול להיות שמיליוני אמריקאים טועים אבל אני מוכן לטעות בדיוק כמוהם והייתי מוכן גם לשבת באחת מהטריבונות בדייטונה ולראות את המכוניות הצבעוניות והרועשות עוברות מתחתיי והאדמה רועדת. רק מלחשוב על זה אני מתרגש.

 

הייתי בביקור במסלול בדייטונה לפני 3 שנים, לא היתה אז פעילות על המסלול ואולי טוב שכך.

להיכנס דרך המנהרה שעוברת מתחת ליציע ולמצוא את עצמך פתאום באמצע איצטדיון ענקי שרצועת אספלט רחבה ובלתי נגמרת מקיפה אותו ויותר מזה - לראות את הזוית הבלתי אפשרית של השיפוע , ולחשוב שמכוניות נוסעות, איזה נוסעות, טסות, על השיפוע הזה צמודות אחת לשנייה ושומרות על המתח עד השנייה האחרונה כמעט או עד התאונה , תלוי ה בא קודם (בדרך כלל התאונה ).

 

בשנה-שנתיים האחרונות ה-NASCAR הלך וגדל באופן מפלצתי ונעשה עוד יותר פופולארי ממה שהיה קודם.

כל השמות הגדולים בספורט המוטורי האמריקאי מצאו את עצמם מחפשים את הדרך לכסא הנכון , במכונית עם גג כמובן ולא רק נהגים אמריקאיים.

חואן פבלו מונטוייה כבר קבוע שם והשנה מגיע גם ז'אק וילנייב הקנדי, אקס-אלוף עולם בפורמולה-1 ואקס-מנצח באינדי 500 וכן, גם אקס-אלוף ב-CART אבל לא רק הם.

סם הורניש ג'וניור , עוד אלוף אמריקאי ואולי הנהג האמריקאי הבולט של השנים האחרונות בסינגלס מצא לעצמו כסא ב-NASCAR אחרי שעזב חוזה מפתה ב-IRL . גם דריו פרנקיטי הסקוטי שזכה בעונה הקודמת ב-IRL עזב ועבר ל-NASCAR .

A J אלמינגר, אחת התקוות האמריקאיות הגדולות , מאלו שדיברו עליהם שיגיעו לפורמולה-1 עשה שינוי כיוון לפתע וחתם גם הוא ב-NASCAR .

NASCAR אולי לא מספק לנהגים אתגרים טכנולוגיים והמכוניות ישנות בהתפתחות שלהם (כן, יש את "מכונית-העתיד" , איחס, זה מה שאני חושב עליה...) אבל האקשן, הכסף הגדול , השואו - מסתבר שכל זה מושך את כולם כמו פרפרים לאש.

 

השנה לראשונה מזה שנים רבות קרה דבר שהרעיד את אנשי ה-NASCAR , מה שלא קרה כבר שנים.

דייל ארנהרדט ג'וניור, לאחר עימות מתוקשר, לא ינהג במכונית שקשורה לקבוצה המשפחתית DEI .

על כל מה שקרה מסביב לעימות הזה כבר כתבתי בעבר (ממליץ לכם לחפש בפורום) וארנהדרט עבר קבוצה ואפילו ללא המספר 8 הכל-כך מפורסם שלו ומזוהה איתו (הוא עם 88 )

 

יש עוד הרבה מה לכתוב לקראת העונה החדשה, אבל אני בטוח שגם דרור רוצה להוסיף משהו...:lol:

 

jr88.jpg

דובי

jr88.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

גם אני הייתי בדיטונה כשלא הייתה שם פעילות יום אחרי שהייתי במירוץ בדרלינגטון דרום קרוליינה.

 

המתקן הזה פשוט מהמם ולקחנו שם סיור בו מסיעים אותך עם רכבת קרוניות לאורך המסלול עוצרים להתרשם מהמעקמים המרשימים בפניה 4 שכדי להבין כמה הם תלולים צריך פשוט לנסות לצעוד עליהם בהליכה אני לא זוכר מה נאמר לנו מבחינת מהירות מדויקת אבל אם המכוניות לא נוסעות שם במהירות של קרוב ל 100 קמ"ש הן פשוט נופלות לתחתית המסלול. לבסוף לוקחים אותך ל VICTORY LANE לצילומים.

 

אין ספק שמירוץ פתיחת העונה בדייטונה הוא עוד אחד מאותם אירועים כמו ה INDY 500 ומירוץ הפורמולה-1 במונקו שכל חובב ספורט מוטורי צריך להגיע אליהם במהלך חייו.

 

אני לא מתרשם מסוללת הכוכבים שנכנסה בחלקה עוד בעונה שעברה לסדרה בכלל ול NEXTEL CUP בפרט.

בסופו של דבר מי שנותנים את הטון הם אותו קדר של תותחים שכבר נמצא שם לא מעט שנים ואני לא מצפה למשהו שונה העונה.

 

לסיום אני אחשוף סוד שהפך לגלוי בלינק הבא:

http://intltv.espn.com/schedules/displaySchedule.jsp?timeZone=JST&airingChoice=A&monthYear=02-2008&networks=26&startDate=02-17-2008&endDate=02-18-2008

daytona.jpg

daytona2.jpg

×
×
  • תוכן חדש...