Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם אני לא טועה מברזל, מיכל דלק מפלסטיק זה משהו די חדש לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פלסטיק בווודאי!!!! בשנת 97 הותר לפרסום המונח הספק-משקל

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

רמי אתה צודק המיכל אכן מפלסטיק!

מטריקס, משאבת הדלק ממוקמת אצלי במרכז. בתוך מין מגש \ תבנית קטנה שלדעתי היא כבר די מעוותת .

כאשר המיכל יתרוקן קצת (יום, יומיים) אני אנסה לבדוק את עיינין המחיצות והמצוף כמוכן ,אנסה לצלם ולעלות את התמונות.

חנן,ה-surge tank נראה גאוני,אבל מבחינתי זה המוצא האחרון, בסופו של דבר מדובר ב-AX קטנה.

בקשר לקנית מיכל מפירוק ,מישהו מכיר עוד רכב עם מיכל כמו של ה-AX (פיג'ו 106 אולי)?נראה לי שאין הרבה AX בשוק .

פורסם

אם לא תמצא מיכל, אפשר לרתך פלסטיק

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

טוב חבר'ה פתחתי שוב את המיכל והפעם עם הדגשים שלכם ועם תמונות.

רפי,לא ראיתי שיש מחיצות במיכל ,המצוף הינו בתוך צינור ואין שום מצוף חיצוני(זרוע).

מדובר במין מגירה קטנה ממוקמת לרוחב המיכל כאשר עובייה כ4-5 ס"מ ואורכה כ 40 ס"מ סך הכל ,

כאשר בכל צד ישנו שיפוע (שמטרתו ,כנראה, לאפשר לדלק לטפס פנימה בסיבבים וכך ללכוד אותו פנימה),לא ראיתי חורים או שברים.

אך עדיין לא סביר שכבר בחצי מיכל הרכב יכבה בפניה ימינה .

מה דעתכם?

תודה שי

2.jpg

1.jpg

3.jpg

פורסם

לפעמים נדמה לנו שתקלה מופיעה תחת תנאים מסויימים ואנחנו ננעלים על כיוון מסויים בהתאם, בסוף מסתבר שזה לא היה נכון.

יכול להיות שהסטטיסטיקה שביצעת לא הייתה מספקת והתקלה לא קשורה למעט דלק המיכל או לפנייה ימינה? אני כמובן רק מעלה עוד אפשרויות.

אם אתה חושב שהעניין נבדק באופן מספק כדאי להמשיך בכיוון זה, אם לא תקפיד על מיכל מעל חצי ותבדוק את הבעיה לאורך זמן.

יכול להיות שיש איזה חור או מעבר בין המסלולים במגירה והוא נסתם?

פורסם

הרכב לא מקבל דלק בפניה יחסית חזקה ימינה בודאות.

יתרה מזאת, כאשר אני פונה פניה מספיק ארוכה ובמיכל רק רבע מכמות הדלק הרכב נכבה לחלוטין ומסרב להניע אלא אם אני שובר שמואלה ואז ניתן להתניע שוב .

אם אני נמנע מללחוץ על הדוושה בפניה ימינה יש סיכויי שהרכב כלל לא יקרטע במשך הפניה ואחריה

כלומר: המיכל הפנימי מתרוקן בפניה ימינה ואם אני לוחץ הוא מתרוקן מהר יותר וכשאני פונה שמאלה הוא מתמלא.

השאלה מה יכול להיות לא תקין במיכל כל כך פשוט?

תודה. שי .

פורסם

שבת שלום לכולם.

יש לי כיוון מחשבה חדש.כאמור, המשאבת דלק הוחלפה לפני כ- 3 חודשים,וכפי שזה נראה המשאבה הוחלפה ביחד עם השרוול.

שמתי לב שבשרוול ישנם 2 חלונות מכל צד(תמונת צורפו קודם).לדעתי מטרת החלונות הם "לאסוף" דלק לתוך המיכל הירוק כאשר הדלק נזרק בפניה ובכך למלא אותו.

החשד שלי הוא שהשרוול שהוחלף, לא מתאים, והחלונות לא מכוונים למקום שאליו הם אמורים להיות מכוונים וכך לא "נאסף" דלק. (העלתי תמונות קודם )

מה דעתכם?

משהו יודע איך המיכל אמור להיראות?

תודה. שי.

פורסם

מספרים שראש ה FBI האגדי אדגר הובר שנא עד כדי כך את הקומוניסטים שהורה לנהגו לתכנן המסלול כך שלא ייצטרך לפנות אף פניה שמאלה בדרך מהמשרד לבית וחזרה - תתייעץ בו.

• תוכן חדש...