Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, "קיבלתי" לא מזמן דוח חניה שנעשה עם רכב שלי, ע"י אדם אחר שהשתמש ברכב, האדם הזה מסרב לשלם את הדוח, רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי לא לשלם את הדוח ?

בבקשה רק בצורה חוקית, אני עדיין לא במצב מספיק נואש כדי לעשות מעשה פלילי בגלל כסף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם הוא מסרב לקחת את זה על עצמו והרכב על שמך,אין לך יותר מדיי לעשות,

פשוט פעם הבאה תדע בידי מי אתה מפקיד את רכבך.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אם זה דוח משטרה, אתה יכול ללכת להישפט אבל עליך יהיה להביא ראית גורפות שאותו אדם ביצע את העבירה.

דם זה אולי לא יהיה לצידך כי מיבחינתם הרכב שלך הוא באחריותך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ברור לי איך אתה נותן את הרכב שלך לאדם לנהוג בו, ומאידך הוא לא לוקח על עצמו אחריות לשלם על מה שהוא עשה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הורג אותי איך אתה תמיד מגיע לסיטואציות האלה.

אם הגורם (המפוקפק) שנסע ברכב מתנער מאחריות, אין לך יותר מה לעשות.

בשביל 100-200 שקל כל מה שנותר זה לבלוע את הצפרדע וללמוד את מוסר ההשכל מכל העניין.

ברכב שלי אף אחד לא נוסע מלבדי, גם לא המוסך לנסיעת מבחן אחרי טיפול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא ברור לי איך אתה נותן את הרכב שלך לאדם לנהוג בו, ומאידך הוא לא לוקח על עצמו אחריות לשלם על מה שהוא עשה.

ל'

:mm_yeah:

באמת לא מובן. תודה לאל שזה רק דו"ח חניה.

שלם וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אור,

יש אנשים עם לב טוב שאוהבים להעניק,לתת ולעזור,

יש אנשים עם לב רע שאוהבים לנצל, לקחת ולהזיק לאחרים - במיוחד לאלה שעושים להם טוב.

החיים זה בית-ספר אחד ארוך. תלמד, תפיק לקחים ותשתכלל לפעם הבאה.

כשאני הייתי נותן את רכבי - הייתי מחתים את המקבל (גם את אח שלי) על מסמך שבו כתוב שהרכב היה בשימושו בתאריך ... משעה עד שעה... וכו'.

כשהדוחו"ת הגיעו בדואר - ידעתי למי הם שייכים והם תמיד שולמו בזמן. היות והיה מדובר רק בדוח"ת עירוניים, לא היה ענין בלהסב אותם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי, יש סיכוי לצאת מהדוח בטענות שהמקום בו הוא בוצע מרוחק כ-40 ק"מ ממקום מגורי ובכלל הייתי בעבודה באותה העת ? (דהיינו "יש טעות במספר הרכב").

ד"א: מדובר בדוח עיריה אם זה חשוב משהו.

לגבי הנושא של נהיגות ברכב: לאט לאט אני מבין את זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור,

לא, אין דרך.

ברור להם שגם אם אתה היית במרחק 40 ק"מ, הרכב שלך היה נהוג ע"י מישהו אחר, אלא אם דיווחת על גניבה ויש לך הוכחה לכך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תגיש לעירייה בקשה עם תצהיר בפני עו"ד להסב את הדו"ח על הנהג.

העירייה תשלח הדו"ח לנהג-

ואם יבקש להישפט גם אתה תהיה עד במשפט.

אין שום סיבה שתשלם את הדו"ח.אם אתה מוכיח שאחר נהג ברכב/

החנה את הרכב,ואת זהותו-לא תורשע(סעיף 27ב' לפקודת התעבורה)!

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

ליבמן,

איך הוא יוכיח. זה מילה נגד מילה. תאורטית הוא יכול לטעון שכל חבר אחר נהג.

חבר שכזה עוד עלול לטעון שמדובר באשמת שווא ולבקש הוצאות (רצחת וגם ירשת).

אם היה יכול להוכיח מצבו היה טוב.

.

פורסם
אור,

לא, אין דרך.

ברור להם שגם אם אתה היית במרחק 40 ק"מ, הרכב שלך היה נהוג ע"י מישהו אחר, אלא אם דיווחת על גניבה ויש לך הוכחה לכך.

.

כשעבדתי בפ"ת, ואבא שלי קיבל דו"ח בחיפה, מכתב עם דו"ח השעות שלי הספיק בשביל לבטל את הדו"ח. העירייה כתבה שרכבי הוא זה שהיה שם, אבל הם מבטלים את הדו"ח לפנים משורת הדין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטשה,

רוב ביטולי הדוחו"ת נעשים בנימוק של "לפנים משורת הדין".

המקרה שלך מביא אסמכתא של גוף ציבורי /מוניציפלי - לכאורה גוף נטול פניות וההתייחסות. מכתב המגיע מהם יקבל יחס שונה מאשר מכתב המגיע ממשרד שליחויות, תחנת דלק או פיצריה אשר ימציאו מכתב דומה.

יחד עם זאת חשוב לזכור שהחוק הוא חד משמעי - חובת ההוכחה היא על בעל הרכב.

.

פורסם

מי לקח את הרכב ?

אתה יודע שאם אני מדווח על כך שהרכב לא היה לידך 40K ולא אתה נהגת בוא + בטוח שתצביע על הנהג אז הוא יעצר באשמת גניבה ! גם אם הוא אחיך או הבן שלך . רכוש שלך הוא שלך והמדינה תאשים אותו באשמת גניבה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...